engem inkább két dolog zavar
1; Bappe érkezése így necces lenne 1-2 éven belül
2; Neymar egész életében játszott kemény 5 meccset a jobboson.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. augusztus 8., csütörtök 10:56
HozzászólásSzerző: füst » 2019. augusztus 8., csütörtök 10:51
Az bukkake lesz inkább.Blanco26 írta: Ez egyre rosszabb. Ha kapunk egy Neymar-Pogba párost akkor erősen el kell gondolkodni egy szeppukun.....
HozzászólásSzerző: Blanco26 » 2019. augusztus 8., csütörtök 10:50
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 8., csütörtök 10:30
Neki is be kell látnia, hogy Mbappe idén lehetetlen volt. Csatár kellett, mert Marianoval nem számol, ugyan ugy ahogy Reguval sem, oda is kellett valaki. A védelem közepébe ugyan úgy kellett már egy új arc. KP-ra meg neki úgy fest csak Pogba létezik, de Pogba 150 és 180 millió között van valahol, úgy h kb a legjobban fizetett játékos akarna lenni azonnal a csapatban. Lehet ZZ-nek is kikellene lépnie a fm-bőlRealista24 írta: Azt írják, hogy márciusban a vezetőség Zidane-nak három igazolást ígért, Mbappét és Hazardot, illetve egy középpályást, aki Kroos stílusú. De annyira megváltozott a piac, hogy ezt ugye nem tudják kivitelezni 100%-ban. Tegnap ZZ és a vezetőség között egy parázs hangvételű beszélgetés zajlott elvileg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 8., csütörtök 10:17
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 8., csütörtök 9:44
Nem sorrendben irtam, csak ahogy jottfüst írta:Szóról szóra ez a porblémám Neymarral, viszont nem tudom hogy csináltad, de pontosan fordított sorrendben írtam volna le ugyanezeket, kezdve a legfontosabbal.wZoLee7 írta: Hatalmas giga mega szuper nagy ostobasag lenne ha tenyleg Neymart hoznank el
Draga.
Kb teljesen kizarja MBappe erkezeset.
Most vettuk a posztra Hazard t
Problemas a magaviselete
Serulekeny
Csontig nyalt a barcanak es nyiltan vissza akart menni
Meg a pofaja is irrital
HozzászólásSzerző: füst » 2019. augusztus 8., csütörtök 9:41
Szóról szóra ez a porblémám Neymarral, viszont nem tudom hogy csináltad, de pontosan fordított sorrendben írtam volna le ugyanezeket, kezdve a legfontosabbal.wZoLee7 írta: Hatalmas giga mega szuper nagy ostobasag lenne ha tenyleg Neymart hoznank el
Draga.
Kb teljesen kizarja MBappe erkezeset.
Most vettuk a posztra Hazard t
Problemas a magaviselete
Serulekeny
Csontig nyalt a barcanak es nyiltan vissza akart menni
Meg a pofaja is irrital
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 8., csütörtök 9:37
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. augusztus 8., csütörtök 8:47
Mert az ottani statikus futballhoz pont jó az amit tud.Anthony írta: Amúgy nem értem miért vannak az olasz klubok ennyire ráizgulva Lukakura?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. augusztus 8., csütörtök 8:39
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. augusztus 8., csütörtök 8:30
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. augusztus 8., csütörtök 8:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 8., csütörtök 8:18
Halleluja!Kercsó írta: van de Beek és Pogba is?![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. augusztus 8., csütörtök 8:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 8., csütörtök 8:10
Kettő is fog jönni.Kerlon írta:18:00-kor.R. Carlos írta:
Óriási hiba, Modricban még mindig van egy jó szezon, és a középpálya nagyon halovány még vele is. Remélem van de Beek jön már akkor és minél hamarabb.
Más: Az angol piac ma zár? Ha igen, akkor Bale-t sose adjuk el...
Modric szerintem már kezdőnek kevés, ha elengedjük két embert kell venni még a kkp-ra.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 8., csütörtök 7:54
18:00-kor.R. Carlos írta:Óriási hiba, Modricban még mindig van egy jó szezon, és a középpálya nagyon halovány még vele is. Remélem van de Beek jön már akkor és minél hamarabb.Realista24 írta: Modric és pénz mellé már Navast is adjuk Neymarert.
Más: Az angol piac ma zár? Ha igen, akkor Bale-t sose adjuk el...
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. augusztus 8., csütörtök 7:46
Óriási hiba, Modricban még mindig van egy jó szezon, és a középpálya nagyon halovány még vele is. Remélem van de Beek jön már akkor és minél hamarabb.Realista24 írta: Modric és pénz mellé már Navast is adjuk Neymarert.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. augusztus 8., csütörtök 7:37
Ha ez igaz...Realista24 írta: Modric és pénz mellé már Navast is adjuk Neymarert.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. augusztus 8., csütörtök 7:02
az amúgy is vérszegény kp-ról kivesszük az egyetlent, akibe benne van a mágia?Realista24 írta: Modric és pénz mellé már Navast is adjuk Neymarert.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 8., csütörtök 6:21
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem