Szerintem igen.Swineherd írta: Offolnék egy kicsit. Ha nem fér bele, akkor töröljétek!
Az FB oldalon mindig ennyi volt a retardált?
Tényleg nem tudom, mert korábban nem olvastam.
![]()

HozzászólásSzerző: KAG » 2019. augusztus 1., csütörtök 16:51
Szerintem igen.Swineherd írta: Offolnék egy kicsit. Ha nem fér bele, akkor töröljétek!
Az FB oldalon mindig ennyi volt a retardált?
Tényleg nem tudom, mert korábban nem olvastam.
![]()
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. augusztus 1., csütörtök 16:50
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2019. augusztus 1., csütörtök 16:50
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. augusztus 1., csütörtök 15:43
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. augusztus 1., csütörtök 14:57
Ilyen szintu takarítás kellett volna, es az elso ZZ fele sajtótajékoztató alapján ezt is vártam.Kercsó írta:Hasonlóra gondoltam én is.___Samy___ írta: Isco mehet, és mindketto jöhet.
Mennyi a kvóta a spanyol játékosokra?
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. augusztus 1., csütörtök 14:57
Gondolom mivel visszament Japanba es ott elt huzamosabb ideig, igy kezdodik elolrol a szamlalo.kiserik írta: Kubo lehúzott vagy 4 évet Barcelonában. Neki nem lehet állampolgárságot intézni?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. augusztus 1., csütörtök 14:46
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. augusztus 1., csütörtök 14:14
8 spanyol ligaban nevelkedett jatekos kell legyen a keretben, ebbol legalabb 4 sajat nevelesu: (15 es 21 eves koruk kozott 3 ev utan szamitanak annak): Ramos, Isco, Odriozola, Asensio (ha a keret tagja marad) + Nacho, Carvajal, Valverde, Lucas, Mariano, Altube (vagy aki marad 3. szamu kapusnak)Kercsó írta:Hasonlóra gondoltam én is.___Samy___ írta: Isco mehet, és mindketto jöhet.
Mennyi a kvóta a spanyol játékosokra?
Lenyegeben a Vinicius, Rodrygo, Kubo harmasbol a kovetkezo szezonban (elobb vagy utobb) 2 palyara lephet a felnott csapat meccsein. Egy valaki biztosan kimarad.Mester77 írta: Ha Kubu a castilla tagja, de a felnőttekkel edz, akkor kaphat perceket a felnőtt meccseken??
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 1., csütörtök 14:06
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. augusztus 1., csütörtök 13:57
Hasonlóra gondoltam én is.___Samy___ írta: Isco mehet, és mindketto jöhet.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. augusztus 1., csütörtök 13:51
Realista24 írta: Na, a vezetőség azt mondja, hogy vagy Pogba vagy VdB, mert valakit muszáj venni középre.
Előbbi a prio, utóbbi 60 milliós B opció.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. augusztus 1., csütörtök 13:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 1., csütörtök 13:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 1., csütörtök 12:52
Nem tudom a Marca mit okoskodik, amikor tegnap elmondta ZZ, hogy a Castilla tagja lesz, de a felnőttekkel fog edzeni.Pad'em írta: MARCA: In Zidane's mind the only thing that is stopping Kubo from being part of his team is the club's non-EU limit, with Fede Valverde, Eder Militao and Vinicius Junior already taking the three spots.
5 loan offers have already come in for Kubo.
Kiváncsi vagyok ha Fede megkapja az állampolgárságot kié lesz a 3. Non eu spot. Az biztos hogy az előszezon során a fiatalok közül a japán a legbiztatóbb
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. augusztus 1., csütörtök 12:39
HozzászólásSzerző: flori » 2019. július 31., szerda 20:21
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. július 31., szerda 16:51
HozzászólásSzerző: andreas9109 » 2019. július 31., szerda 13:50
Valami oka biztos van, hogy mindenhol így jár. Nem tudom nálatok miket csinált, de nálunk kifejezetten őmiatta lettek szigorúbb szabályok edzéseken. Notórius késő volt az emberünk.flori írta: Zidane elmondta, hogy nem tudja James része lesz-e idén a keretnek.Eskü sajnálom szerencsétlent.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 31., szerda 6:48
Nem.BBeno írta:tehát ma eldőlhet kb minden. perez elengedi vagy sem.[Fernando Burgos] : "Today the market closes in Chinese football and Bale is not negotiating with anyone. There is a cold war between Bale and his agent with Real Madrid."
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 31., szerda 6:30
tehát ma eldőlhet kb minden. perez elengedi vagy sem.[Fernando Burgos] : "Today the market closes in Chinese football and Bale is not negotiating with anyone. There is a cold war between Bale and his agent with Real Madrid."
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem