szarabbak nem leszünk, ennél nem is nagyon lehet, gyengíteni nem fog, mélyíteni igen, asensional jobb
pogba meg prioritás
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. július 30., kedd 9:15
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. július 30., kedd 9:13
Ez kicsoda? Nagyon adnám, ha sikerülne, viszont valakit el kell adnunk még mindig. Sok a mínuszunk így bünti lesz.BBeno írta: [Jose Claros] : PAUL POGBA ... He's a new player of @realmadrid and arrives at the merengue club at the rate of 165M which are divided into 130M + 35M in variables. He arrives in the condition of a TOP player and a salary of 12M per year. Clubs will make it official soon.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 30., kedd 9:12
Mi az, hogy szokás? Gondolom max tápppénz szerű téma van náluk is, de életemben csak pár esetnél hallottam ilyenről. Kakára emlékszem kb.KAG írta: Adnám.
Viszont ebben az esetben azonnal túrnám el Iscot és LV-t.
James & Pogba pakk szerintem nagy előrelépés lenne a kettőhöz képest.![]()
Amúgy Asensio lemondott a bére egy részéről vagy vele most mi a szitu?
Ilyenkor azért általában szokás, pláne, ha szereted a klubbod.
Eddigi gyakorlat szerint felfüggesztett kizárás x évre és pénz bírság volt. Ha x éven belül újabb vétség van, akkor zárják ki a csapatokat.V. Mester 77 írta:petiamadridista írta: 130 plusz bónuszok.
OK.
Mi leaz így az ffpvel???
Ezt már én is kérdeztem a minap, illetve, h milyen a szankcióra kell/lehet számítani, ha nem sikerül kiegyenlíteni a számokat ?!
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2019. július 30., kedd 9:10
BBeno írta: [Jose Claros] : PAUL POGBA ... He's a new player of @realmadrid and arrives at the merengue club at the rate of 165M which are divided into 130M + 35M in variables. He arrives in the condition of a TOP player and a salary of 12M per year. Clubs will make it official soon.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. július 30., kedd 9:04
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. július 30., kedd 9:03
petiamadridista írta: 130 plusz bónuszok.
OK.
Mi leaz így az ffpvel???
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. július 30., kedd 9:02
Harom eve nem koltunk "szinte" semmit. Most Perez odabasz, aztan harom evig megint nem koltunk "szinte" semmit hogy kiegyenesitsuk az FFP szamokat.petiamadridista írta: 130 plusz bónuszok.
OK.
Mi leaz így az ffpvel???
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. július 30., kedd 8:59
HozzászólásSzerző: füst » 2019. július 30., kedd 8:59
Szokás? Én még nem hallottam erről, Ki tett ilyet a klubjáért?Ilyenkor azért általában szokás, pláne, ha szereted a klubbod.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. július 30., kedd 8:56
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 30., kedd 8:30
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. július 30., kedd 8:15
Heti 1-2nél többször legalábbis nem, és az már megvolt a héten.Realista24 írta:
Mert ő Benő, aki nem tévedhet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 30., kedd 7:07
Marianoval csatazott, akkor sérült kt meg, ezt írják most.Realista24 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rocky Bal boka rándulás.Faust írta:
O is izomserules aldozata lett?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 30., kedd 6:46
A Manu eladási kenyszerben lesz, ha megveszik és még mellé behúzzák a védőt is rekord áron.Kercsó írta: Ha egy Milinkovicért 80 milliót fizet a MU, mi se ússzuk meg 160 alatt Pogbát, az tuti...![]()
tönkretettük a piacot.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. július 30., kedd 6:43
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 30., kedd 6:26
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. július 29., hétfő 23:18
KAG írta: Na mayoralt is csak kölcsönbe sikerült elszórni...
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. július 29., hétfő 22:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 29., hétfő 21:48
Mert ő Benő, aki nem tévedhet.Halfkey írta:Nemtudom miért kapálózol ennyire valami ellen amit rengeteg forrás egybehangzóan állít. Felõlem lehet hogy nem úgy van, de meséld már el nekem miért olyan irreális olyan kölcsönszerzõdést kötni, amit a szezon végén fizetek ki, például mert olyan dolgokhoz kötöm mint meccsek száma vagy gólok száma? Nem minden fekete fehér, szerintem a legesélyesebb hogy van még valami plusz záradék, de ha te a semmire azt hiszed hogy mindenki ugyanazt kiszopta a levegõbõl, az neked is a szíved joga.BBeno írta:
ja hogy szerinted elképzelhető hogy egy 1 éves kölcsönt az arsenal 3 évig fizet... kiszálltam. irreális a 15 millió 1 év kölcsönért egy 30 milliós ceballosért. de ha te azt hiszed el szíved joga
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2019. július 29., hétfő 21:44
Nemtudom miért kapálózol ennyire valami ellen amit rengeteg forrás egybehangzóan állít. Felõlem lehet hogy nem úgy van, de meséld már el nekem miért olyan irreális olyan kölcsönszerzõdést kötni, amit a szezon végén fizetek ki, például mert olyan dolgokhoz kötöm mint meccsek száma vagy gólok száma? Nem minden fekete fehér, szerintem a legesélyesebb hogy van még valami plusz záradék, de ha te a semmire azt hiszed hogy mindenki ugyanazt kiszopta a levegõbõl, az neked is a szíved joga.BBeno írta:ja hogy szerinted elképzelhető hogy egy 1 éves kölcsönt az arsenal 3 évig fizet... kiszálltam. irreális a 15 millió 1 év kölcsönért egy 30 milliós ceballosért. de ha te azt hiszed el szíved jogaazt meg senki nem írta hogy egybe és most fizet az Arsenal.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem