Értem, mit mondasz, és tökéletesen igazad is van, most, hogy Bale elment, nincs senki a hierarchia csúcsán. De gondoljunk bele abba, hogy Bale hol állt ezen a hierarchiai ranglétrán spursös karrierje elején. Hát kábé ott, ahol Khedirának kellene állnia a madridi ranglétrán. A legalján. Egy noname balhátvéd volt, aki hihetetlen szorgalommal és elszántsággal fejlődött, egyre jobb lett, aztán az Inter elleni mesterhármassal elindult a népszerűség, a világklasszissá válás útján, és kezdett felfelé lépdelni a ranglétrán. Aztán ez akkor teljesedett ki, amikor AVB berakta középre, ahol olyan teljesítményt nyújtott hétről hétre, amit senki sem várt tőle, ezzel értelemszerűen még inkább kivívta a társak tiszteletét, megbecsülését, így kerülhetett a ranglétra tetejére, így lehetett vezér, így válhatott belőle olyan játékos, aki úgy dönt el meccseket, ahogy nagyon kevesen.Galacticos írta:szerintem nincs meg eriksenben ez. ehhez arc kell.
bale döntetlennél tavaly hányszor állt oda 20ról vagy 30ról és baszta be? sokszor a meccs legeslegvégén.
messi a sevilla ellen milyen szólót lenyomott amikor kiegyenlítettek? cr is simán beverte a tizit az elche ellen, vagy épp ott volt a tegnapi.
ehhez azért a csapatban a hierarchia csúcsán kell állni, mert tegnap ha dm a 94.percben úgy dönt hogy ő most 30 méterről rá lövi és kilövi a stadionból akkor amit kapott volna azt nem teszi zsebre. mígha cr hagyja ki akkor ő mérgelődik a többiek meg egy szót sem szólnak. de ugyanez nálatok is, ugyanez volt tavaly a tottenhamnél is.
én úgy érzem hogy a spursnél lehet hogy csak még de nincs meg az a vezér, nincs senki a hierarchia csúcsán. olyan érzésem van mintha kezdenék velük egy menedszer módot a fifában, lenne pénzem új játékosra de nem tudnám hogy ki helyére vegyem az újat, olyan egyformák nincs aki kilóg a csapatból pozitív vagy negatív irányba.. de nem tudom jobban megmagyarázni.
Azt akarom ezzel mondani, hogy most még Eriksen sem ilyen vezér, Lamela sem az, Holtby sem, de könnyen lehet, hogy ilyenek lesznek pár év múlva.

Szóval az egyik lehetőség, hogy az idő elteltével valamelyik játékosunk szépen lassan vezéregyéniséggé lép elő, mint Bale anno, a másik az, hogy veszünk egy vezért, ami abból a szempontból problémás, hogy egyrészt drága, másrészt pedig nem biztos, hogy a csapat rögtön befogadja és elfogadja mint a hierarchia csúcsán álló játékost, ehhez is idő kell.
Azért nem értek feltétlenül egyet, merthehe írta:így van, sztem a spurs a 100-asból, amit bélért kapott, 2-3 olyan arcot kellett volna vegyen, akitől beszarnak az ellenfelek.
1. Szerintem inkább volt szükségünk mennyiségi minőségre, mint szuperminőségre. Ez elég hülyén hangzik, de nem tudom jobban összefoglalni. Egyszerűen akkora lyukak voltak a keretben, amiket muszáj volt befoltozni (védekező középpályás poszt, csatárposzt, támadó középpálya), ezt pedig nem lehetett volna két-három játékossal megtenni. Persze megcsinálhattuk volna azt, hogy veszünk két világklasszis játékost, mondjuk egy csatárt és egy támadó középpályást, de ha kidőlnek, nincs megfelelő minőségi alternatíva. Mondok egy példát, Dembélé megsérül fél évre, ott van mögötte Sandro, akinek stabil helye van, mellette viszont ki játsszon? Parker? Huddlestone? Livermore? Játszhat elöl ez esetben Falcao, Robben, Reus vagy éppen Di María, semmit sem ér, ha a középpályás védekezés nem az igazi, és átfutnak rajtunk az ellenfelek. Lényeg a lényeg, itt és most több igazolásra volt szükség, így értelemszerűen nem tudtunk elsővonalas, igazi világklasszisokat igazolni.
2. Nem is tudtunk volna ilyet venni, azt hiszem nem sok olyan topjátékos van a piacon, aki elérhető, nem brutálisan drága és hajlandó lenne a Spursben játszani, ahelyett, hogy egy valódi elitcsapatban szerepelne (fájdalom, még nem vagyunk ténylegesen topcsapat). Kettő-három meg pláne nem... Legalábbis szerintem.
Szóval szerintem azt tettük, amit tennünk kellett, mélységet és minőséget adtunk a keretnek, és ez még sokat profitálhat nekünk a jövőben. Igaz, hogy nincs még igazi topjátékos, vezéregyéniség a csapatban, de vagy azzá válik majd az egyik, most még fiatal emberünk (Eriksen vagy Lamela), vagy meg, ahogy egyre jobbak leszünk (mert ebben nem kételkedem, pláne, ha figyelembe veszem, hogy az utánpótlásunk is folyamatosan fejlődik), egyre nagyobb esélyünk nyílik arra, hogy akár egy Bale-szintű playát igazoljunk, aki megteremti a különbséget.
Attól függ, mit jelent a te szótáradban az, hogy király.Wertz írta:Nem hinném, hogy ő valaha is király lesz a Spursben. Mondjuk örülnék, ha az lenne, mert a Spursel mindig is szimpatizáltam egy kicsit.

Naná.Wertz írta:Fejlődik?![]()

Emlékezni fogok a jóslatodra, bár most én is úgy gondolom, hogy nagyobb az esélye annak, hogy nem lesz még meg a BL-hely.hehe írta:nyugodtan mentsd el a hsz-t, nem lesz meg a béell, középmezyőn eleje maximum.