Megmondom őszintén, vegyesek az érzéseim, az hogy nem jönnek az eredmények, az teljesen hidegen hagy, kezdésre kapják össze magukat a srácok, addigra legyenek élesek, majd a tétmeccsek után értékelnék..
A vegyes érzéseim inkább az átigazolási politikánk miatt vannak (nem jó, de nem is kritikus

), azt gondolom, ha picit okosabban verjük el a 300-350 milliót, akkor brutál mód megerősödhettünk volna(a kezdőnkre gondolok).
A Jovic-Mendy párosra nem költöttem volna, Reguli bizonyított tavaly annyit, hogy lehet rá számítani, de ha ne adj isten nagyon vakon lenne Marci és Reguli is, akkor a jolly joker Militao is tudja azt a posztot.
Jovic meg remélem rám cáfol, de a kezdőbe kevésnek érzem, padra meg baromi drága..
A kettejük árából jött volna nálam egy Felix.
A középpályára visszahívtam volna Ödegaardot, tanuljon csak Modrictól és idővel szépen átvehette volna majd a helyét, lehetett volna beépíteni fokozatosan arra a posztra.
Casemiro mellé igazoltam volna egy Ndombelét, ezzel a kellő izom is meglett volna a középpálya közepére.
Előre még egy Hazard és nálam egyelőre ennyi az idei nyár, mindent nem lehet egy átigazolási szezon alatt rendezni.., de azért mégis 3/4 helyen frissült volna a kezdőnk, a mostani 1-el szemben

.
Ha én vagyok Zizu, nálam egy ilyen kezdő lenne a celta ellen:
-----------------------Navas
Carvajal-----Varane-------Ramos-----Regulion
----------------------Ndombele
----- --Modric/Ödegaard-------Kroos
-----Felix----------Benzema---------Hazard
Pad: Isco,Casemiro,Marcelo,Militao,Vini,Mariano..