HozzászólásSzerző: Süti » 2019. július 12., péntek 19:27
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. július 12., péntek 19:09
Cserecsatarnak azert Costa vallalhatna ott egy evet, csak azert, hogy.ateeemadrid írta:Amúgy tényleg baszki, mintha direkt csinálnák.Steve írta: Azon gondolkozom, hogy lehet-e mégtöbb unszimpatikus, esetleg suttyó embert összegyűjteni..![]()
Valószínűleg nem.![]()
Alba, Piqué, Vidal, Busquets bár ő inkább régebben, Suarez, Griezmann. Nagyon beteg felhozatal, tényleg már csak Neymar hiányzik onnan.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. július 12., péntek 18:42
Amúgy tényleg baszki, mintha direkt csinálnák.Steve írta: Azon gondolkozom, hogy lehet-e mégtöbb unszimpatikus, esetleg suttyó embert összegyűjteni..![]()
Valószínűleg nem.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. július 12., péntek 18:42
Eselteg egy joffrey ramsey kombó egy gotos crossover jegyében.Steve írta: Azon gondolkozom, hogy lehet-e mégtöbb unszimpatikus, esetleg suttyó embert összegyűjteni..![]()
Valószínűleg nem.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. július 12., péntek 18:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 12., péntek 18:16
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. július 12., péntek 18:09
Szakmailag is rossz igazolás. Nincs posztja, ahol ő hasznos tudna lenni ott van egy kicsivel jobb emberük messi személyében. Ha 9esbek akarják Suarez utódnak az hatalmas bukás lesz,ha meg nem akkor messivel tapossák majd egymás sarkát. Szerintem ugyanúgy kilesz rakva szélre mint david villa,aki hozott pár jó keccset de a világot nem váltotta meg.babaking írta:Grízmannak is sikerült pillanatok allat az Atelti és a Barca szurkólókat is maga ellen hergelni.R. Carlos írta: Komolyan sajnálom a Barcás szurkolótársainkat, ez hatalmas arcon köpés volt a klub részéről a tavalyiak után. Ennél undorítóbb már csak Neymar visszahozása lenne. Más kérdés, hogy az jobban megérné, és hasznosabb is lett volna.
Szakmailag mondjuk szerintem nem rossz igazolás.
HozzászólásSzerző: Petr » 2019. július 12., péntek 18:04
dannen írta:ezt azert aprilis 5rol nem felejtettem el, kollega.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 12., péntek 17:47
Szerzso robi, ha szemedo nrm kezdRealista24 írta:Csak én latok sok sajatnevelest?Csabi írta: https://tmssl.akamaized.net//images/fot ... -23549.png
a padon meg 300 millió
egyébként griezmann lett a 10. igazolás 100 millióért vagy felett. 3-at a barca ad, 2-2-őt a real madrid és psg 1-1-1-et pedig a mu, juventus és atlétikó
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. július 12., péntek 17:40
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. július 12., péntek 17:34
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. július 12., péntek 17:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 12., péntek 17:26
Csak én latok sok sajatnevelest?Csabi írta: https://tmssl.akamaized.net//images/fot ... -23549.png
a padon meg 300 millió
egyébként griezmann lett a 10. igazolás 100 millióért vagy felett. 3-at a barca ad, 2-2-őt a real madrid és psg 1-1-1-et pedig a mu, juventus és atlétikó
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. július 12., péntek 17:11
Az első részével egyet értek.babaking írta:Grízmannak is sikerült pillanatok allat az Atelti és a Barca szurkólókat is maga ellen hergelni.R. Carlos írta: Komolyan sajnálom a Barcás szurkolótársainkat, ez hatalmas arcon köpés volt a klub részéről a tavalyiak után. Ennél undorítóbb már csak Neymar visszahozása lenne. Más kérdés, hogy az jobban megérné, és hasznosabb is lett volna.
Szakmailag mondjuk szerintem nem rossz igazolás.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. július 12., péntek 17:10
HozzászólásSzerző: babaking » 2019. július 12., péntek 17:05
Grízmannak is sikerült pillanatok allat az Atelti és a Barca szurkólókat is maga ellen hergelni.R. Carlos írta: Komolyan sajnálom a Barcás szurkolótársainkat, ez hatalmas arcon köpés volt a klub részéről a tavalyiak után. Ennél undorítóbb már csak Neymar visszahozása lenne. Más kérdés, hogy az jobban megérné, és hasznosabb is lett volna.
HozzászólásSzerző: Pocsa » 2019. július 12., péntek 17:04
Hányinger! Komolyan mondom, a gyomrom fordul fel az egész bagázstól évek óta! Sajnos az a csapat, az az egyesület amibe én beleszerettem, már régen nem azt az értékrendet követi, amit kéne.R. Carlos írta: Komolyan sajnálom a Barcás szurkolótársainkat, ez hatalmas arcon köpés volt a klub részéről a tavalyiak után. Ennél undorítóbb már csak Neymar visszahozása lenne. Más kérdés, hogy az jobban megérné, és hasznosabb is lett volna.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. július 12., péntek 16:48
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. július 12., péntek 16:45
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. július 12., péntek 16:40
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem