pheco duplaregje sem válaszolhatsebydani írta:Nyissad főniRealista24 írta: James edzésben, jöjjön vissza a topic?
Pheco nem válaszolhat.![]()
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 29., hétfő 12:05
pheco duplaregje sem válaszolhatsebydani írta:Nyissad főniRealista24 írta: James edzésben, jöjjön vissza a topic?
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. július 29., hétfő 12:00
Nyissad főniRealista24 írta: James edzésben, jöjjön vissza a topic?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 29., hétfő 11:55
Komolyan kezdek en is aggodni, James, Bale kezdo, de jo leszRealista24 írta: James edzésben, jöjjön vissza a topic?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 29., hétfő 11:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 29., hétfő 11:49
Ez a kifejezés egyébként egy spanyol kifejezés. És Zidane első kinevezésekor is ezt tartották, hogy nem fogja megélni, igaz akkor a vezetőség és a nagy öregek gondolták így.KAG írta: Marca szavazas alapjan, ZZ nem éli meg a karácsonyt.
Erdekes volna forumon belul egy szavazas errol.
Sztem pozitívabb képet kapnank.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. július 29., hétfő 11:44
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. július 29., hétfő 11:30
Nyakresznel meg ujjaknal kicsit fura, de amugy nem rossz mez szerintem. De talan a kek lett a legjobb iden.Tottinho írta: Hivatalos a 3. számú mezünk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 29., hétfő 11:07
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. július 29., hétfő 11:05
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. július 28., vasárnap 20:23
Biztos vagyok benne h igy van.Anthony írta:Nem feltétlen erre a nyárra gondoltamRealista24 írta: Perez azt vette, akit kért ZZ. Már ha hiszünk ebben és miért ne hinnénk?!![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. július 28., vasárnap 20:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 28., vasárnap 20:02
Jaja, 3-0 a Napoli ellen ugyhogy csak Mane es Salah nem volt a kezdok kozul. Plusz a Napoli Verdivel, Callejonnal, Insingevel, Meertenssel es Milikkel allt fel.Realista24 írta: Pool is szopja a meccseket sorban.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. július 28., vasárnap 19:58
Nem feltétlen erre a nyárra gondoltamRealista24 írta: Perez azt vette, akit kért ZZ. Már ha hiszünk ebben és miért ne hinnénk?!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 28., vasárnap 19:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 28., vasárnap 19:53
Perez azt vette, akit kért ZZ. Már ha hiszünk ebben és miért ne hinnénk?!Anthony írta:Ahhoz kéne rendszer, és posztra kellene igazolni. Ezek közül egyik sincsen meg. Perez vagy kapusokat vesz, vagy támadó középpályásokat, akik nem jók semmire, mert az a poszt már kvázi nem létezik. Ott van pl. Isco, nem értem minek tartjuk. Szerintem Isco kb. 3x olyan haszontalan, mint Bale, főleg ebben a helyzetben, hogy nincsen senkink jobb oldalra.dannen írta: nem a jatekosok hianya a legfobb problema, ezzel a kerettel is versenyben kene lenni mindenert. egy ertelmes rendszer kene mar a real madridnak, ahol nem a hianyzo cr villanasaiban bizunk. meg lehet nezni a poolt peldaul mit fejlodtek klopp alatt. ott sincs minden poszton vilaglegjobbja, de meg almukbol felebredve is tudjak a jatekosok mit kell csinalniuk. nalunk is ideje lenne mar egy ilyen rendszer, mar nem hagyatkozhatunk a vilag legjobbja egyeni villanasaira. egyebkent jogosan tettuk amikor tehettuk, de ujitani kell.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. július 28., vasárnap 19:44
Ahhoz kéne rendszer, és posztra kellene igazolni. Ezek közül egyik sincsen meg. Perez vagy kapusokat vesz, vagy támadó középpályásokat, akik nem jók semmire, mert az a poszt már kvázi nem létezik. Ott van pl. Isco, nem értem minek tartjuk. Szerintem Isco kb. 3x olyan haszontalan, mint Bale, főleg ebben a helyzetben, hogy nincsen senkink jobb oldalra.dannen írta: nem a jatekosok hianya a legfobb problema, ezzel a kerettel is versenyben kene lenni mindenert. egy ertelmes rendszer kene mar a real madridnak, ahol nem a hianyzo cr villanasaiban bizunk. meg lehet nezni a poolt peldaul mit fejlodtek klopp alatt. ott sincs minden poszton vilaglegjobbja, de meg almukbol felebredve is tudjak a jatekosok mit kell csinalniuk. nalunk is ideje lenne mar egy ilyen rendszer, mar nem hagyatkozhatunk a vilag legjobbja egyeni villanasaira. egyebkent jogosan tettuk amikor tehettuk, de ujitani kell.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. július 28., vasárnap 19:43
Az a baj, hogy erre a felállásra kéne plusz egy fő a védelem közepére. Ezen felül szélsők totál nem kellenének így. Szerintem.b3tman írta: Mondjuk a jobb támadó akkor hiányzik, ha a taktikához nem nyúl Zz.
A mostani keretünkkel én ezt tartom a legjobbnak.
HozzászólásSzerző: b3tman » 2019. július 28., vasárnap 19:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. július 28., vasárnap 18:57
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. július 28., vasárnap 18:48
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem