Nem sok jóra számítok azon a meccsen. De ne legyen igazam.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. augusztus 7., szerda 12:23
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2019. augusztus 7., szerda 12:19
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. augusztus 7., szerda 12:10
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. augusztus 7., szerda 11:07
HozzászólásSzerző: Pipita » 2019. augusztus 7., szerda 9:59
A braziloknak is ugyanúgy két évet kell Spanyolországban töltenie, mint az uruknak.Santi írta:Valahol olvastam egyszer, hogy Valverde azért kapja meg könnyebb, rövidebb itt töltött idő után is, mert Uruguay, mint "spanyolajkú" ország kedvezőbb feltétekkel jár, mint a "portugál" Brazília.Kerlon írta:
Azt amúgy csak én nem értem, hogy Casemiro kvázi 2013tól a csapat tagja 1 évig volt kölcsönben, de akkor is 2015-től van itt folyamatosan, míg Fede 2016tól és utóbbinek van csak spanyol útlevel.
Fabinho meg nem lenne előrelépés vkp poszton sem.
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. augusztus 7., szerda 9:58
Szerintem Pogba sosem volt realis celpont. Nincs mirol lemondani.p.csabi1 írta: Ha ma nem történik valami,akkor gondolom Pogbáról lelehet mondani szépen.
![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. augusztus 7., szerda 9:57
Valahol olvastam egyszer, hogy Valverde azért kapja meg könnyebb, rövidebb itt töltött idő után is, mert Uruguay, mint "spanyolajkú" ország kedvezőbb feltétekkel jár, mint a "portugál" Brazília.Kerlon írta:Azt amúgy csak én nem értem, hogy Casemiro kvázi 2013tól a csapat tagja 1 évig volt kölcsönben, de akkor is 2015-től van itt folyamatosan, míg Fede 2016tól és utóbbinek van csak spanyol útlevel.Realista24 írta: Valverde megkapta az EU-s útlevelet.
Fabinho meg nem lenne előrelépés vkp poszton sem.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. augusztus 7., szerda 9:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 7., szerda 9:12
Valljuk be, hogy a MU nál csak a pénz lehet most csábító, a Spursnél van koncepció, eredmények elérhető távolságban vannak, BL szereplés... Szerintem ez most többet ér, mint még plusz 2 millió.Realista24 írta:VdB már fix nálam, azért nem is írtam. Őt nagyjából abból a pénzből fogjuk fedezni sztem, amit Jamesért kapunk. A kolumbiai elmegy 40 körül, VdB-t 50ért írják + opciók.Berti írta:
A Spurs elméletileg most szinte minden piacon lévő játékosért bejelentkezik. Dybalara pont nincs akkora szükség náluk szvsz.
Eriksen ha MUba megy, akkor a sportingos portugál gyerek hol köthet ki?
Ha a Pogba üzlet összejön, akkor a VdB ugrik?
Azt nem tudom amúgy, hogy a Tottenham tud annyi fizut adni, ami Dybalának elég? Mert a ManU nem tudott/akart.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. augusztus 7., szerda 9:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 7., szerda 9:05
VdB már fix nálam, azért nem is írtam. Őt nagyjából abból a pénzből fogjuk fedezni sztem, amit Jamesért kapunk. A kolumbiai elmegy 40 körül, VdB-t 50ért írják + opciók.Berti írta:A Spurs elméletileg most szinte minden piacon lévő játékosért bejelentkezik. Dybalara pont nincs akkora szükség náluk szvsz.Realista24 írta: Dybala Tottenham
Eriksen ManU
Pogba Real
Jamest meg odaadjuk az angoloknak vagy Carlonak, Bale meg elpeneszesedik a lelaton. Marianot elviszi a Monaco.
Na, én ezeket várom augusztusra.
Eriksen ha MUba megy, akkor a sportingos portugál gyerek hol köthet ki?
Ha a Pogba üzlet összejön, akkor a VdB ugrik?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2019. augusztus 7., szerda 9:03
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. augusztus 7., szerda 8:37
A Spurs elméletileg most szinte minden piacon lévő játékosért bejelentkezik. Dybalara pont nincs akkora szükség náluk szvsz.Realista24 írta: Dybala Tottenham
Eriksen ManU
Pogba Real
Jamest meg odaadjuk az angoloknak vagy Carlonak, Bale meg elpeneszesedik a lelaton. Marianot elviszi a Monaco.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. augusztus 7., szerda 8:28
És Fabinho hol van??Realista24 írta: Dybala Tottenham
Eriksen ManU
Pogba Real
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 7., szerda 7:04
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. augusztus 6., kedd 23:43
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. augusztus 6., kedd 23:17
Jim írta:kellenek a tucatbrazilok a tucatspanyolok helyettBlancoMark írta: Gyerekek ha ez a Fabinho deal megtortenk VdB helyett vagy ugy alatalaban megtortenik, akkor tobbet nem jovok.![]()
![]()
a logikát nem értem![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 6., kedd 21:37
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2019. augusztus 6., kedd 20:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 6., kedd 20:18
Legrosszabb dontesek egyike lenne ez.___Samy___ írta:Így, ebben a formában én is adnám. A Pogba saga már kezd unalmas lenni.petiamadridista írta: Biztos hogy hülyének néztek engem de sztem ez a Fabinho nem egy rossz játékos.
Persze csak úgy ha jön VdB is. Én akkor elfogadom. Mélyíti a keretet cserének is jó.
Mondjuk ez a pénz kicsit sok érte.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem