Eddig az egyetlen hiba, amit fel tudok róni, az az, hogy Felix helyett Jovicot vettük meg. (illetve, hogy Asensiot akarták jobb szélre, de az élet ezt kijavította)
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. július 28., vasárnap 20:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 28., vasárnap 20:02
Jaja, 3-0 a Napoli ellen ugyhogy csak Mane es Salah nem volt a kezdok kozul. Plusz a Napoli Verdivel, Callejonnal, Insingevel, Meertenssel es Milikkel allt fel.Realista24 írta: Pool is szopja a meccseket sorban.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. július 28., vasárnap 19:58
Nem feltétlen erre a nyárra gondoltamRealista24 írta: Perez azt vette, akit kért ZZ. Már ha hiszünk ebben és miért ne hinnénk?!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 28., vasárnap 19:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 28., vasárnap 19:53
Perez azt vette, akit kért ZZ. Már ha hiszünk ebben és miért ne hinnénk?!Anthony írta:Ahhoz kéne rendszer, és posztra kellene igazolni. Ezek közül egyik sincsen meg. Perez vagy kapusokat vesz, vagy támadó középpályásokat, akik nem jók semmire, mert az a poszt már kvázi nem létezik. Ott van pl. Isco, nem értem minek tartjuk. Szerintem Isco kb. 3x olyan haszontalan, mint Bale, főleg ebben a helyzetben, hogy nincsen senkink jobb oldalra.dannen írta: nem a jatekosok hianya a legfobb problema, ezzel a kerettel is versenyben kene lenni mindenert. egy ertelmes rendszer kene mar a real madridnak, ahol nem a hianyzo cr villanasaiban bizunk. meg lehet nezni a poolt peldaul mit fejlodtek klopp alatt. ott sincs minden poszton vilaglegjobbja, de meg almukbol felebredve is tudjak a jatekosok mit kell csinalniuk. nalunk is ideje lenne mar egy ilyen rendszer, mar nem hagyatkozhatunk a vilag legjobbja egyeni villanasaira. egyebkent jogosan tettuk amikor tehettuk, de ujitani kell.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. július 28., vasárnap 19:44
Ahhoz kéne rendszer, és posztra kellene igazolni. Ezek közül egyik sincsen meg. Perez vagy kapusokat vesz, vagy támadó középpályásokat, akik nem jók semmire, mert az a poszt már kvázi nem létezik. Ott van pl. Isco, nem értem minek tartjuk. Szerintem Isco kb. 3x olyan haszontalan, mint Bale, főleg ebben a helyzetben, hogy nincsen senkink jobb oldalra.dannen írta: nem a jatekosok hianya a legfobb problema, ezzel a kerettel is versenyben kene lenni mindenert. egy ertelmes rendszer kene mar a real madridnak, ahol nem a hianyzo cr villanasaiban bizunk. meg lehet nezni a poolt peldaul mit fejlodtek klopp alatt. ott sincs minden poszton vilaglegjobbja, de meg almukbol felebredve is tudjak a jatekosok mit kell csinalniuk. nalunk is ideje lenne mar egy ilyen rendszer, mar nem hagyatkozhatunk a vilag legjobbja egyeni villanasaira. egyebkent jogosan tettuk amikor tehettuk, de ujitani kell.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. július 28., vasárnap 19:43
Az a baj, hogy erre a felállásra kéne plusz egy fő a védelem közepére. Ezen felül szélsők totál nem kellenének így. Szerintem.b3tman írta: Mondjuk a jobb támadó akkor hiányzik, ha a taktikához nem nyúl Zz.
A mostani keretünkkel én ezt tartom a legjobbnak.
HozzászólásSzerző: b3tman » 2019. július 28., vasárnap 19:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. július 28., vasárnap 18:57
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. július 28., vasárnap 18:48
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 28., vasárnap 18:36
Akkor meg azon sirna mindenki hogy nincs pad. Inkabb a jatek kepen, a felfogasunkon kellene valtoztatniKAG írta: https://www.youtube.com/watch?v=bH5rzBNPgrU
jól összefoglalja.
Bár csak a vak nem látta ezeket.
Egyébként abban a lentebbi Marca cikknek nagyon igaza van,hogy kb semmi nem teljesül abból, amiket ZZ megígért a bemutatásán.
Meg azért jobban belegondolva, elnyomtunk 300 milliót úgy, hogy 1 játékos jött abból a kezdőbe.
Inkább jött volna a 4-5 játékos helyett 2. Mondjuk Salah meg Mané ebből a pénzből.
HozzászólásSzerző: M@dridista@ » 2019. július 28., vasárnap 18:21
Isco roham?Yazid írta: Én csak azt mondtam mindegyik opció szar jobbosra, kényszer helyzet megint, jó sok minden nem fog kisülni belőle de ezt kell megkajalni. Én leszarnam nyomnam rodrygot vagy kubot orrverzesig, de ugye ez nem így működik, odegaard is jó lett volna de annak is lőttek. Még zizubol kinezem ha nem lesz vonalszelso játékunk a jobb oldalt akk fog menni a carvajal, isco rohamok ott
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. július 28., vasárnap 18:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 28., vasárnap 17:58
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. július 28., vasárnap 17:52
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2019. július 28., vasárnap 17:41
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. július 28., vasárnap 17:35
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2019. július 28., vasárnap 17:27
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. július 28., vasárnap 17:25
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2019. július 28., vasárnap 17:24
Hat ha azt a szart akarod nezni, h szelso emberunk allandoan visszafordul es menekul a labdatol...en nem akarom ezt nezni.Yazid írta:Ja mert james nem fog tötymörogni, legalább beadások lesznek bőven úgyis eddig kevés volt.numberone1 írta:
Meg mindig jobb, mint totymorogne vki a szelunkon, foleg ugy hogy Carvajal sincs vmi jo formaban.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem