Röhögtem én is, az interjúrészlet kikerülesekor már jöttek a milyen disrespectful Zidane, így szégyen úgy szégyen kommentek a twitteren. Maradjunk annyiban hogy tiszteletlen dolgokat itt Bale csinált - ellökdösöm a társakat gólörömmel, nem nézem meg a meccset inkább lelécelek meg még volt pár gyöngyszem.flori írta: Elkezdődött a nagy ZZ szidás, hogy mennyire tiszteletlen a klub a walesivel.Ott volt az utolsó meccs, elbúcsúzott, körbe sétált, nem Zidaneon múlott a dolog. Erre van pofája sunyulni, és hogy neki szerződése van.
Többször is át kellett olvasnom a hírt, és megvárni más portálokat reggel, mert nem hittem el, hogy ezt nyilatkozta a mester. Többen is fake hírként kezelték, ugyanis nem szokott ennyire konkrét lenni az ügyekben. Valószínűleg ő is eljutott oda, hogy fel kell lépni Bale ellen, különben az a padon ücsörögne végig.
Zidane egyértelművé tette hogy nem számít rá, erre az agyhalott ügynöke folyamat azt szajkózza, hogy marad. Ha ezek után maradna tényleg csak a pénz miatt tenné. Mert lelátó lenne neki minimum fél évig. Remélem tényleg van érdeklődő és nem csak egy blöff az egész