Amugy meg nem konnyeznem meg ha megtortenne vele. Emberkereskedo, nincs mit szepiteni rajta.
https://theblacksea.eu/stories/football ... en-sports/
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. július 30., kedd 13:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 30., kedd 13:11
Szerintem a kérdés jogos, Mendes, Raiola, stb, teszi a dolgát, méghozzá nagyon jól.rashidm írta:Ez irónia akart lenni?Berti írta:
Miért?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. július 30., kedd 13:08
Ez irónia akart lenni?Berti írta:Miért?rashidm írta: Aha...![]()
![]()
Ezt a Mendes-t is 1 m vastag betonnal takarnám be éjszaka, nem takaróval.
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. július 30., kedd 12:51
Miért?rashidm írta: Aha...![]()
![]()
Ezt a Mendes-t is 1 m vastag betonnal takarnám be éjszaka, nem takaróval.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. július 30., kedd 11:55
Aha...BBeno írta:
marca:
Jorge Mendes: "With regard to James, the decision will be made by President Florentino Pérez. I want the best for him. Relations between James and Zidane? They are two professionals. I just want the best for the player and the best for the club"
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 30., kedd 11:38
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. július 30., kedd 11:02
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. július 30., kedd 10:50
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. július 30., kedd 10:46
Vagy masfelallas. Rombusz, csak nem iscoval hanem pogbaval, elol meg hazard es benzema. Vagy jovic es benz hazard meg mogottuk szabadba.kiserik írta:De akkor ki lesz a jobb szélső?Babinho írta: Ha Pepét megveszi az Arsenal, a Napoli le fogja tenni Jamesért a pénzt végül. És akkor mi el is fogjuk engedni. Ha Pogba jön, Isco is pados lesz, további cserének pedig a fiatalok közül bőven akad. Brahim, Vini, Rodrygo, Kubo közül bárki beugorhat.
James és Mariano szerintem akik még menni fognak, Pogba jön és ennyi.Bale?
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. július 30., kedd 10:43
De akkor ki lesz a jobb szélső?Babinho írta: Ha Pepét megveszi az Arsenal, a Napoli le fogja tenni Jamesért a pénzt végül. És akkor mi el is fogjuk engedni. Ha Pogba jön, Isco is pados lesz, további cserének pedig a fiatalok közül bőven akad. Brahim, Vini, Rodrygo, Kubo közül bárki beugorhat.
James és Mariano szerintem akik még menni fognak, Pogba jön és ennyi.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. július 30., kedd 10:18
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2019. július 30., kedd 10:11
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2019. július 30., kedd 10:09
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2019. július 30., kedd 10:05
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. július 30., kedd 10:05
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. július 30., kedd 9:50
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. július 30., kedd 9:43
Szerintem peldaul vallejot nem kellett volna kolcsonadni hanem vagy ot vagy nachot eladni. Tudom nacho madridista de attol meg az elmult masfel evben nem volt egy jo meccse sem es lassan 30eves. Ot simab eladtam volna.V. Mester 77 írta:Ebben igazad van, de akkor Te kiből gondolnál bevételt szerezni? Komolyan kérdezem.Galacticos írta: Nem vedenem iscot mert beleszurkult. De nekem ugy tunik o elviseli a csereszerepet is. Ebben az esetben tartanam mert tud kkpt jatszani, es a pogba kroos modric case valverde 5oshoz szerintem kene meg valaki.![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. július 30., kedd 9:42
V. Mester 77 írta:petiamadridista írta: 130 plusz bónuszok.
OK.
Mi leaz így az ffpvel???
Ezt már én is kérdeztem a minap, illetve, h milyen a szankcióra kell/lehet számítani, ha nem sikerül kiegyenlíteni a számokat ?!
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. július 30., kedd 9:33
Ebben igazad van, de akkor Te kiből gondolnál bevételt szerezni? Komolyan kérdezem.Galacticos írta: Nem vedenem iscot mert beleszurkult. De nekem ugy tunik o elviseli a csereszerepet is. Ebben az esetben tartanam mert tud kkpt jatszani, es a pogba kroos modric case valverde 5oshoz szerintem kene meg valaki.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. július 30., kedd 9:23
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem