Én is így voltam vele, hogy egyik sem tetszett csak az Apple Watch. A többinek ilyen gagyi kínai műanyag óra hatása van számomra. Pedig pár napra próbáltam többet is.Faust írta: Fura kerdes ez, hogy mennyit er. Alapbol nyilvan draga az Apple Watch pl (nekem series3 van), de egy minosegi karora talan meg dragabb is (foleg ha orabuzi vagyszerencsere en nem ), igy szerintem szive joga mindenkinek. En imadom, es sokat konnyitett nehol az eletemen, amik mondjuk olyan problemaknak tunnek amikkel nem feltetlenul kene elni, de hat errol szol a fogyasztoi tarsadalom.
Viszont ha nem iPhoneod van, nyilvan felesleges kifizetni, szerintem nem is kommunikalna megfeleloen.
Az akksi jo kerdes, szerintem egyik sem birja ket napig ha egesz nap hasznalod mindenfele dologra. Nekem edzesnapon altalaban tolteni kell ha nem akarom, hogy masnap napkozben megbaszodjon, de amugy minimal hasznalat mellett siman birjak, plusz a legtobben gyorstoltes van, fel ora alatt felnyomja aztan mehetsz tovabb.
A kornyezetemben Samsung Galaxy watch es a Vivosmart az, ami megy es amit dicsernek, utobbit nem ismerem egyaltalan, Samsungot meg soha semmiben nem vennek.
Meg semmi sznobsag es fanboysag, de szerintem az Apple watchon kivul mindegyik kurva undorito ahogy kinez, de ez egyeni velemeny.
Nem sokat segithettem, igy visszaolvasva.Talan a Galaxyvel nem tudsz melleloni, ha androidra szanod a cuccost.
A töltés nekem nem gond. Van egy Belkin Apple Watch tartóm,ami egyben töltő is. Kultúráltan néz ki az éjjeli szekrényemen.Éjszaka leveszem ott töltöm, napközben hordom. Így az akksi idő nem kérdés.
Amúgy a Garmin Vivosmart 4-et még azért is ajánlanám, mert a használható kijelző mellett ennek elég jó akksi ideje van, pedig az egész kütyü kicsi.Heti egy alkalommal töltöm.