van olyan örűlt itt, aki kipróbálta már az akadályfutást?

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. augusztus 11., vasárnap 20:51
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2019. augusztus 10., szombat 1:19
Nemigazán, ez valójában csak fizuemelés idénre, két egy -egy éves opcióval.P. Krisz írta: Brady 2022
#sosevonulvissza![]()
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. augusztus 9., péntek 21:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. augusztus 5., hétfő 20:47
Csak töltse is ki.P. Krisz írta: Brady 2022
#sosevonulvissza![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2019. augusztus 5., hétfő 20:44
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 26., péntek 22:46
13:30-tól live elméletileg, akkor itt azért erősen kikell majd tölteni pár órát az adásból ha valóban ennyi lesz a szakasz, mert eszeveszett egy őrült tempóban fognak ezek felröpülni.Süti írta: Szintrajzot még nem láttam, de elvileg 56k (vagy 59?) a szakasz, abból a HC 33,4. Gondolom előtte karikáznak egy picit erre arra. Kat1 meg kat2 kimarad.
34 kilin ezt az Ineos sort esélytelen megrogyasztani.
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. július 26., péntek 21:58
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 26., péntek 21:51
Hogy nez ki akkor a holnapi szakasz? Nekimennek az utolso hc kategorianak h ne legyen lejtmenet es annyi? Lenne egy elso kategorias utana egy masodik kategorias es aztan a hcSüti írta: Holnapi szakasz is megvágva az idő miatt, maradt a Val Thorens. Ez így valószínűleg ennyi, Bernalt azon a hegyen nem fogják megfogni, ahogy ma ment.
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. július 26., péntek 21:45
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 26., péntek 21:12
Egyebkent Thomas pont az a karakter aki nem vagja foldhoz magat ha nem nyer, el is mondta nyert, nagyon unnepelt, telen is elengedte magat, nem volt meg tavasszal sem a forma.gólvonal írta:Nem tudom, de Bernal két komoly támadást mutatott be két nap alatt, nem úgy tűnik, mint aki csak segíti Thomast. Szerintem arról van szó, hogy a britben nincs annyi, hogy leszakítsa Krujswijkéket.wZoLee7 írta: A csapat es maga Bernal is vegig azt kommunikalta h Thomas a csk es ot fogja segiteni. Szerintem mar reg megbeszeltek h iden meg Thomas, Bernal feher triko, es jovore mar ove a tour. Lattunk mar ilyent toluk, Wiggins-Froome.
Elore ment Bernal h megnezzek ki mit tud, utolso hegyen meg ment volna Thomas
Szerintem innen már nem veszik el tőle a sárgát csapatutasítással, látszik, hogy nagyon erős.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2019. július 26., péntek 20:18
Nem tudom, de Bernal két komoly támadást mutatott be két nap alatt, nem úgy tűnik, mint aki csak segíti Thomast. Szerintem arról van szó, hogy a britben nincs annyi, hogy leszakítsa Krujswijkéket.wZoLee7 írta: A csapat es maga Bernal is vegig azt kommunikalta h Thomas a csk es ot fogja segiteni. Szerintem mar reg megbeszeltek h iden meg Thomas, Bernal feher triko, es jovore mar ove a tour. Lattunk mar ilyent toluk, Wiggins-Froome.
Elore ment Bernal h megnezzek ki mit tud, utolso hegyen meg ment volna Thomas
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 26., péntek 19:52
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2019. július 26., péntek 19:42
Igen a H kategorias hegy lejtmenete kozben fujtak le. Megprobalhatta volna Thomas az utolso hegyen, de Bernal olyan konnyen adott neki egy percet, hogy szerintem meg a kolumbiai adott volna nekik par masodpercet.wZoLee7 írta:Rovid valaszom az h nincs. Meg ha jo napot is fognak ki, es ez igaz Buchmannra is, adhatnak idot a tobbieknek, de szerintem nem eleget.gólvonal írta:
Én Krujswijknek is kívánnám egyébként. Te mit gondolsz, van benne annyi, hogy megnyerje?
Melozok, mennyivel a vege elott fujtak le a bulit ma? Jol sejtem h sz utolso emelkedo elotti lejtmenet elott? Mert akkor meg jott volna egy vegso Thomas tamadas.
Ha valaki nyerni akar a Bernal-Thomas kettoson kivul, annak mar az elejen tolni a kell amig birja, vagy bejon, vagy nem, nem szabad utolso emelkedore varni
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 26., péntek 19:36
Rovid valaszom az h nincs. Meg ha jo napot is fognak ki, es ez igaz Buchmannra is, adhatnak idot a tobbieknek, de szerintem nem eleget.gólvonal írta:Én Krujswijknek is kívánnám egyébként. Te mit gondolsz, van benne annyi, hogy megnyerje?wZoLee7 írta: Buchmann, az ember akivel kb senki sem foglalkozik meg most sem, nagyon adnam, eleve birom a borat
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. július 26., péntek 19:20
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2019. július 26., péntek 19:12
Én Krujswijknek is kívánnám egyébként. Te mit gondolsz, van benne annyi, hogy megnyerje?wZoLee7 írta: Buchmann, az ember akivel kb senki sem foglalkozik meg most sem, nagyon adnam, eleve birom a borat
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 26., péntek 18:49
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2019. július 26., péntek 18:40
Bernal erősebb, mint Thomas, ha támadna is, nincs esélye szvsz. Krijswijkre vagyok kiváncsi, ő biztosan megpróbálja de nem hiszek benne, hogy el tudna menni. Alaphilippe is támadni fog, de akiben érzem a meglepetés lehetőségét az Buchmann lenne.wZoLee7 írta:Hihetetlen, a franciak egy nap alatt a mennybol a pokolba jutottak. Pinot megnyerhette volna, lehet eloszor es utoljara. Innentol az a nagy kerdes h Bernal es Thomas harcolnak ególvonal írta: Szegény Pinot...pedig szerintem megnyerte volna. Így valamelyik Ineososra tippelek.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 26., péntek 18:34
Hihetetlen, a franciak egy nap alatt a mennybol a pokolba jutottak. Pinot megnyerhette volna, lehet eloszor es utoljara. Innentol az a nagy kerdes h Bernal es Thomas harcolnak ególvonal írta: Szegény Pinot...pedig szerintem megnyerte volna. Így valamelyik Ineososra tippelek.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2019. július 26., péntek 16:50
Legalabb nem Froome...Süti írta: Esélye nem lett volna felérni sajnos.
Bernal viszont tartalmas reggelit kapott.Megint Ineos lesz
![]()
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem