Többször is olvastam már a nevét, de Mané nem balszélső a Liverpoolban is?ziro4vr írta:Jobbosra Mané

HozzászólásSzerző: el magico » 2019. július 21., vasárnap 21:24
Többször is olvastam már a nevét, de Mané nem balszélső a Liverpoolban is?ziro4vr írta:Jobbosra Mané
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2019. július 21., vasárnap 21:11
Ha lehet hinni a transfermarktnak, akkor Londonban 6-szor volt sérült, összesen 163 napig;BlancoMark írta:Azért ebben szerintem annak is szerepe van, hogy mentálisan rohadt nehéz lehet elviselni, hogy kéthavonta lesérülsz és kezdhetsz rehabilitációt meg mindent előről.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. július 21., vasárnap 21:05
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. július 21., vasárnap 21:03
Meglepne, Neymar az utolsó hetekben végig Messit meg a Barcat szopkodta.Ladislao Suarez írta: PSG discussing swap deal for Gareth Bale as Neymar pushes for Real Madrid move. (Independent)
Ne ez kemény lenne.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. július 21., vasárnap 21:03
Azért ebben szerintem annak is szerepe van, hogy mentálisan rohadt nehéz lehet elviselni, hogy kéthavonta lesérülsz és kezdhetsz rehabilitációt meg mindent előről.Steve írta: Rohadtul nem értem ezt a Balet.
Létezik, hogy egy profi focista, aki egész életét erre a sportra és a sikerek elérésére tette fel, ennyire belunjon és max a pénz miatt folytassa..??!!
Azért nem semmi.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2019. július 21., vasárnap 21:01
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. július 21., vasárnap 21:00
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. július 21., vasárnap 20:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 21., vasárnap 20:42
The agent of Gareth Bale (Jonathan Barnett) is negotiating with a club in the Chinese Super League. That is why Barnett himself asked Real Madrid for Bale not to play against Bayern. [Radio Estadio]dannen írta: bale meg ugy nez ki kina. nincs bajom a taggal, de hogy ennyire a penz fontos neki... szegyen.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. július 21., vasárnap 20:41
HozzászólásSzerző: flori » 2019. július 21., vasárnap 20:40
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. július 21., vasárnap 20:36
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. július 21., vasárnap 20:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. július 21., vasárnap 20:21
Dupla D írta:BBeno írta: állítólag james nagyon közel az atmához. twitter.na most döntsétek elSteve írta: Sry ha már volt..
több helyen azt írják James=> Sevilla hamarosan offisöl.
Úgy tűnik a jövő hét a távozók hete lesz.![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. július 21., vasárnap 20:19
BBeno írta: állítólag james nagyon közel az atmához. twitter.
na most döntsétek elSteve írta: Sry ha már volt..
több helyen azt írják James=> Sevilla hamarosan offisöl.
Úgy tűnik a jövő hét a távozók hete lesz.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. július 21., vasárnap 20:18
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 21., vasárnap 20:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. július 21., vasárnap 19:46
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. július 21., vasárnap 19:31
Mbappe jövő nyáron elérhető lesz már szerintem. Neymar kezelhetetlen, egyedüli reményünk az lehetne,hogy tényleg szeretne még valamit felmutatni és megnyomná ezt a pár évet. De miután már visszament volna messi csicskájának is szerintem neki mindegy csak leléphessen párizsból. Ez meg közelsem olyan hazardos story. Szerény véleményem szerint rohadjon meg parizsban vagy térjen haza barszelonába. Nem ő az a játékos akiért bankot kell robbantani.MyStiQ írta:Én adnám.RealMadridFanatic írta: Egy szaftos Independent pletyka, PSG - Real deal, Neymar es Bale kozremukodesevel.![]()
![]()
Mbappé úgyis még évek kérdése lenne, mire Madridban köthetne ki, addig meg nem nézne ki rosszul a Hazard - Benzema - Neymar hármas.
Nyilván nem lesz belőle semmi, de én azért nem szomorkodnék.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. július 21., vasárnap 19:30
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem