Nem ugy van, hogy ok nem flancoskodnak, mindenki puritanul a szponzorautoval jar edzesre es kikozositik aki felvag az autojaval?Realista24 írta: Audi dobta a Barcát, mert a játékosok le se szarjak a kocsikat.

HozzászólásSzerző: kodo » 2019. július 20., szombat 19:16
Nem ugy van, hogy ok nem flancoskodnak, mindenki puritanul a szponzorautoval jar edzesre es kikozositik aki felvag az autojaval?Realista24 írta: Audi dobta a Barcát, mert a játékosok le se szarjak a kocsikat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 20., szombat 19:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 19., péntek 20:34
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 19., péntek 19:50
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 19., péntek 19:42
castillásokkal kitudja hány éve ezt csináljuk. lucas is így jött vissza pl.De te azt el tudod kepzelni, hogy egy tehetseget csak ugy elengednek ingyen majd visszavennek?? Mert ezt ingyé kolcsonbol megoldjak a jobbak.
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. július 19., péntek 19:27
Ezt is.Realista24 írta: Közel 300 milliót arultak ki Castillás semmi jatekosokbol az utóbbi 10 évben. Biztos jobban tudnad csinálni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 19., péntek 19:17
De te azt el tudod kepzelni, hogy egy tehetseget csak ugy elengednek ingyen majd visszavennek?? Mert ezt ingyé kolcsonbol megoldjak a jobbak.BBeno írta:kizártnak tartom hogy egy 400 euróra taksált castilla játékosért letett 7,5-et az espanyol úgy hogy a visszavásárlási árat is 7,5-ben állapították meg + 50%-os eladási árat a kövi eladásnál. szerintem egy kanyit sem adtak ahogy lentebb írtam.TM szerint 7,5 milliot fizettek erte anno, 7,5+12,5+2,5opcio, comprende?
ja közben szerkesztetted. n1.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 19., péntek 19:09
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 19., péntek 18:06
kizártnak tartom hogy egy 400 euróra taksált castilla játékosért letett 7,5-et az espanyol úgy hogy a visszavásárlási árat is 7,5-ben állapították meg + 50%-os eladási árat a kövi eladásnál. szerintem egy kanyit sem adtak ahogy lentebb írtam.TM szerint 7,5 milliot fizettek erte anno, 7,5+12,5+2,5opcio, comprende?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 19., péntek 18:01
Tegnap még nem ez volt beírva.BBeno írta:foglalmam sincs most miről beszélsz. 2017ben a castillától elment az esoanyolba valszeg ingyen és 50% a kövi eladásból. valamint 7,5 millió visszavásárlási opciónk volt. ha most a transfermarkra gondolsz hogy ott 12,5 van az azért van mert ők a mostani eladási ár felét odaírták a castillás eligazoláshoz.Kerlon írta:
Tudom, hogy volt hír, hogy 7,5 millióért visszavehetjük, de az mindig több szokott lenni, mint az eladási ár, ezért meglepő lenne, ha most ez így lenne.
De a te matekoddal is 22,5 meg az enyémmel is.
röviden a lényeg minimum 5 millióval jobban járunk ha visszavesszük és mi adjuk el a ketreceseknek.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 19., péntek 17:36
foglalmam sincs most miről beszélsz. 2017ben a castillától elment az esoanyolba valszeg ingyen és 50% a kövi eladásból. valamint 7,5 millió visszavásárlási opciónk volt. ha most a transfermarkra gondolsz hogy ott 12,5 van az azért van mert ők a mostani eladási ár felét odaírták a castillás eligazoláshoz.Kerlon írta:Tudom, hogy volt hír, hogy 7,5 millióért visszavehetjük, de az mindig több szokott lenni, mint az eladási ár, ezért meglepő lenne, ha most ez így lenne.BBeno írta: ha csak ugyanezeket a számokat nézzük akkor visszaveszük 7,5 ért és eladjuk 25+bónuszért. az 17,5 milla + bónusz.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. július 18., csütörtök 21:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 18., csütörtök 21:22
Csak lehet akarunk meg így eladni játékost a jövőben is, ami mindkét fél érdekét szolgálja.Kerlon írta:Tudom, hogy volt hír, hogy 7,5 millióért visszavehetjük, de az mindig több szokott lenni, mint az eladási ár, ezért meglepő lenne, ha most ez így lenne.BBeno írta: ha csak ugyanezeket a számokat nézzük akkor visszaveszük 7,5 ért és eladjuk 25+bónuszért. az 17,5 milla + bónusz.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2019. július 18., csütörtök 20:10
Ja valahogy a barcánál is így jöhetnek ki a számolásokBBeno írta: ha csak ugyanezeket a számokat nézzük akkor visszaveszük 7,5 ért és eladjuk 25+bónuszért. az 17,5 milla + bónusz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 18., csütörtök 20:07
Tudom, hogy volt hír, hogy 7,5 millióért visszavehetjük, de az mindig több szokott lenni, mint az eladási ár, ezért meglepő lenne, ha most ez így lenne.BBeno írta: ha csak ugyanezeket a számokat nézzük akkor visszaveszük 7,5 ért és eladjuk 25+bónuszért. az 17,5 milla + bónusz.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 18., csütörtök 19:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 18., csütörtök 19:38
Matek: anno kaptak érte 2 milliót az Eibart, most visszavették 4-ért és tovább adták 10ért.Kercsó írta: Barca visszahozta az Eibartól a balhátvéd Cucurellát, s most tovább adja a Getafenak egy kis haszonnal.
Mi pedig, mint az úriemberek klubja, nem léptük meg ugyanezt Hermosoval.
Mondjuk, kíváncsi leszek, ki lesz Alba tehermentesítője katalánéknál.![]()
HozzászólásSzerző: Drake » 2019. július 18., csütörtök 17:22
Junior Firpot írják elég sok helyen.Ügyes gyerek csak úgy tudom elég sérülékeny.Kercsó írta:
Mondjuk, kíváncsi leszek, ki lesz Alba tehermentesítője katalánéknál.![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. július 18., csütörtök 16:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 16., kedd 18:17
az se lepne meg, ha a barca úgy kommunikálná, h ők megvették neymart 40-ért, a psg meg megvette ezeket a játékosokat csilliókért, képesek ilyent is az emberek képébe hazudnikodo írta: Az amugy hogy lenne lekommunikalva ha a psg elfogadna a Coutinho+Dembele+40 milla pakkot?
Neymar visszatér 40 millioert? vagy meg levonnak Dembele es Coutinho éves fizujat ebbol?![]()
Jelenlévő fórumozók: 99 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem