V. Mester 77 írta:
petiamadridista írta:
130 plusz bónuszok.
OK.
Mi leaz így az ffpvel???
Ezt már én is kérdeztem a minap, illetve, h milyen a szankcióra kell/lehet számítani, ha nem sikerül kiegyenlíteni a számokat ?!
Az FFP ugye a játékos szerződésének teljes hosszára lebontva vizsgálja az átigazolási díjakat. 3 éves periódusokban. Nem tudom ez most hogy áll, de nem véletlen, hogy 5-6 éves szerződéseket kapnak az újak.
Emiatt szerintem senkinek ne fájjon a feje, ha másban nem is, Perez pénzügyekben való jártasságában lehet bízni. Hülyeséget nem fognak csinálni.
Ráadásul nálunk vannak bevételek normálisan, nem kamu szponzorációk mögé bújtatott állami pénzből él a klub (khm...P$G...khm). Ha arabék megtehetik, hogy folyamatosan pofánköpik az egész rendszert, akkor ne a Realon kezdjen el gyakorolni az UEFA. De mondom, nem lesz semmi, tudják meddig lehet elmenni.
Aprót még gondolom csinálnak pár emberből, nem hiszem, hogy végül Mariano, Bale és LV mind itt marad, kettő legalább lépni fog.
Titkon bízok egy City bombában Iscoért, reméljük Pep nem nézte a teljes tavalyi szezont és a felkészülésünket és elhiszi még, hogy nagy tanár a spanyol. Bár az Ő focijukban akár be is válhat.