HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. augusztus 8., csütörtök 15:57
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. augusztus 8., csütörtök 14:31
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. augusztus 8., csütörtök 13:56
Pogbara meg Szeptember 2-ig lenne is ido elmeletben, viszont ha a MU nem vesz kozeppalyast, akkor gyakorlatilag zero az eselye.Steve írta: Én továbbra is tartom, hogy Neymar kellene(bár rohadtul nem kedvelem, sőt a legirritálóbb focista és lesz is vele gond majd).
Viszont nincs aki gólt rúgjon ebben a csapatban, nincs aki megteremtse a különbséget.
Amúgy komolyan nem hiszem el, hogy Bale és Isco itt marad. Nem bírom felfogni. R24 hotdogosa intézhetne valamit.
Azt reméltem valamelyik pénzes angol csapat final saleben viszi Bélát..de nem.
Pogbában még reménykedek az utolsó pillanatokban.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. augusztus 8., csütörtök 13:43
HozzászólásSzerző: Blanco26 » 2019. augusztus 8., csütörtök 13:20
Szerintem sem volt gond a taktikával. Az egyértelmű holtsúly az Isco volt, helyette kell Erikssen és müködik a rendszer. Illetve Casemiro helyén valaki aki tud passzolni.......Berti írta: Látom szinte mindenki ellene van, de nekem tetszett a tegnapi felállás/taktika. Persze még csiszolódnia kell, de szép focit játszottunk ezzel a 3 védős rendszerrel. A középvédők nem szartak be a nagyobb területtől és Marcelo is sokkal jobban mozgott magához képest. Dani annyira nem kapta el a fonalat, bár szerintem neki jelenleg semmilyen rendszerben nem menne a top szint.
A két belső középpályás így több munkát is kap, mert több helyről érkezhet a szűrni való labda és a védekezéshez is így mind a ketten kellenek, nem csak az egy szál vkp. Kroossal nekem nem volt bajom, szerintem jól játszott. Egyértelmű, hogy ebben a rendszerben egy olyan valaki kell mellé, aki bátrabban és hatásosabban védekezik nála (aka Pogba), de egyszerre előre is tud szervezni.
Isco katasztrófa, rossz volt nézni.
Hazard és Benzibe meg nem igazán lehet belekötni.
Maga a koncept nekem tetszett. Ez az új taktika fel tudná dobni a befásult játékosokat és Hazard is sokkal jobban élt így.
Carvajal kell összekapja magát, illetve Casemiro-Isco helyett kell valaki más a kezdőbe és egy jó formaidőzitéssel baszótim lenne.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2019. augusztus 8., csütörtök 12:48
kiserik írta:Hogy miért nem vagyok meglepveRealista24 írta: Azt írják, hogy márciusban a vezetőség Zidane-nak három igazolást ígért, Mbappét és Hazardot, illetve egy középpályást, aki Kroos stílusú. De annyira megváltozott a piac, hogy ezt ugye nem tudják kivitelezni 100%-ban. Tegnap ZZ és a vezetőség között egy parázs hangvételű beszélgetés zajlott elvileg.Ha igaz, akkor az nagy kibaszás. Beígérnek csórikámnak mindent, csak hogy vállalja a ""lehetetlent"", majd kihátrálnak mögüle, hogy ""bocs haver, ilyen a piac"". E mellé, ha még leboltolják Neymart ZZ nem tetszése ellenére vagy itt marad Bale, akit játszatni ""kel"", akkor nem leszek meglepve, ha a kopasz feláll és beint ismét, fáradtságra hivatkozva...
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. augusztus 8., csütörtök 12:45
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. augusztus 8., csütörtök 12:25
Az a rengeteg golf lyuk a bernabeu gyepén nem mutatna jól. A kis dombocska a végében tóval pedig kifejezetten nem fekszik a játékunknakp.csabi1 írta: Balet pályamunkásként kell alkalmazni,mert másra nem jó.
A PSG meg ha elviszi annak nagyon rossz vége lesz mert hamar ráfognak jönni hogy átbasztuk őket és Bappet nem fogják adni.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. augusztus 8., csütörtök 12:21
HozzászólásSzerző: flori » 2019. augusztus 8., csütörtök 11:51
kiserik írta:Hogy miért nem vagyok meglepveRealista24 írta: Azt írják, hogy márciusban a vezetőség Zidane-nak három igazolást ígért, Mbappét és Hazardot, illetve egy középpályást, aki Kroos stílusú. De annyira megváltozott a piac, hogy ezt ugye nem tudják kivitelezni 100%-ban. Tegnap ZZ és a vezetőség között egy parázs hangvételű beszélgetés zajlott elvileg.Ha igaz, akkor az nagy kibaszás. Beígérnek csórikámnak mindent, csak hogy vállalja a ""lehetetlent"", majd kihátrálnak mögüle, hogy ""bocs haver, ilyen a piac"". E mellé, ha még leboltolják Neymart ZZ nem tetszése ellenére vagy itt marad Bale, akit játszatni ""kel"", akkor nem leszek meglepve, ha a kopasz feláll és beint ismét, fáradtságra hivatkozva...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. augusztus 8., csütörtök 11:48
Hogy miért nem vagyok meglepveRealista24 írta: Azt írják, hogy márciusban a vezetőség Zidane-nak három igazolást ígért, Mbappét és Hazardot, illetve egy középpályást, aki Kroos stílusú. De annyira megváltozott a piac, hogy ezt ugye nem tudják kivitelezni 100%-ban. Tegnap ZZ és a vezetőség között egy parázs hangvételű beszélgetés zajlott elvileg.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. augusztus 8., csütörtök 11:40
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. augusztus 8., csütörtök 11:30
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 8., csütörtök 11:29
és Hazard vagy Neymar fog padozni? Vagy egyikük a jobboson fog szenvedni ahol nem tud és nem szeret játszani?dannen írta: [globoesport] Neymar wants to leave PSG. He doesn't mind joining Real Madrid. New meetings between Real and PSG will be conducted in the coming days. Nasser and Perez's good relationship will play a part. Bale offered in deal
tessek, ha balet is rajuk sozzuk beszarok.en nagyon adnam, kellenek a golok a csapatba, plusz neymar + hazard egy csapatban nagyon adna. bappe meg majd jon ha lejart a szerzodese, mar ha tenyleg ide akar jonni.
amugy ha ez tenyleg megtortenik hehet vissza kell engedni.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 8., csütörtök 11:10
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. augusztus 8., csütörtök 10:56
HozzászólásSzerző: füst » 2019. augusztus 8., csütörtök 10:51
Az bukkake lesz inkább.Blanco26 írta: Ez egyre rosszabb. Ha kapunk egy Neymar-Pogba párost akkor erősen el kell gondolkodni egy szeppukun.....
HozzászólásSzerző: Blanco26 » 2019. augusztus 8., csütörtök 10:50
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 8., csütörtök 10:30
Neki is be kell látnia, hogy Mbappe idén lehetetlen volt. Csatár kellett, mert Marianoval nem számol, ugyan ugy ahogy Reguval sem, oda is kellett valaki. A védelem közepébe ugyan úgy kellett már egy új arc. KP-ra meg neki úgy fest csak Pogba létezik, de Pogba 150 és 180 millió között van valahol, úgy h kb a legjobban fizetett játékos akarna lenni azonnal a csapatban. Lehet ZZ-nek is kikellene lépnie a fm-bőlRealista24 írta: Azt írják, hogy márciusban a vezetőség Zidane-nak három igazolást ígért, Mbappét és Hazardot, illetve egy középpályást, aki Kroos stílusú. De annyira megváltozott a piac, hogy ezt ugye nem tudják kivitelezni 100%-ban. Tegnap ZZ és a vezetőség között egy parázs hangvételű beszélgetés zajlott elvileg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 8., csütörtök 10:17
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem