Hát, gondolom erről posztonkéntit, meg beszámolót olvasni felesleges ha nem láttam.

HozzászólásSzerző: Süti » 2019. július 27., szombat 9:45
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. július 27., szombat 9:41
felébredtem 4-kor megnéztem az eredményt, alig tudtam visszaaludni.Realista24 írta:Plusz egyKAG írta: Amugy amíg csak az eredményt lattam azt hitem x lett es igy elkúrtuk a tiziket.
Aztan rájöttem, hogy akk nem ment volna 7 ig az atma.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 27., szombat 9:40
Ja meg az a Isco Kroos Modric James középpálya volt az egyik legnagyobb sorozatunk alapja... Szervezett védekezés kell és nem csak egy vkp a kezdőbe.Babinho írta:3 meccsen kaptunk 11 gólt, nyilván nincs köze ahhoz hogy a világ egyik legjobb vkpja, aki braziliaval is ugy nyert copat hogy alig kaptak gólt, még nyaral.Kerlon írta:
Teszek rá 1 havi letöltendőt, hogy nem oldja meg, sőt nem is orvosolná a problémát. Tegnap kb. szét rohantak minket, sokkal élesebbek voltak és kb. mindenről lekéstünk. Casemiro ezekben pont nem jeleskedik. Max leaprított volna párat.
Ha iden Casemiro esetleg Valverde nem lesz pályán főleg rangadon, akkor mindig ez lesz a vége. Akkor is ez volt amikor Ancelotti anno Kroost jatszotta legmélyebben. Lofasz.
Isco Pogba mehet majd egy posztért előrébb, de Casemiro vagy Valverde kihagyhatatlan lesz remélem.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2019. július 27., szombat 9:39
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. július 27., szombat 9:37
3 meccsen kaptunk 11 gólt, nyilván nincs köze ahhoz hogy a világ egyik legjobb vkpja, aki braziliaval is ugy nyert copat hogy alig kaptak gólt, még nyaral.Kerlon írta:Teszek rá 1 havi letöltendőt, hogy nem oldja meg, sőt nem is orvosolná a problémát. Tegnap kb. szét rohantak minket, sokkal élesebbek voltak és kb. mindenről lekéstünk. Casemiro ezekben pont nem jeleskedik. Max leaprított volna párat.Babinho írta: No Casemiro No Party.
Kell mint egy falat kenyér, akár Kroos akár Modric kárára.
HozzászólásSzerző: flori » 2019. július 27., szombat 9:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 27., szombat 9:35
Plusz egyKAG írta: Amugy amíg csak az eredményt lattam azt hitem x lett es igy elkúrtuk a tiziket.
Aztan rájöttem, hogy akk nem ment volna 7 ig az atma.![]()
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. július 27., szombat 9:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 27., szombat 9:31
Teszek rá 1 havi letöltendőt, hogy nem oldja meg, sőt nem is orvosolná a problémát. Tegnap kb. szét rohantak minket, sokkal élesebbek voltak és kb. mindenről lekéstünk. Casemiro ezekben pont nem jeleskedik. Max leaprított volna párat.Babinho írta: No Casemiro No Party.
Kell mint egy falat kenyér, akár Kroos akár Modric kárára.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. július 27., szombat 9:30
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. július 27., szombat 9:28
HozzászólásSzerző: b3tman » 2019. július 27., szombat 9:27
Ugye ez csak ironia?Gazdaságilag jó, amit Perez csinált, a most vásárolt arcokat biztos, hogy nagy profittal el tudjuk majd adni, ha nem válnak be.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. július 27., szombat 9:26
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2019. július 27., szombat 8:58
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. július 27., szombat 8:57
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. július 27., szombat 8:55
Mindenhová jön frissítés, ha érkezik Pogba. Militao szerintem nagyot fog szólni, ha megkapja a lehetőségét, de ez nem az idei szezon lesz, hanem vélhetően a következő. Hazard meg tud focizni, csak legyenek társak.De hát mit várjunk, ha a csapat uaz, mint eddig. Nem volt gyökeres változás, pár halványka fiatal és Hazard van itt.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. július 27., szombat 8:55
HozzászólásSzerző: b3tman » 2019. július 27., szombat 8:53
Steve írta: Ez kezd ténylegesen kellemetlen lenni. Amennyit én láttam a meccsekből, semmi játékunk joncs,pont mint tavaly. Az erőnlét meg nulla.
Az egy dolog, hogy előszezon, de nem tetszik, hogy nincs győztes mentalitás és asszisztálnak ahhoz, hogy mindenki körbe pofozza őket. Ennyit jelent egy Cristiano Ronaldo. A portugált felszabta volna, hogy az Atleti oszt egy hetest és küzdött volna. A profizmus és akarás, erőnlét hiányzik a legjobban.Az pedig aggasztó, hogy nincs játék csak úgy mint tavaly.
De hát mit várjunk, ha a csapat uaz, mint eddig. Nem volt gyökeres változás, pár halványka fiatal és Hazard van itt.
Lehet magunkat nyugtatni, hogy ez csak előszezon.A focinak legalább nyomokban kellene lennie. Mindegy. Ráérünk ősztől idegeskedni. Most csak simán nem nézem ezeket az előszezon meccseket és remélem, hogy jobb lesz.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. július 27., szombat 8:46
Jó lesz ott LV meg James felváltvawZoLee7 írta:Hat aki tavaly legalabb egyszer latta Vinit jatszani az tudta h semmit nem fog erni a jobbosonGalacticos írta: Hosszabb osszefoglalot neztem, kemény hogy ugy kaptunk 7et hogy melle courtoisnak volt par nagy vedese is.
Felix-costa páros büntetett ahogy neztem.
Ev elejen vagyunk, de borzaszto sok az egyeni hiba. Az osszefoglalo alapjan vininek nem nagyon jott be az oldal valtas.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 27., szombat 8:26
Hat aki tavaly legalabb egyszer latta Vinit jatszani az tudta h semmit nem fog erni a jobbosonGalacticos írta: Hosszabb osszefoglalot neztem, kemény hogy ugy kaptunk 7et hogy melle courtoisnak volt par nagy vedese is.
Felix-costa páros büntetett ahogy neztem.
Ev elejen vagyunk, de borzaszto sok az egyeni hiba. Az osszefoglalo alapjan vininek nem nagyon jott be az oldal valtas.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem