GT37 írta:(A meccsetekkel meg ne példálózz... Mindjárt felmegy bennem a pumpa... )

szerintem nincs meg eriksenben ez. ehhez arc kell.
bale döntetlennél tavaly hányszor állt oda 20ról vagy 30ról és baszta be? sokszor a meccs legeslegvégén.
messi a sevilla ellen milyen szólót lenyomott amikor kiegyenlítettek? cr is simán beverte a tizit az elche ellen, vagy épp ott volt a tegnapi.
ehhez azért a csapatban a hierarchia csúcsán kell állni, mert tegnap ha dm a 94.percben úgy dönt hogy ő most 30 méterről rá lövi és kilövi a stadionból akkor amit kapott volna azt nem teszi zsebre. mígha cr hagyja ki akkor ő mérgelődik a többiek meg egy szót sem szólnak. de ugyanez nálatok is, ugyanez volt tavaly a tottenhamnél is.
én úgy érzem hogy a spursnél lehet hogy csak még de nincs meg az a vezér, nincs senki a hierarchia csúcsán. olyan érzésem van mintha kezdenék velük egy menedszer módot a fifában, lenne pénzem új játékosra de nem tudnám hogy ki helyére vegyem az újat, olyan egyformák nincs aki kilóg a csapatból pozitív vagy negatív irányba.. de nem tudom jobban megmagyarázni.