HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. július 21., vasárnap 10:41
flori írta:
Elkezdődött a nagy ZZ szidás, hogy mennyire tiszteletlen a klub a walesivel.

Ott volt az utolsó meccs, elbúcsúzott, körbe sétált, nem Zidaneon múlott a dolog. Erre van pofája sunyulni, és hogy neki szerződése van.

Többször is át kellett olvasnom a hírt, és megvárni más portálokat reggel, mert nem hittem el, hogy ezt nyilatkozta a mester. Többen is fake hírként kezelték, ugyanis nem szokott ennyire konkrét lenni az ügyekben. Valószínűleg ő is eljutott oda, hogy fel kell lépni Bale ellen, különben az a padon ücsörögne végig.
Röhögtem én is, az interjúrészlet kikerülesekor már jöttek a milyen disrespectful Zidane, így szégyen úgy szégyen kommentek a twitteren. Maradjunk annyiban hogy tiszteletlen dolgokat itt Bale csinált - ellökdösöm a társakat gólörömmel, nem nézem meg a meccset inkább lelécelek meg még volt pár gyöngyszem.
Zidane egyértelművé tette hogy nem számít rá, erre az agyhalott ügynöke folyamat azt szajkózza, hogy marad. Ha ezek után maradna tényleg csak a pénz miatt tenné. Mert lelátó lenne neki minimum fél évig. Remélem tényleg van érdeklődő és nem csak egy blöff az egész
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"