na jó, eddig is volt 433 és 442.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 7., szerda 17:54
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. augusztus 7., szerda 17:44
HozzászólásSzerző: b3tman » 2019. augusztus 7., szerda 16:44
Ezt a taktikát már én is említettem itt a fórumon az általad említett 3412 be.Kerlon írta:Rohadt nagy baromságnak tűnik és inkább 3412nek néz ki. Nézzük a jó oldalát, nincs LV.Pad'em írta: AS: Zidane is considering playing a 3-5-2 today with Hazard released from defensive duties...
Militao Ramos Varane
Carvajal Casemiro Kroos Hazard Marcelo
Benzema Jovic
Benzema lépne hátrébb kp-ra, Jovic meg centerben elöl. Egy próbát megér.![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. augusztus 7., szerda 16:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 7., szerda 15:31
Legyen keretbe a kvóta miatt, de a rossebbért kell játszatni. Nem hasznos, nem fejlődik, ha jó, akkor sem kezdő... Mit akarunk vele???????????Jim írta:de, az hogy saját nevelés kell a kvóta miattwZoLee7 írta: LV mellett már nem szól semmi az ég világon, mióta itt van Kubo és Rodrygo.
ezeket okosabban kéne csinálni
pl saját nevelés cserekapust hozni és Hermosot kellett volna![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. augusztus 7., szerda 14:50
de, az hogy saját nevelés kell a kvóta miattwZoLee7 írta: LV mellett már nem szól semmi az ég világon, mióta itt van Kubo és Rodrygo.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 7., szerda 13:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 7., szerda 13:36
Én már mondtam, hogy De Beek nagyon veszélyes, mert egy nagyon jól működő csapat kis alkatrésze volt. De igazából semmi kiemelkedőt nem látok a játékában. Kb. egy gyengébb De Bruyne.kiserik írta:Tudom, hogy csak statisztika, de legalább ugyanaz a liga:Realista24 írta:
Nagyon jól lát, ügyesen építkezik. Védekezni tud?
2018/19:
DvB: tackles: 1,5; interceptions: 0,8; clearences: 0,6
Odegaard: tackles: 1,7; interceptions: 1,1; clearences: 0,3
Amúgy most nézem, hogy gyakorlatilag tavaly minden statban jobb volt Martin, mint az aktuálisan felkapott Beek.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. augusztus 7., szerda 13:29
Tudom, hogy csak statisztika, de legalább ugyanaz a liga:Realista24 írta:Nagyon jól lát, ügyesen építkezik. Védekezni tud?dannen írta: ja, egyebkent latva az igazolasainkat odegaard tenyleg maradhatott volna. szerintem be is robbant volna modric helyen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 7., szerda 13:27
Rohadt nagy baromságnak tűnik és inkább 3412nek néz ki. Nézzük a jó oldalát, nincs LV.Pad'em írta: AS: Zidane is considering playing a 3-5-2 today with Hazard released from defensive duties...
Militao Ramos Varane
Carvajal Casemiro Kroos Hazard Marcelo
Benzema Jovic
Benzema lépne hátrébb kp-ra, Jovic meg centerben elöl. Egy próbát megér.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. augusztus 7., szerda 13:25
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. augusztus 7., szerda 13:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 7., szerda 13:05
Szerintem őt még bőven be lehetett volna oda integrálni. A hollandoknál 442ben szokott jobb oldalról játszani és felalá futni.Realista24 írta:Nagyon jól lát, ügyesen építkezik. Védekezni tud?dannen írta: ja, egyebkent latva az igazolasainkat odegaard tenyleg maradhatott volna. szerintem be is robbant volna modric helyen.
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. augusztus 7., szerda 13:05
Tud.Realista24 írta:Nagyon jól lát, ügyesen építkezik. Védekezni tud?dannen írta: ja, egyebkent latva az igazolasainkat odegaard tenyleg maradhatott volna. szerintem be is robbant volna modric helyen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 7., szerda 13:01
Nagyon jól lát, ügyesen építkezik. Védekezni tud?dannen írta: ja, egyebkent latva az igazolasainkat odegaard tenyleg maradhatott volna. szerintem be is robbant volna modric helyen.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 7., szerda 12:54
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. augusztus 7., szerda 12:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 7., szerda 12:26
HozzászólásSzerző: b3tman » 2019. augusztus 7., szerda 12:19
Ebben a felállásban Isco helyett inkább LV. Rossz kimondani, de Isconak jobbszélen annyi hasznát sem vennénk mint neki.reeed_ati írta: Mára kipróbálnám ezt:
---------------Navas
Carvajal-Militao-Ramos-Marcelo
---------Casemiro--Kroos
Isco-------------------------Hazard
--------Jovic------Benzema
Kár, hogy sem Kubo, sem Rodrygo nincs a keretben, van viszont Vazquez..![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. augusztus 7., szerda 11:46
Ez teljesen igaz, csak nem ártana valamit előre fele is hozzátennie a játékhoz, mert az sajnos elég minimális tőle. Abszolút veszélytelen kapura, amíg oda kellett tenni CR-nek, hogy ő bevarrja, sokat ért a játéka, de így, hogy csapatként kéne több gólt szereznünk, írtó kevés lett. Szimpatikus, bírom, de eladtam volna most nyáron.kiserik írta:Azért LV mellett szól az, hogy a keretből a legmelósabb szélső. Ahol egy Hazard-Marcelo van az egyik oldalon, ott edzői szemszögből nem olyan rossz, ha a másik oldalon olyan játékos van, aki kiveszi a részét becsületesen a védekezésből is. Ugye emlékszünk a Fener második góljára például, ahol Vini gyakorlatilag cseszett visszazárni és szabadon hagyta a komplett jobb oldalunkat (ez egyébként jellemző Hazardra is). Erre LV-vel kevesebb az esély, ami taktikailag nem egy rossz dolog, főleg, ha 2 kkp-s rendszerben játszunk.Pad'em írta:
Én már szoktatom magam a gondolathoz, hogy idén is sokat fogjuk látni. Pláne ha Vinicius nem lesz meggyőző jobbon, egyedül még Brahimban bízhatunk, hogy robbant. LV meg megbízhatóan hozza a laposan belövöm lesz ami lesz játékát, ami valamilyen oknál fogva tetszik Zidane-nak, saját nevelés kvótát is növeli, így eladva nem lesz. Asensio offos, Rodrygo és Kubo valószínű Castillában lesznek, úgyhogy nyomatva lesz rendesen.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem