Azért remélem nem kell gyertyát gyújtani szegény Isco miatt, akit ZZ agyon padoztatott?! Lófaxt nem csinál és csinált Isco azon kívül, hogy ha megkapja a labdát fordul hátra lelassítja a támadásainkat és feleslegesen tekereg azzal.Megkapta több edzőtől a lehetőséget, nem tudott évek után sem szintet lépni. Egy remek emberke a padra.SzB írta:
Van de Beek nem jövőbe látó nagy igazság, hanem tény. Ha nem törik ketté a lábát persze.
ZZ többek közt egyébként pont Iscot padoztatta túl, amikor a élete nagy formájában volt. Az tény, hogy aki egy ekkora klubnál játszik annak tudnia kell, hogy nincs bérlete, csak ha Benzemának hívják.
Az meg hogy nekem Isco és Asensio játéka tetszik, az legyen az én keresztem. De inkább látom őket szívesen játszani, mint Kroos-t vagy Benzemát.
Asensio meg megkapta a lehetőséget. Nézd meg a játszott perc/gól mutatóját. Elszomorító, hogy egy Real Madridban ennyire gyengén teljesíthetett a kezdőben. Pedig voltak idők, amikor mindent megkapott. Saját magát játszotta ki a kezdőből. A forgatókönyv uaz. Nem tudott szintet lépni. A különbség csak az, hogy Isconak legalább egy jó szezonja volt.
Sajnálom mindkettőt, mert mindkettőtől sokat vártam.
Kroos meg csak a kapocs a kp és a támadósor között, csak az alapja volt egy sikerkorszaknak.
Benzema meg csak a segítője egy über CR-nek, szintén az alapja egy történelmi korszaknak.