kodo írta:Juvenak vegul lett ra elovasarlasi joga?Tjacks írta: Illetve Keanre leszek még kiváncsi az Evertonnál, sztem 2-3 év és viszi valamelyik nagyobb hal.
Nincs rá nekik.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. augusztus 9., péntek 15:36
kodo írta:Juvenak vegul lett ra elovasarlasi joga?Tjacks írta: Illetve Keanre leszek még kiváncsi az Evertonnál, sztem 2-3 év és viszi valamelyik nagyobb hal.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. augusztus 9., péntek 15:28
Juvenak vegul lett ra elovasarlasi joga?Tjacks írta: Illetve Keanre leszek még kiváncsi az Evertonnál, sztem 2-3 év és viszi valamelyik nagyobb hal.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2019. augusztus 9., péntek 15:04
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. augusztus 9., péntek 14:03
Ja, rendbenKercsó írta:Pepére gondoltam és a Celtices srácraTottinho írta:
Itt most David Luizra is érted ezt és ez irónia volt?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 9., péntek 8:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 9., péntek 8:20
A bajnok csapatára is ráköltött 160 milliót.Realista24 írta: Pep 1,3 elkoltott milliardnal jár![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 9., péntek 7:39
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. augusztus 9., péntek 7:38
Pepére gondoltam és a Celtices srácraTottinho írta:Itt most David Luizra is érted ezt és ez irónia volt?Kercsó írta:
végre az Arsenal is elkezdett költekezni és már-már focizni tudó játékosokra költeni.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. augusztus 9., péntek 7:26
Jó hát használhattad volna a “Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!” funkciót!dannen írta:Caraway írta: Holnap tolok egy hosszabb ertekelot a United nyararol es ahogy en latom a jovobeli lehetosegeket ha erdekelne valakit. Mondjuk ha nem, akkor is.![]()
szar nyaratok volt, jatekosokat engedtetek el potlas nelkul, valamint eleg kodos a jovo ilyen vezetoseggel. megsporoltam neked ezer karaktert.![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2019. augusztus 8., csütörtök 22:58
HozzászólásSzerző: flori » 2019. augusztus 8., csütörtök 22:54
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. augusztus 8., csütörtök 22:16
Akkor megint ki lenne kiáltva egy lézengő játékosnak, akiért nem kár.Steve írta:És még Pogba is távozik a Real Madridhoz..
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. augusztus 8., csütörtök 22:05
És még Pogba is távozik a Real Madridhoz..M1Ö írta: Most olvasom, hogy az United-nek 7!!!! középső védője lesz a szezonraMeg még 2-2 bekk. 11 védő játékos, egy fél keret.
![]()
![]()
Mondjuk ha jól tudom náluk nincs 25 fős limit, de ez akkor durva. K.pálya meg sehol, előre meg van egy hullámzó Martial meg Rashford, akik minőség, jó pár futottak még kategória, meg 0 kilóméteres 18 éves kölykök. Ha Solksjaer ebből valami jót ki fog tudni hozni, megemelem a kalapom.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. augusztus 8., csütörtök 22:00
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. augusztus 8., csütörtök 21:50
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. augusztus 8., csütörtök 21:49
Itt most David Luizra is érted ezt és ez irónia volt?Kercsó írta:végre az Arsenal is elkezdett költekezni és már-már focizni tudó játékosokra költeni.Kerlon írta: Most lett hivatalos, hogy David Luiz az Arsenalban folytatja.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 8., csütörtök 21:49
Azert az eros, amit irsz. Luiz sose volt top, a vedelmukre meg meg kellene kolteni boven.Kercsó írta:végre az Arsenal is elkezdett költekezni és már-már focizni tudó játékosokra költeni.Kerlon írta: Most lett hivatalos, hogy David Luiz az Arsenalban folytatja.
kár, hogy a legnagyobb kolonc, Mesut, nem koccolt le az MLS-be. előrébb lennének nélküle.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. augusztus 8., csütörtök 21:46
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. augusztus 8., csütörtök 21:39
végre az Arsenal is elkezdett költekezni és már-már focizni tudó játékosokra költeni.Kerlon írta: Most lett hivatalos, hogy David Luiz az Arsenalban folytatja.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 8., csütörtök 21:12
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem