kiserik írta:Hogy miért nem vagyok meglepveRealista24 írta: Azt írják, hogy márciusban a vezetőség Zidane-nak három igazolást ígért, Mbappét és Hazardot, illetve egy középpályást, aki Kroos stílusú. De annyira megváltozott a piac, hogy ezt ugye nem tudják kivitelezni 100%-ban. Tegnap ZZ és a vezetőség között egy parázs hangvételű beszélgetés zajlott elvileg.Ha igaz, akkor az nagy kibaszás. Beígérnek csórikámnak mindent, csak hogy vállalja a ""lehetetlent"", majd kihátrálnak mögüle, hogy ""bocs haver, ilyen a piac"". E mellé, ha még leboltolják Neymart ZZ nem tetszése ellenére vagy itt marad Bale, akit játszatni ""kel"", akkor nem leszek meglepve, ha a kopasz feláll és beint ismét, fáradtságra hivatkozva...
Mondjuk ha Zidane elhitte, hogy egy nyár alatt kap Mbappét, Hazardot meg még egy kiváló középpályást is, akkor nála is vannak gondok fejben.
Tegyük össze a kezünket, hogy anno egy nyár alatt összejött egy Cé - Kaká - Benzema - Xabi Alonso pakk. Olyan nyár több nem lesz, amíg egyrészt van FFP, másrészt kevesebb az egyéniség, harmadrészt nem csak pár csapatnak van pénze, hanem egyre több klub mögé beállnak az olajosok/befektetők.
Nekem egy dolog fáj nagyon, hogy a középpálya maradt a legvégére. A legfontosabb csapatrész. Ha elfogadom és elhiszem azt, hogy az előszezon alatti lófasz játék és eredmények csak a fáradtság számlájára írhatóak, akkor is, mire összeszokik a csapat egy, jobb esetleg kettő új középpályással, ott lesz november vagy december. Addig akár a ligát is be lehet bukni kis túlzással.
Egyébként Neymarnak én örülnék, HA jönne, szerintem felesleges lenne fix posztokban gondolkodni. Elöl olyan parádé lehetne a Hazard - Benzema - Neymar hármas által, hogy magunk alá kaksizunk. Amúgy nem fog jönni.