1. Kiko mennyi lehetőséget kap? Hogy játszik?
2. Erről a Pol Roigé Rodríguez gyerekről tudtok valamit? Ő volt az, aki egy-két éve hirtelen átigazolt tőlünk hozzátok.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 21., hétfő 13:26
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. október 21., hétfő 7:11
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 8., kedd 17:24
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 8., kedd 16:18
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 7., hétfő 10:12
Mintha biobol anno valami olyasmit tanultunk volna, hogy minden tulajdonsagunk bele van kodolva a DNS-unkbe: hajszin, szemszin, fejforma vagy tehetseg a zenehez, focihoz, bizonyos betegsegekre valo hajlam. Ezek sok esetben aparol fiura oroklodnek, de van hogy kihagy egy szintet. Peldaul ismerek is olyan csaladot, ahol a nagypapa tehetseges zenesz volt, a fia is probalta, de nagyon nem ment neki, viszont az unoka tehetseges. Attol is fugg hogy 1-1 tulajdonsag az apanal es anyanal mennyire dominans.Gascoigne írta:semmi, népi megfigyelés, szólásmondás. sokkal inkább arról lehet szó, hogy az, amit mi tehetségnek tartunk, nem örökölhető, nincs kódolva a génekben'shutterisland írta:nem tudom, hogy mi a valóságalapja, de korábban olvastam valahol, hogy általában a tehetség ki szokott hagyni egy lépcsőt.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 7., hétfő 0:03
jó a gondolatmenet, meg hát azért attól is függhet, hogy ki az anyuci, és neki milyen génjei vannak.abból fakadhat, hogy a régi időkben 5-6 gyerek mellett egy nagyszülőnek akár 20-30-40 unokája is lehetett. ha a nagyszülő tehetséges volt valamiben, a számolatlan unoka között már akadhatott valaki, aki megintcsak kiemelkedett egy, akár a nagyszülőétől teljesen eltérő területen.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. október 6., vasárnap 23:43
semmi, népi megfigyelés, szólásmondás. sokkal inkább arról lehet szó, hogy az, amit mi tehetségnek tartunk, nem örökölhető, nincs kódolva a génekben, milliónyi tényező összhatásán múlik, és egyszerűen az esélytelenséggel határosan valószínűtlen, hogy ugyanabban a vérvonalban rögtön megismétlődjön. szerintem az eredeti szólás is inkább abból fakadhat, hogy a régi időkben 5-6 gyerek mellett egy nagyszülőnek akár 20-30-40 unokája is lehetett. ha a nagyszülő tehetséges volt valamiben, a számolatlan unoka között már akadhatott valaki, aki megintcsak kiemelkedett egy, akár a nagyszülőétől teljesen eltérő területen.'shutterisland írta:nem tudom, hogy mi a valóságalapja, de korábban olvastam valahol, hogy általában a tehetség ki szokott hagyni egy lépcsőt.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 6., vasárnap 23:28
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 6., vasárnap 22:36
egyébként azt kellett volna, Ronaldo, Guti, Robi Carlos, Raúl, minél több gyerek, a pelenkájukra kézzel a szerződés, aztán sok belga csokival meg babbal etetni őket és valamelyik csak jó lesz
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 6., vasárnap 22:27
egyébként azt kellett volna, Ronaldo, Guti, Robi Carlos, Raúl, minél több gyerek, a pelenkájukra kézzel a szerződés, aztán sok belga csokival meg babbal etetni őket és valamelyik csak jó leszrealistahuni írta: Viszont Zizounak van még két kissebb fia, akik nyomják az alacsonyabb korosztályokbban, egyikükre csak ragad valami.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 6., vasárnap 22:26
A Galata ellen becserélték. Kapott bő 20 percet. Ő a 10-es.realistahuni írta:Ifjúsági BL-ben ott volt a padon, de még be sem cserélték.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 6., vasárnap 22:23
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 6., vasárnap 22:22
én nem sokat tudok róla, de túl nagy a csend, bár lehet épp most rakják bele az 1.0-ás papa-processzort. viccet félretéve szerintem semmi nem lesz belőle, túl szép lenneGascoigne írta:A nagy Zizou kis Enzójáról mit lehet tudni? Mutatja valami jelét annak, hogy örökölte az apja tehetségét? Magas szinten ez sajnos a legeslegritkább esetben történik meg, Zizou szintjén meg eddig még sohasem. De azért hátha...
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. október 6., vasárnap 22:11
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 1., kedd 15:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 21., szombat 21:26
Megragadt azon a szinten? Nem. Kevés? Igen. Közepes? Igen, vagy még az sem.Nem feltétlenül leszerepelt játékosokról van szó, mert például Pulido ahogy már korábban is írtam az Atletico Madridban játszott pár EL meccset tavaly a csoportkörben
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 21., szombat 20:13
Nem feltétlenül leszerepelt játékosokról van szó, mert például Pulido ahogy már korábban is írtam az Atletico Madridban játszott pár EL meccset tavaly a csoportkörben. Rozzi a Lazioból más téma, mert az olaszoknál nem nagyon bíznak a fiatalok többségében, általában 25 éves korukig bejárják egész Olaszországot (Filkor is a Milan-Inter páros kölcsönjátékosaként volt vagy 10 csapatban!).cart írta:Más csapatokban leszerepelt játékosokból, és közepes képességű fiatalokból áll a csapat, nem meglepő az utolsó hely.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. szeptember 16., hétfő 16:30
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 16., hétfő 16:18
Tavaly egyet nyert a Castilla, egyet meg a barca B az egymás elleni meccsekből.'shutterisland írta:nyilván volt olyan, és lesz is olyan, mikor a castilla megveri, vagy netán meg is előzi a barca b-t, de ezektől függetlenül általánosságban ezért érzem erősebbnek a barca utánpótlását.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 15., vasárnap 17:38
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem