Tourénak is azt ígérte,de Touré nem úgy értette hogy az állandó játéklehetőség az PES-en van.Thiagonak Guardiola megigerte a biztos jateklehetoseget, ezt
Semmit sem ér pep szava, ezt tudjuk.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 7., hétfő 18:49
Tourénak is azt ígérte,de Touré nem úgy értette hogy az állandó játéklehetőség az PES-en van.Thiagonak Guardiola megigerte a biztos jateklehetoseget, ezt
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 7., hétfő 18:36
Thiagonak Guardiola megigerte a biztos jateklehetoseget, ezt tobbszor is nyilatkozta.Kerlon írta:Modric és Isco van erre a posztra Khedirával... Ettől kéne Gündogannak befosnia? Vagy mi? Ti láttok még? Vagy tényleg én vagyok ennyire sötét?
Thiago meg elment egy Bayernbe, ahol még telítettebb a középpálya vagy nem?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 7., hétfő 18:19
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 7., hétfő 18:10
Thiago is lenyelte.. ohh wait.. az elso adando alkalommal eligazolt.Kerlon írta:Barca: Xavi, Iniesta, Busquets, Song, Fabregas. 5 top játékos. Lenyelték. Előtte volt Keita stb... Lenyelték.
En azert egy honap jatek utan nem beszelnek multidoben.. Majd meglatjuk, hogy nyaron kik fogjak kozuluk azt mondani, hogy inkabb eligazolnak. Foleg hogy Thiago es Martinez serules miatt talan 3 meccsen jatszottak a 13-bol.Kerlon írta:Bayern: Schweini, Thiago, Götze, Kroos, Martinez, Lahm(?) stb... Lenyelték.
Es ha megigerik neki, hogy biztosan megkapja Xavi helyet, ami egyebkent par ev mulva Thiagoe lett volna?Kerlon írta:A Barca ebből a szempontból telítettebb
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 7., hétfő 17:57
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. október 7., hétfő 17:50
Nem rajtam múlik, kisfiam. Ha Gündogan jönni akar, még örülök is neki. Ha nem akar, EZÉRT lesz.Kerlon írta:blabla
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 7., hétfő 17:30
Barca: Xavi, Iniesta, Busquets, Song, Fabregas. 5 top játékos. Lenyelték. Előtte volt Keita stb... Lenyelték.Gascoigne írta:blabla
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 7., hétfő 16:17
Egyfelől ez egy vicc. Statisztika alapján és játékkép alapján is Khedira gyenge. Ez evidens. Másfelől viszont Ancelotti törekvése a kp stabilizálására egy komoly, fontos törekvés. Mikor leírtam, hogy miért játszik Khedira, és miért fog/kell játszatni, akkor erre céloztam. Szóval a lényeg az annyi, hogy nem hülyeség, amit Carlo csinál, csakhát ide kellene egy megfelelő ember. Ez remélhetőleg Gündogan lesz. Az utolsó láncszem. A legnagyobb probléma az, hogy ez nyáron nem merült fel senkiben.ÉRINTHETETLEN, amivel a spanyolok sem tudnak mit kezdeni!![]()
![]()
Carlo is megkapja a magáét; hangzatos, állandóan ismételt szavak: szép játék, EGYENSÚLY --> utóbbit a cikk szerint Di Maríaval (mezőnymunka /Özillel szemben is ezért preferálta/, futás Sami helyett is) és Khediraval (a keret "legvédekezőbb" típusú középpályása) igyekszik megvalósítani....
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 7., hétfő 15:39
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 7., hétfő 15:27
Isco false nineCobra11 írta:szerintem ez lenne a jövő évi keret EGYIK legjobb felállása (könnyen lehet belőle rendeződni 4-3-3ra és Casemiro helyett lehet Illarra)
http://www.footballuser.com/800955/Real_Madrid_CF
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. október 7., hétfő 15:21
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. október 7., hétfő 15:15
ugye? még te is tanulhatsz.hehe írta:olyan gyönyörűen ferdítesz gascoigne, zseniális
ha ezt le tudják nyomni Gündogan, Isco, Illaramendi és Modric torkán, akkor felőlem rendben van. csak eddig még nem láttam olyat, hogy egy csapatban a legjobb korban és ereje teljében lévő top(közeli) játékosokból legyen több, mint amennyi a kezdőbe beférhet. ha el tudnak számolni tízig, nincs értelmezhető okuk belenyugodni.madridronie írta:nekik valahogy mégis belefér, elfogadható ez a felállás
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 7., hétfő 14:42
Nem kell mindjárt bepöccenni!bocsánat, hogy össze mertem számolni 10 mezőnyjátékost.
Most nem azért; de ha "ne adj' Isten" Khedira (adná az ég) és Xabi is tiplizik, akkor mi van?bocsánat, hogy össze mertem számolni 10 mezőnyjátékost. biztos vagyok benne, hogy amikor Gündoganhoz odamegy Perez, és elmagyarázza neki, hogy a féltucat sztácsapattal szemben, ahol kezdő lehetne, jöjjön hozzánk, akkor ő tökéletesen meg fogja érteni, hogy itt "keretben kell gondolkozni", és majd játszik, amikor épp a fiatal, hazai játékosok (Illaramendi, Isco) vagy a világ egyik legjobb kp-ja (Modric) helyett mellette dönt az edző.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 7., hétfő 14:39
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. október 7., hétfő 14:27
bocsánat, hogy össze mertem számolni 10 mezőnyjátékost. biztos vagyok benne, hogy amikor Gündoganhoz odamegy Perez, és elmagyarázza neki, hogy a féltucat sztácsapattal szemben, ahol kezdő lehetne, jöjjön hozzánk, akkor ő tökéletesen meg fogja érteni, hogy itt "keretben kell gondolkozni", és majd játszik, amikor épp a fiatal, hazai játékosok (Illaramendi, Isco) vagy a világ egyik legjobb kp-ja (Modric) helyett mellette dönt az edző.madridronie írta:Keretben és nem kezdő 11-ben kellene gondolkozni; oda meg szükség lenne a török-németre, mint egy falat kenyér!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 7., hétfő 13:53
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 7., hétfő 13:35
Na; lassan a spanyoloknak is feltűnik (mintha a fórum írta volnaKhedira wins fewer balls than Modric and Illarra
The Elusive Balance
Keretben és nem kezdő 11-ben kellene gondolkozni; oda meg szükség lenne a török-németre, mint egy falat kenyér!Ez szép és jó, de akkor vagy Iscónak, vagy Benzemának nincs helye a kezdőben.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. október 7., hétfő 13:26
Ez szép és jó, de akkor vagy Iscónak, vagy Benzemának nincs helye a kezdőben.hehe írta:nem a levegőbe mondókázom, hogy gündogan itt lesz. ha a dortmund nem sipákol nyáron, hogy kifosztják őket, már most is itt játszana. biztos, hogy előrébb lennénk kp-n...
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 7., hétfő 12:48
--->Úgy gondolom Illaramendivel már be lett erősítve, ott van Modric, egy tehetséges fiatal spanyol tudná őket tehermentesíteni, nem kell megint Vidalra, Pogbára, Gündoganra költeni,
Idevág!Nem mindig működik az, aminek papíron működnie kéne.
Speciel Gündogan emberi áron hozható (lévén 1 év múlva neki is lejár a szerződése) --> bár akad kérője bőven (angol csapatok, Barca, Real)!nem hiszem, hogy nincs olcsóbb, jobb megoldás.
Adom.nem a levegőbe mondókázom, hogy gündogan itt lesz. ha a dortmund nem sipákol nyáron, hogy kifosztják őket, már most is itt játszana. biztos, hogy előrébb lennénk kp-n...
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 7., hétfő 12:28
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem