az amúgy is vérszegény kp-ról kivesszük az egyetlent, akibe benne van a mágia?Realista24 írta: Modric és pénz mellé már Navast is adjuk Neymarert.

smafu.

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. augusztus 8., csütörtök 7:02
az amúgy is vérszegény kp-ról kivesszük az egyetlent, akibe benne van a mágia?Realista24 írta: Modric és pénz mellé már Navast is adjuk Neymarert.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 8., csütörtök 6:21
HozzászólásSzerző: Impostor » 2019. augusztus 8., csütörtök 1:38
Én úgy állok hozzá hogy ezek a srácok nem felejthettek el focizni, össze kell kapni őket.wZoLee7 írta:Dehogy altat, nem altat itt az ég világon senki. Ez a csapat jelenleg ennyit tud. Frissítettünk, de a csoda ember, Hazard jelenleg maga alatt teljesít. ZZ nem bízik azokban a fiatalokban akikben kellene. A kp kula. Egész nyáron üldözünk egy Pogbát, aki ha beint hozunk valami vész megoldást. A kezdőbe egyedül Hazardot hoztuk. A padra jött egy Mendy, Militao, Jovic és igazból ennyi, mert Kubo és Rodrygo castillasok lesznek.Impostor írta: Altatja Zidane a világot és az ellenfeleket, nem kell beszarni...ha minden meccsünket megnyernénk és hiperszuper formát mutatnánk, megint mindenki vért inna ellenünk.
Utolsó szezonjában is mindenki elkergette volna már az őszi szezonban, aztán BL cím lett a vége. Akkor is ez volt az érzésem, most is.
Szerintem most a bajnokságra fogunk rámenni, ahol a rajtnál sokat számít az alábecsültség, a kiszámíthatatlan felállás, hogy még senki nem tudja mi is lesz igazából a formáció, a taktika..Ezek értékes pontokat hozhatnak az elején.
Én bízok a kopaszban, kiben bízhatnánk ha benne nem? -Nem kell fanyalogni, és állandóan vészharangot kongatni.
Real szurkolónál elégedetlenebb türelmetlenebb és hálátlanabb szurkolója talán egy klubnak sincs..ezért áldás és egyben átok Real edzőnek és játékosnak lenni. A legmagasabb szint, de...
Szurkoljatok és bizakodjunk...
Peace..
A mi win kondíciónk jelenleg az, hogy ZZ merje bedobni a két fiatalt, találjuk meg a megfelelő kp-t, Hazard lendüljön formába és ZZ felejtse el a lejárt embereket. Túl sok a meló, úgy h van hátra egy felkészülési meccsünk
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. augusztus 8., csütörtök 0:30
Miert mit hittetek? Hogy egy teljes generacio es szerkezetvaltast par felkeszulesi meccs alatt veghez lehet vinni?wZoLee7 írta:Dehogy altat, nem altat itt az ég világon senki. Ez a csapat jelenleg ennyit tud. Frissítettünk, de a csoda ember, Hazard jelenleg maga alatt teljesít. ZZ nem bízik azokban a fiatalokban akikben kellene. A kp kula. Egész nyáron üldözünk egy Pogbát, aki ha beint hozunk valami vész megoldást. A kezdőbe egyedül Hazardot hoztuk. A padra jött egy Mendy, Militao, Jovic és igazból ennyi, mert Kubo és Rodrygo castillasok lesznek.Impostor írta: Altatja Zidane a világot és az ellenfeleket, nem kell beszarni...ha minden meccsünket megnyernénk és hiperszuper formát mutatnánk, megint mindenki vért inna ellenünk.
Utolsó szezonjában is mindenki elkergette volna már az őszi szezonban, aztán BL cím lett a vége. Akkor is ez volt az érzésem, most is.
Szerintem most a bajnokságra fogunk rámenni, ahol a rajtnál sokat számít az alábecsültség, a kiszámíthatatlan felállás, hogy még senki nem tudja mi is lesz igazából a formáció, a taktika..Ezek értékes pontokat hozhatnak az elején.
Én bízok a kopaszban, kiben bízhatnánk ha benne nem? -Nem kell fanyalogni, és állandóan vészharangot kongatni.
Real szurkolónál elégedetlenebb türelmetlenebb és hálátlanabb szurkolója talán egy klubnak sincs..ezért áldás és egyben átok Real edzőnek és játékosnak lenni. A legmagasabb szint, de...
Peace..
A mi win kondíciónk jelenleg az, hogy ZZ merje bedobni a két fiatalt, találjuk meg a megfelelő kp-t, Hazard lendüljön formába és ZZ felejtse el a lejárt embereket. Túl sok a meló, úgy h van hátra egy felkészülési meccsünk
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 7., szerda 23:50
Dehogy altat, nem altat itt az ég világon senki. Ez a csapat jelenleg ennyit tud. Frissítettünk, de a csoda ember, Hazard jelenleg maga alatt teljesít. ZZ nem bízik azokban a fiatalokban akikben kellene. A kp kula. Egész nyáron üldözünk egy Pogbát, aki ha beint hozunk valami vész megoldást. A kezdőbe egyedül Hazardot hoztuk. A padra jött egy Mendy, Militao, Jovic és igazból ennyi, mert Kubo és Rodrygo castillasok lesznek.Impostor írta: Altatja Zidane a világot és az ellenfeleket, nem kell beszarni...ha minden meccsünket megnyernénk és hiperszuper formát mutatnánk, megint mindenki vért inna ellenünk.
Peace..
HozzászólásSzerző: Impostor » 2019. augusztus 7., szerda 23:33
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. augusztus 7., szerda 23:07
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. augusztus 7., szerda 22:34
Mondjuk a mostanában nyújtott játéka alapján nem csoda, ha nem kedveli..Csabi írta:
igy, ahogy a kolléga mondja. zz nem különösebben kedveli vinicius játékát. egyszerű csereember lesz. 15-16. játékos. rodrygo kérdéses, de nem lepne meg ha nem látnánk sokat őt sem felnőtt meccsen.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. augusztus 7., szerda 22:27
Ha már Rodrygo. Most az Alcorcon elleni barátságos meccsen lőtt egy gólt. Hátha darálni fog, mint az állat (minden meccsen gól vagy gólpassz) és akkor meg fogja kapni a felnőttbe is a lehetőséget.Csabi írta: rodrygo kérdéses, de nem lepne meg ha nem látnánk sokat őt sem felnőtt meccsen.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. augusztus 7., szerda 22:19
igy, ahogy a kolléga mondja. zz nem különösebben kedveli vinicius játékát. egyszerű csereember lesz. 15-16. játékos. rodrygo kérdéses, de nem lepne meg ha nem látnánk sokat őt sem felnőtt meccsen.Fenoo írta: Szerintem egyik mellett se tette le a voksát. Vini is csak azért marad mert tavaly "befutott" és Perez kérésére nyomatja.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 7., szerda 22:14
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. augusztus 7., szerda 22:06
RealMadridFanatic írta: De kar is talan egyenekre bontani, az egesz csapat pont ugyanolyan tanacstalan es fasult, mint tavaly. Zidane nagy motivator, de a regiekben mar nem erzem azt, hogy megrazzak magukat. Igy egeto szukseg lenne egy olyan segitore, aki taktikailag is gatyaba razza a brigadot, mert a minosegbeli folenyunk, meg ha letezne is, onmagaban nem lesz eleg.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 7., szerda 21:42
AS cikk: Hazard, y nada mas.Realista24 írta:Hazard.Fenoo írta:
Nyertünk és ezzel körülbelül minden pozitívumot elmondtam.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. augusztus 7., szerda 21:36
+ Courtois nem kapott végre gólt! Ez is ritkaság, nem ez a jellemző mióta itt van.Realista24 írta:Hazard.Fenoo írta:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 7., szerda 21:32
Hazard.Fenoo írta:petiamadridista írta: Nem láttam a meccset.
Jók voltunk??
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. augusztus 7., szerda 21:29
petiamadridista írta: Nem láttam a meccset.
Jók voltunk??
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. augusztus 7., szerda 21:24
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. augusztus 7., szerda 21:23
h3x0r írta:De most ennek mi koze a haverokhoz? Eddig is mindenki tudta, hogy a Vini Rodrygo Kubo harmasbol a nem EU-s helyek miatt egy valaki fixen kimarad. Zidane a 2 brazil mellett tette le a voksat, en mondjuk Vinit kuldtem volna kolcsonbe, nem a japant.Csabi írta: zidannál úgysem játszani. neki megvannak a haverjai. akkor meg inkább már egy első osztályú csapatban legyen, mint a castillában.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2019. augusztus 7., szerda 21:20
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. augusztus 7., szerda 21:18
De most ennek mi koze a haverokhoz? Eddig is mindenki tudta, hogy a Vini Rodrygo Kubo harmasbol a nem EU-s helyek miatt egy valaki fixen kimarad. Zidane a 2 brazil mellett tette le a voksat, en mondjuk Vinit kuldtem volna kolcsonbe, nem a japant.Csabi írta: zidannál úgysem játszani. neki megvannak a haverjai. akkor meg inkább már egy első osztályú csapatban legyen, mint a castillában.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem