HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2019. július 8., hétfő 16:44
Stranger Things S3
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vártam az új évadot, de nem voltam felhypolva úgy mint a 2. évad előtt. És nem is kapott el először az új évad, az első 2-3 részt nem éreztem az igazinak. Utána viszont a maradék 5 részt egyben daráltam le. Azok mocsok mód elkaptak. Az orosz szál és az új szereplők behozása is tetszek. Erica karaktere rohadt idegesítő volt, jól hozta a kiscsaj a szerepet. Robin is jó volt, de szerintem csak a pc hullám miatt leszbi. Az évad igazi főszereplője számomra Hopper volt, egyes jeleneteit rohadtul túljátszotta, rendezői utasítás vagy saját kútfő volt nem tudom, de zseni volt. Billy halálán szerinetm túl gyorsan léptek túl. Jim pedig, nos, próbálták drámainak beállítani de látszott, hogy nem volt ott a robbanásnál. Szerintem átkerült upside down-ba, majd az oroszoknál ki. Valószínűleg Ő lesz amerikai fogoly az orosz bázison. A 4. évadra majd El újratölti magát és úgy is megtalálja. A második évadnál nekem jobban bejött, de még mindig az első vezet egy kicsivel.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?