"Messi who?" - címlappal jött elő a La Cuarta újság.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 8., kedd 8:30
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 7., hétfő 23:30
Victor Valdés: "Pepétől jobban tartok." - A 2014 nyarán távozó kapus szavai az 'El Hormiguero' televíziós műsorban arra a kérdésre, hogy mitől fél jobban: ha Cristiano Ronaldo tizenegyesét kellene kivédenie, vagy ha Pepével lenne egyedül egy sikátorban.
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 7., hétfő 15:45
Szép erény elismerni a tévedésünket.realistahuni írta:Ezt a meccset amikor néztem durván bevadászoztam anno, úgyhogy sorry, valahogy kimaradt nekem.
Így azért már más, annyi gólja van clásicon mint Varanenakna de nem baj, a kölyök megrázza magát és bólint egyet majd 26-án.
![]()
Remélem max.az öltözőszekrénybe bólint mérgébe.....realistahuni írta: na de nem baj, a kölyök megrázza magát és bólint egyet majd 26-án.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 7., hétfő 15:22
Ennek örülök. Oh waitDemes írta:Bale-t most egy külön csapat készíti csak a Barca elleni meccsre, addig kikkel játszunk az neki mindegy, most azt nyomatják a fejébe hogy mit kell csinálnia majd 25ikén![]()
Legalábbis remélem, viszont egy félidőt biztos kap, még ha nem is lesz kezdő.
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. október 7., hétfő 15:18
Bale-t most egy külön csapat készíti csak a Barca elleni meccsre, addig kikkel játszunk az neki mindegy, most azt nyomatják a fejébe hogy mit kell csinálnia majd 25ikénGT37 írta: Ronaldo biztosan, de Bale lehet, hogy nem fog felépülni addig, vagy ha igen, szerintem akkor sem fog feltétlenül kezdeni, úgyhogy miatta talán nem kell aggódnunk.![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 7., hétfő 15:05
Ronaldo biztosan, de Bale lehet, hogy nem fog felépülni addig, vagy ha igen, szerintem akkor sem fog feltétlenül kezdeni, úgyhogy miatta talán nem kell aggódnunk.'shutterisland írta:a bale-ronaldo duó fogja rohamozni a még mindig gyenge védelmünket
Ettől sokkal jobban félek, mint Robbentől vagy Ribérytől, és el is tudom képzelni, hogy Pep már most nézi az összes Barça-meccset, jegyzeteli a taktikai változtatásokat, és hamarosan kitalálja a Barça-verő stratégiát, mert szerintem ő is sejti, hogy össze fognak futni velünk a kieséses szakaszban.'shutterisland írta:az edzőjük mindent tud rólunk.
hehe írta:egyrészt pep nem tervezett soha semmit, másrészt scofield buzi.
Precíz vagyok, ha a portugálra gondoltam volna, akkor azt írtam volna, hogy "Pepét".Santi írta:Pár másodperc kellett mire értelmeztem a mondatot, mert elsőre nem értettem hogy jön ide Pepe.
Te áruló.hehe írta:én a barcának fogok drukkolni
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 7., hétfő 12:27
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 7., hétfő 12:20
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 7., hétfő 12:16
egyrészt pep nem tervezett soha semmit, másrészt scofield buzi.szerintem pep kiejtene minket a bayernnel, michael scofield is kiszökött abból a börtönből, amelyet ő tervezett.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 7., hétfő 12:06
nem tudom, mennyire ismered alexist, de ezek szerint annyira nem.A vén Di Natale most is meglövi azt a mennyiséget amit Sanchez,
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 7., hétfő 11:57
Ezt a meccset amikor néztem durván bevadászoztam anno, úgyhogy sorry, valahogy kimaradt nekem.Most mi a baj ezzel? Nem egy hanem három méterről kotorta be........
Én ilyent nem mondtam, csak szerintem túl van kissé hájpolva. De ha gondolod elhagyom a topikot, de csak akkor ha egy barcás kér meg.akkor nem lehet róla beszélni, vagy mi ?
végül is udineseben is odabaszott, megérte a 40 millát, 95 meccs 20 gól...oh wait. A vén Di Natale most is meglövi azt a mennyiséget amit Sanchez, pedig mögötte/mellette nincsenek Messik, Xavik Iniesták.és udineseben látott alexisből végre lehet kapni valamit, az meg nálam "barca szint".
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 7., hétfő 10:59
En Pepe-t is megneznem a Barca edzojekentSanti írta:Pár másodperc kellett mire értelmeztem a mondatot, mert elsőre nem értettem hogy jön ide Pepe.GT37 írta:nagyon fájna a szívem, amikor Pepet látnám a Camp Nouban a Bayern edzőjeként
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. október 7., hétfő 10:13
Pár másodperc kellett mire értelmeztem a mondatot, mert elsőre nem értettem hogy jön ide Pepe.GT37 írta:nagyon fájna a szívem, amikor Pepet látnám a Camp Nouban a Bayern edzőjeként
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 7., hétfő 8:54
És a játékintelligenciája is jobb, mint az argentiné, legalábbis szerintem. Bár az kétségtelen, hogy rabonázni nem tud úgy, mint DM.hehe írta:azért egy csúcsformában játszó alexissanchez nem kicsit jobb, mint dimaria, pusztán matematikai alapon is, hiszen a két láb több, mint az egy. azonkívül erősebb felépítésű is és nehezebben lehet eltenni az útból, jobban fedezi a labdát.
nem tudom, hogy tata kreálmánya vagy csak leszarják a játékosok, amit mond és zsigerből játszanak, mint a grundon (főleg a dél-amerikaiak), de felüdülés látni a barca kötetlen, free-flowing, free-style játékát, az évszázad hibája lett volna beskatulyázni pl neymart, aki meggyőződésem, hogy kreatívabb bárkinél a csapatból.
szerencsére a védelem továbbra is lófütyi, úgyhogy van keresnivalója annak a 2-3 csapatnak.
Igaz, hogy több esélyünk lenne, mint a Tito-féle Barçának volt tavaly a Heynckes-csapat ellen, de a Bayern azért még mindig nagyon erős, ráadásul Pep szerintem tavaszra még inkább összerakja az együttest, úgyhogy megint retteghet tőlük Európa.ziro4vr írta:egy komoly barcás letámadással és legfőképp egy fullos örökös aranylabdással foghatjátok őket nem is olyan nehezen
nekünk még nagy falat lenne, de tavaszra ez változhat ha összeállunk és carlo nem ad emberelőnyt
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 7., hétfő 8:07
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 7., hétfő 7:25
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 6., vasárnap 23:34
és akkor ha szerinted nem jobb, mint di maria (akinek a képességei egyébként elvitathatatlanok, csak az agya pici) akkor nem lehet róla beszélni, vagy mi ?Hagyjátok már azt az Alexist semmivel nem jobb mint DM.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 6., vasárnap 22:19
egy komoly barcás letámadással és legfőképp egy fullos örökös aranylabdással foghatjátok őket nem is olyan nehezenGT37 írta:Az nem olyan biztos.Galacticos írta:fájna a szíved abban biztos vagyok, de hogy nem azért leginkább mert pep ott van hanem mert akkor ti a következő körben már nem lesztek.Bár nem mi lennénk az esélyesebbek, az tuti.
Mondjuk reménykedem benne, hogy inkább titeket sorsolnak majd össze a Bayernnel...![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 6., vasárnap 22:13
Az nem olyan biztos.Galacticos írta:fájna a szíved abban biztos vagyok, de hogy nem azért leginkább mert pep ott van hanem mert akkor ti a következő körben már nem lesztek.
http://www.youtube.com/watch?v=kufaSO6JcMgrealistahuni írta:az is ötször visszapattant hozzá majd egy méterről bekotorta.![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 6., vasárnap 22:13
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem