HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. július 21., vasárnap 20:28
Nem szerencses kozvetlen rivalist erositeni, viszont De Laurentis kopkodese miatt kevesbe banom. Igy egybol penzhez jutunk.
Nem rossz focis a kolumbiai, de itt nem lenne helye. Az ATMAban szerintem nem lesz rossz, viszont melegben lesznek, a mostani igazolasokkal el kell kezdeni futballozni, abban meg jobbak vagyunk.
Neymar kapcsan nem vagyok olyan lesujto velemennyel, mint itt sokan, viszont az, hogy par evente valtani akar, mert nem tud kitorni mas arnyekabol, vagy nem rola szol minden, az komoly ketelyeket vetne fel. Az atigazolasai koruli balhezas az sokkal inkabb az apja es menedzsmentje sara, azok kevesbe erdekelnek. A Barcanal egyebkent a nem tul kellemes valtason kivul nem remlik, hogy problemas lett volna.
Az biztos, hogy rohadt jo jatekos, de tul sok a kerdojel. Pedig a posztok elosztasatol sem tartanek annyira, Hazard, Benzema es O is tud a tamadoharmadban jatszani minden poszton. Sok valtassal megoldhato.
Amugy gyenge pletyka, ZZ alapbol megvetozna a leigazolasat.
Jobb szelre viszont kellene valaki, mert Asensio semmi, LV B kategoria meg mindig, Rodrygo meg nem tudom birna-e kezelni a melyvizet. Viniciusnak szinten ido kellene, amig adaptalodik, nekunk viszont siker jovore. Ahhoz meg egy feloldalas csapat nem a legszerencsesebb.
Mindezek ellenere a kozeppalyara kell eloszor ember, a tobbi mar extra lehet.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)