Pogba is jön és van de Beek is.

Iscóra két napja van a City zsenijének. Siessen!
Ja, Valverde meg jó lesz, ha tényleg megkapja napokon belül a spanyol papírokat, aztán jöhet is fel Rodrygo.
Brahimmal lehozzák a jobbost.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2019. augusztus 6., kedd 14:54
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. augusztus 6., kedd 14:41
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 6., kedd 14:38
Lényegében igen.kodo írta: 2 napunk van Pogbara?
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. augusztus 6., kedd 14:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 6., kedd 13:38
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2019. augusztus 6., kedd 13:28
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. augusztus 6., kedd 13:17
Ezzel az a baj, hogy jövőre Bappé jön majd.Realista24 írta:Idén kölcsön, jövőre vétel.reeed_ati írta:
Pogba mellett, vagy helyett?![]()
Még 3-400 milliót nem fogunk tudni elverni, szóval az elsőt azt gyorsan kizárnám.
VdB+NEymar?![]()
Ha csak szimplán a játéktudását nézzük, akkor nagy erősítés lenne a brazil.
Egyébként baromira nem szimpatikus figura, de Céert sem szerettem sosem, nyilván annyit nem tudna adni a brazil, mint Cé, de jócskán lendítene a támadójátékunkon..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 6., kedd 13:14
Idén kölcsön, jövőre vétel.reeed_ati írta:Pogba mellett, vagy helyett?Realista24 írta: Na, elkezdik lenyomni Zidane torkán Neymart...állítólag.![]()
Még 3-400 milliót nem fogunk tudni elverni, szóval az elsőt azt gyorsan kizárnám.
VdB+NEymar?![]()
Ha csak szimplán a játéktudását nézzük, akkor nagy erősítés lenne a brazil.
Egyébként baromira nem szimpatikus figura, de Céert sem szerettem sosem, nyilván annyit nem tudna adni a brazil, mint Cé, de jócskán lendítene a támadójátékunkon..
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. augusztus 6., kedd 13:13
Pogba mellett, vagy helyett?Realista24 írta: Na, elkezdik lenyomni Zidane torkán Neymart...állítólag.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. augusztus 6., kedd 13:10
Realista24 írta: Na, elkezdik lenyomni Zidane torkán Neymart...állítólag.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. augusztus 6., kedd 13:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 6., kedd 13:08
Azt írják, hogy elvileg a játékos és a klub már régen megállapodott (óriási fakenews sztem) és csak Zidane igenjére várnak. 200 milliót akartak, de már beérik kevesebbel is, és még mindig szó van kölcsön + fix vételről.Mester77 írta:Realista24 írta: Na, elkezdik lenyomni Zidane torkán Neymart...állítólag.
Milyen konstrukciókkal? Csak zse? Vagy játékos csere is?
És egyáltalán hova jonne? Balra ott van Hazard. Jobbon meg nem láttam játszani
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. augusztus 6., kedd 13:06
Realista24 írta: Na, elkezdik lenyomni Zidane torkán Neymart...állítólag.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 6., kedd 13:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 6., kedd 11:06
Nyilván tolja, amikor Adidas reklámarc lett 4 hónapja, valamint az egyik legismertebb spanyol.Kercsó írta: az a gond, hogy hiába jönne a Pogba - VdB páros, és menne Isco, Pogba és James, attól még használható jobb szélsőnk nem lesz.
amúgy meg Isco nem megy sehova, őt tolja a hivatalos oldal minden platformon az egyik legjobban. pedig előrébb lennénk, ha ő (is) lépne, és jönne a vérfrissítés.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. augusztus 6., kedd 10:59
Akarom mondani BaleKerlon írta:adjaRealista24 írta:
Pogba jön és már megy is?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 6., kedd 10:34
adjaRealista24 írta:Pogba jön és már megy is?Kercsó írta: az a gond, hogy hiába jönne a Pogba - VdB páros, és menne Isco, Pogba és James, attól még használható jobb szélsőnk nem lesz.
amúgy meg Isco nem megy sehova, őt tolja a hivatalos oldal minden platformon az egyik legjobban. pedig előrébb lennénk, ha ő (is) lépne, és jönne a vérfrissítés.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. augusztus 6., kedd 9:34
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. augusztus 6., kedd 9:34
Ez lehet, hogy jó és bevált. Viszont Modric és Kroos is védekezőbb szerepkörben játszik mint Eriksen. Véleményem szerint a dán ugyanúgy elveszne Modricék posztján mint Isco. A holland gyerek megfelel oda és el is fogadnám amennyiben Pogba nem mozdítható. Tehát ha a francia nem jön augusztusban padlógázzal nyomulni kell az Ajaxnál.dannen írta:sonic írta: Szerintem Van de Beek es Eriksen egyszerre felesleges. Kettojuk kozul a hollandot hoznam, nekem meggyozobb. Nem kell ket elsosorban tamadni tudo KP, inkabb Eriksen helyett kezdjunk el keresni egy alternativat Casemiro helyett/melle. Isco nem tetel a kp-n a masik negy jatekosunkbol meg Casemiro egyedul aki vedekezo, de o is feszt elol rohangal. Ha jon mellejuk meg ket tamado szellemu kozeppalyas az kinek jo?R. Carlos írta: Eriksen tök felesleges ide. Elveszne mint Isco és James és posztban is ugyanaz. Rajtuk/közülük is az egyiken túl kellene adni és hozni Casemiro mellé egy romboló, védekezőbb felfogású kp-t. Így lenne rendbe téve a csapat igazán. Sose értettem minek akarjátok ide a dánt...
az eloszezonban eddig tisztan latszott, hogy valberde lesz casemiro alternativaja es eddig nem is volt rossz.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. augusztus 6., kedd 9:33
brahim lesz a jobbszélső 90%. itt olvastatok először.Kercsó írta: az a gond, hogy hiába jönne a Pogba - VdB páros, és menne Isco, Pogba és James, attól még használható jobb szélsőnk nem lesz.
amúgy meg Isco nem megy sehova, őt tolja a hivatalos oldal minden platformon az egyik legjobban. pedig előrébb lennénk, ha ő (is) lépne, és jönne a vérfrissítés.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem