Luka helyett kell meg egy ember es jo lesz a keret...ja es Bale, ezzel a hozzaallassal sokat dobhat a csapaton, csak tartson ki a vegeig.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2019. augusztus 17., szombat 19:05
HozzászólásSzerző: mexes » 2019. augusztus 17., szombat 19:03
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 17., szombat 19:02
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. augusztus 17., szombat 18:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 12., hétfő 14:09
Jamesnek kb. az első dolga volt a Bayernbe igazolása után kicsit visszaköpködni, ha jól emlékszem.KAG írta: En amugy nem ertem, hogy James miert van ilyen szinten mellőzve.
Bale es az ugynoke rendre beszólogatott ZZ-nak, Jamestol nem emlekszem hasonlóra sem.
Ennek ellenere, Jamessel van a faszmeregetes jatsva
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 12., hétfő 12:56
Mert gondolom még mindig az van, ami korábban. James fixen távozik, mert ketten is ajánlatban vannak érte. Bale meg még a Puskásnak sem kell.KAG írta: En amugy nem ertem, hogy James miert van ilyen szinten mellőzve.
Bale es az ugynoke rendre beszólogatott ZZ-nak, Jamestol nem emlekszem hasonlóra sem.
Ennek ellenere, Jamessel van a faszmeregetes jatsva
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. augusztus 12., hétfő 12:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 12., hétfő 12:04
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. augusztus 12., hétfő 10:17
Siman johetne mindketto. Isconak mar iden mennie kene. Modric jovore mar tenyleg nem lenne kezdo. Valverde meg boven csere szint es az is marad szerintem. James meg menni fog, mert ZZ latvanyosan nem szamit ra.realistahuni írta:Felesleges mindkettő. Jövőre jön vissza Odegaard is és akkor lenne egy Kroos-Modric -Isco-Valverde-Eriksen-VdB sor, azaz 6 játékos 2 helyre.pheco írta: A heten be lehet jelenteni szepen Eriksent es Beeket is.
Isconál továbbra is tartom, hogy cserének bőven jó, ZZ majd helyrerázza.
Ja és James is szintén itt van még. Sokkal fontosabb lenne Casemiro helyére valaki, tegnap is botrányos volt, rengeteg labdát elad, nem ér vissza stb.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. augusztus 12., hétfő 10:01
R. Carlos írta: Mondjuk amikor ilyen gyenge a középpályánk én vmég azért képes vagyok visszasírni Kovacicot és Ceballost. Reméljük jön vdB...
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. augusztus 12., hétfő 9:36
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. augusztus 12., hétfő 9:20
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. augusztus 12., hétfő 9:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 12., hétfő 8:47
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 12., hétfő 8:34
Ezzel egyetértek, de itt Pogba marad ki egyelőre. Őt meg ha beígérték, az jó nagy faszság volt, de én az elejétől kezdve azt olvastam, hogy arra kapott ígéretet, hogy mindent megtesznek érte. Ez valószínűleg teljesült is. Az, hogy a MU nem akarta elengedni érthető, és nem is tűnik úgy, hogy Pogba most majd lázadozna, vagy nem akarna teljesíteni. Az más kérdés, hogy szerintem botrány gyenge lesz ez a MU, a keret is nulla és szerintem Solksjaer is meg fog égni, ezek után jövő nyáron nincs az az Isten, hogy ne harcolja ki az eladását a francia, de majd meglátjuk.A taktika, rendszer hiánya persze egyértelműen látszik. De ha visszakönyörgök egy edzőt, azt ajánlva neki, hogy megkap mindent, amit kér, és azt nem teljesítem, akkor az felvet kérdéseket...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. augusztus 12., hétfő 8:22
Felesleges mindkettő. Jövőre jön vissza Odegaard is és akkor lenne egy Kroos-Modric -Isco-Valverde-Eriksen-VdB sor, azaz 6 játékos 2 helyre.pheco írta: A heten be lehet jelenteni szepen Eriksent es Beeket is.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2019. augusztus 12., hétfő 8:11
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. augusztus 12., hétfő 8:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 12., hétfő 7:58
"Mourinho" mióta távozott nincs rendszere. Mourinho rendszerével igazából soha nem jött a várva siker sem, max a kontráit, mint elemet mentette meg Ancelotti. Nem is tudom, hogy lehet visszasírni Josét.Dupla D írta: Az ugyan nem Zidane hibája, hogy hiányzik két ember a középpályáról, viszont az igen, hogy nem látni semmi koncepciót, rendszert, felfogást. Nem az utolsó két felkészüsi meccsen kellett volna egy teljesen idegen felállást próbálgatni, aminek a rendszere ugyancsak nem látszik, az viszont igen, hogy nem fog működni, mert a széleken és középen is sebezhetőek vagyunk benne.
Annyit vártam volna mostanra, hogy lehessen látni, hogy mi a koncepciónk, és hogy rendszerben gondolkodunk. Ez egyáltalán nincs meg. Leginkább ennek tudom be, hogy szinte minden játékosunk maga alatt teljesít. Szerintem ők se látják mit akarunk játszani.
Jelzem, Mourinhonak nincs edzői munkája. Ha nem jött volna Zidane, akkor valószínűleg ő ült volna le a padra Solari után. Így ha Zidane szezon közben távozik, szerintem 80%, hogy ő fog jönni, ami a régieknek (Ramos, Marcelo) nem fog ízleni, de azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy le tudná rakni egy rendszer alapját.
Jövőre Pochettinot viszont meg lehetne oldani, ha addig sem javul a helyzet. Ha nem jön össze Zidane-nak ez az év, ő lenne a tökéletes a pálya mellé.
De bízom benne, hogy a középpálya megerősítésével sikerül Zidane-nak jó útra terelni a csapatot, mert ha megy a szekér, akkor ő a megfelelő edző a padra.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. augusztus 12., hétfő 7:46
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem