A PSG meg ha elviszi annak nagyon rossz vége lesz mert hamar ráfognak jönni hogy átbasztuk őket és Bappet nem fogják adni.

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. augusztus 8., csütörtök 12:21
HozzászólásSzerző: flori » 2019. augusztus 8., csütörtök 11:51
kiserik írta:Hogy miért nem vagyok meglepveRealista24 írta: Azt írják, hogy márciusban a vezetőség Zidane-nak három igazolást ígért, Mbappét és Hazardot, illetve egy középpályást, aki Kroos stílusú. De annyira megváltozott a piac, hogy ezt ugye nem tudják kivitelezni 100%-ban. Tegnap ZZ és a vezetőség között egy parázs hangvételű beszélgetés zajlott elvileg.Ha igaz, akkor az nagy kibaszás. Beígérnek csórikámnak mindent, csak hogy vállalja a ""lehetetlent"", majd kihátrálnak mögüle, hogy ""bocs haver, ilyen a piac"". E mellé, ha még leboltolják Neymart ZZ nem tetszése ellenére vagy itt marad Bale, akit játszatni ""kel"", akkor nem leszek meglepve, ha a kopasz feláll és beint ismét, fáradtságra hivatkozva...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. augusztus 8., csütörtök 11:48
Hogy miért nem vagyok meglepveRealista24 írta: Azt írják, hogy márciusban a vezetőség Zidane-nak három igazolást ígért, Mbappét és Hazardot, illetve egy középpályást, aki Kroos stílusú. De annyira megváltozott a piac, hogy ezt ugye nem tudják kivitelezni 100%-ban. Tegnap ZZ és a vezetőség között egy parázs hangvételű beszélgetés zajlott elvileg.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. augusztus 8., csütörtök 11:40
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. augusztus 8., csütörtök 11:30
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 8., csütörtök 11:29
és Hazard vagy Neymar fog padozni? Vagy egyikük a jobboson fog szenvedni ahol nem tud és nem szeret játszani?dannen írta: [globoesport] Neymar wants to leave PSG. He doesn't mind joining Real Madrid. New meetings between Real and PSG will be conducted in the coming days. Nasser and Perez's good relationship will play a part. Bale offered in deal
tessek, ha balet is rajuk sozzuk beszarok.en nagyon adnam, kellenek a golok a csapatba, plusz neymar + hazard egy csapatban nagyon adna. bappe meg majd jon ha lejart a szerzodese, mar ha tenyleg ide akar jonni.
amugy ha ez tenyleg megtortenik hehet vissza kell engedni.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 8., csütörtök 11:10
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. augusztus 8., csütörtök 10:56
HozzászólásSzerző: füst » 2019. augusztus 8., csütörtök 10:51
Az bukkake lesz inkább.Blanco26 írta: Ez egyre rosszabb. Ha kapunk egy Neymar-Pogba párost akkor erősen el kell gondolkodni egy szeppukun.....
HozzászólásSzerző: Blanco26 » 2019. augusztus 8., csütörtök 10:50
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 8., csütörtök 10:30
Neki is be kell látnia, hogy Mbappe idén lehetetlen volt. Csatár kellett, mert Marianoval nem számol, ugyan ugy ahogy Reguval sem, oda is kellett valaki. A védelem közepébe ugyan úgy kellett már egy új arc. KP-ra meg neki úgy fest csak Pogba létezik, de Pogba 150 és 180 millió között van valahol, úgy h kb a legjobban fizetett játékos akarna lenni azonnal a csapatban. Lehet ZZ-nek is kikellene lépnie a fm-bőlRealista24 írta: Azt írják, hogy márciusban a vezetőség Zidane-nak három igazolást ígért, Mbappét és Hazardot, illetve egy középpályást, aki Kroos stílusú. De annyira megváltozott a piac, hogy ezt ugye nem tudják kivitelezni 100%-ban. Tegnap ZZ és a vezetőség között egy parázs hangvételű beszélgetés zajlott elvileg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 8., csütörtök 10:17
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 8., csütörtök 9:44
Nem sorrendben irtam, csak ahogy jottfüst írta:Szóról szóra ez a porblémám Neymarral, viszont nem tudom hogy csináltad, de pontosan fordított sorrendben írtam volna le ugyanezeket, kezdve a legfontosabbal.wZoLee7 írta: Hatalmas giga mega szuper nagy ostobasag lenne ha tenyleg Neymart hoznank el
Draga.
Kb teljesen kizarja MBappe erkezeset.
Most vettuk a posztra Hazard t
Problemas a magaviselete
Serulekeny
Csontig nyalt a barcanak es nyiltan vissza akart menni
Meg a pofaja is irrital
HozzászólásSzerző: füst » 2019. augusztus 8., csütörtök 9:41
Szóról szóra ez a porblémám Neymarral, viszont nem tudom hogy csináltad, de pontosan fordított sorrendben írtam volna le ugyanezeket, kezdve a legfontosabbal.wZoLee7 írta: Hatalmas giga mega szuper nagy ostobasag lenne ha tenyleg Neymart hoznank el
Draga.
Kb teljesen kizarja MBappe erkezeset.
Most vettuk a posztra Hazard t
Problemas a magaviselete
Serulekeny
Csontig nyalt a barcanak es nyiltan vissza akart menni
Meg a pofaja is irrital
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 8., csütörtök 9:37
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. augusztus 8., csütörtök 8:47
Mert az ottani statikus futballhoz pont jó az amit tud.Anthony írta: Amúgy nem értem miért vannak az olasz klubok ennyire ráizgulva Lukakura?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. augusztus 8., csütörtök 8:39
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. augusztus 8., csütörtök 8:30
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. augusztus 8., csütörtök 8:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 8., csütörtök 8:18
Halleluja!Kercsó írta: van de Beek és Pogba is?![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem