kellenek a tucatbrazilok a tucatspanyolok helyettBlancoMark írta: Gyerekek ha ez a Fabinho deal megtortenk VdB helyett vagy ugy alatalaban megtortenik, akkor tobbet nem jovok.![]()

a logikát nem értem

HozzászólásSzerző: Jim » 2019. augusztus 6., kedd 19:29
kellenek a tucatbrazilok a tucatspanyolok helyettBlancoMark írta: Gyerekek ha ez a Fabinho deal megtortenk VdB helyett vagy ugy alatalaban megtortenik, akkor tobbet nem jovok.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 6., kedd 18:20
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. augusztus 6., kedd 18:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 6., kedd 17:33
Kubo marketingje szerintem köröket ver Rodrygoéra. Berántottuk vele egész Japánt.Kerlon írta: Ja jól van akkor. Mondjuk én Vinit kölcsönbe küldeném és Rodrygo valamint Takefuso lennének a keret tagjai. Nyilván a két brazilnak a marketingje már most jobb, ezért is lesznek ők fixen fent kezelve.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 6., kedd 17:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 6., kedd 17:17
https://www.marca.com/en/football/real- ... b45dd.htmlPad'em írta:Egyik non Eu-s spanyol cikk se említette Casemirot mint EU-n kívülit, szóval elég biztos, hogy megkapta már. Militao, Vini, Rodrygo, Kubo maradt így, hogy Valverdének is van márRealista24 írta:
Amúgy már márciusban arról írtak, hogy Case megkapja. Szerintem meg is van neki.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2019. augusztus 6., kedd 17:13
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. augusztus 6., kedd 17:05
Egyik non Eu-s spanyol cikk se említette Casemirot mint EU-n kívülit, szóval elég biztos, hogy megkapta már. Militao, Vini, Rodrygo, Kubo maradt így, hogy Valverdének is van márRealista24 írta:Amúgy már márciusban arról írtak, hogy Case megkapja. Szerintem meg is van neki.Kerlon írta:
Azt amúgy csak én nem értem, hogy Casemiro kvázi 2013tól a csapat tagja 1 évig volt kölcsönben, de akkor is 2015-től van itt folyamatosan, míg Fede 2016tól és utóbbinek van csak spanyol útlevel.
Fabinho meg nem lenne előrelépés vkp poszton sem.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. augusztus 6., kedd 16:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 6., kedd 16:55
Amúgy már márciusban arról írtak, hogy Case megkapja. Szerintem meg is van neki.Kerlon írta:Azt amúgy csak én nem értem, hogy Casemiro kvázi 2013tól a csapat tagja 1 évig volt kölcsönben, de akkor is 2015-től van itt folyamatosan, míg Fede 2016tól és utóbbinek van csak spanyol útlevel.Realista24 írta: Valverde megkapta az EU-s útlevelet.
Fabinho meg nem lenne előrelépés vkp poszton sem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 6., kedd 16:52
Azt amúgy csak én nem értem, hogy Casemiro kvázi 2013tól a csapat tagja 1 évig volt kölcsönben, de akkor is 2015-től van itt folyamatosan, míg Fede 2016tól és utóbbinek van csak spanyol útlevel.Realista24 írta: Valverde megkapta az EU-s útlevelet.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. augusztus 6., kedd 16:51
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. augusztus 6., kedd 16:39
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2019. augusztus 6., kedd 16:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 6., kedd 16:17
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. augusztus 6., kedd 16:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 6., kedd 16:05
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. augusztus 6., kedd 15:47
Nyilván. Akkor úgy mondom, hogy a nagyobbak. Vagy lehozta már valami komolyan vehető is? Akkor sorryRealista24 írta:Mondjuk nem hiszem, hogy minden portált követsz, mert én egy tucat helyen látom.Pad'em írta: Kb egy órája kirakta már ez a Vergara twitterre de még egy darab portál nem vette át, igen nagy valószínűséggel kamu.
Zs opciónak: Khedira hozható![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 6., kedd 15:42
Mondjuk nem hiszem, hogy minden portált követsz, mert én egy tucat helyen látom.Pad'em írta: Kb egy órája kirakta már ez a Vergara twitterre de még egy darab portál nem vette át, igen nagy valószínűséggel kamu.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. augusztus 6., kedd 15:38
Remélem is,hogy az.Pad'em írta: Kb egy órája kirakta már ez a Vergara twitterre de még egy darab portál nem vette át, igen nagy valószínűséggel kamu.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem