Majd ha valami hivatalos akkor elhiszem. Láttuk a nem működő fax gép esetét is..

HozzászólásSzerző: Steve » 2019. augusztus 3., szombat 23:10
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. augusztus 3., szombat 23:09
Ez official Pogba account? :OToniKroos írta:https://i.redd.it/9j2qphkyt8e31.jpgRemy írta:Mit tett ki?
Ennél azért több, már ha nem fake...Remy írta:Válogatott képet, BENZEMAVAL!
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2019. augusztus 3., szombat 23:06
https://i.redd.it/9j2qphkyt8e31.jpgRemy írta:Mit tett ki?
Ennél azért több, már ha nem fake...Remy írta:Válogatott képet, BENZEMAVAL!
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. augusztus 3., szombat 23:01
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. augusztus 3., szombat 23:00
Mit tett ki?ToniKroos írta: Na amit Pogba kitett Snapchat-re, annál egyértelműbb utalás nem is kell.. Ebből még idén Real lesz![]()
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2019. augusztus 3., szombat 22:58
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 3., szombat 20:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 3., szombat 18:42
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. augusztus 3., szombat 16:02
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. augusztus 3., szombat 15:52
Na végre. Máshogy korrekt módon ezekkel nem lehet tárgyalni. Vicc. Muszáj bevetnie ezt, hogy az utolsó napokban elhozhassuk. Remélem valahogy Balet is oda tudjuk dobni nekik ezen üzleten belül.Realista24 írta: Pogba doesn’t have any injuries. He didn’t travel by choice because he’s not happy with his situation and wants to join Real Madrid. This was communicated to Solksjaer in the last training. His exit is still complicated since Woodward doesn’t want to give in. [@10JoseAlvarez]
Na, sokak alma teljesül, elkezdett lazadni.
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. augusztus 3., szombat 15:41
Realista24 írta: Pogba doesn’t have any injuries. He didn’t travel by choice because he’s not happy with his situation and wants to join Real Madrid. This was communicated to Solksjaer in the last training. His exit is still complicated since Woodward doesn’t want to give in. [@10JoseAlvarez]
Na, sokak alma teljesül, elkezdett lazadni.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2019. augusztus 3., szombat 15:10
Realista24 írta:Én hibám, sorry.Süti írta: Na ha te azt látod, akkor úgy is lesz. Lehetett volna hosszabb a szabid.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 3., szombat 15:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 3., szombat 15:00
Én hibám, sorry.Süti írta: Na ha te azt látod, akkor úgy is lesz. Lehetett volna hosszabb a szabid.
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. augusztus 3., szombat 14:58
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. augusztus 3., szombat 14:46
Ez megint ugyanaz, mint amikor Di María az volt az agyatlan és ügyetlen, mert agilis, meg tudott verni embert, helyzetbe tudott kerülni egymagától. A lagymatag középszer, előre párharcokra alig vállalkozó, alacsony labdatekergő Isco az ész, a bugi meg az érett játékú.Faust írta: Jó kérdés, Rodrygo és Kubo sem elég jelenleg, de ők legalább nem botlanak el a saját lábukban, és talán nem kell őket lassan 20 évesen eltalálni a kaput. Én Swine mellett vagyok/voltam, szerintem Vini nagyon kevés, a tavalyi híg fosból kiemelkedett a lelkességével és a dinamikájával, de egyszerűen olyan hiányosságai vannak ami megengedhetetlen.
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. augusztus 3., szombat 14:37
De ki veszi meg Iscot es Jamest?KAG írta:Real Madrid have reportedly joined Tottenham and Man United in the bidding war for sought-after Sporting Lisbon midfielder Bruno Fernandes.
Érdekes.
Azert ha jamest ra, iscot pedig van de beek re le tudnank cserelni, minimal ráfordítással, az nagy előrelépés lenne.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. augusztus 3., szombat 14:35
Real Madrid have reportedly joined Tottenham and Man United in the bidding war for sought-after Sporting Lisbon midfielder Bruno Fernandes.
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. augusztus 3., szombat 14:31
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. augusztus 3., szombat 14:26
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem