Hazard leigazolasa utan erre semmi esely nincs szerintem. Pogba lesz meg draga igazolas iden, jovore meg Bappebabaking írta: Egyetlen rémálmom van, hogy Neymar itt köt ki

HozzászólásSzerző: pheco » 2019. július 10., szerda 10:53
Hazard leigazolasa utan erre semmi esely nincs szerintem. Pogba lesz meg draga igazolas iden, jovore meg Bappebabaking írta: Egyetlen rémálmom van, hogy Neymar itt köt ki
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. július 10., szerda 10:51
Csak ebben benne vannak az (egyébként jogos) ellenérzések. A klub érdeke viszont az, hogy mindannak ellenére "amit elkövetett" a klub ellen (akik szintén aláírták a szerződését - ergo nem tesz semmi szabályelleneset azzal, ha nem igazol el), hogy minimalizálják a veszteséget. Ehhez játszania is kell, hátha még eladnak pár mezt Walesben, az Adidasnál is reklámarc, illetve elsülhet még párszor a lába jó pillanatban.Remy írta:Füst írta jól. Mehet a Castillába. Szeptem 1-ig megy a maradok, harcolok a helyemért szlogen, aztán, amint nem lehet igazolni/eladni, mehet is a telibeszarás.RealMadridFanatic írta:
Viszont lassan szoktatom magam a gondolathoz, hogy komolyan gondolja a maradást, ebben az esetben viszont meg kell próbálni a lehető legtöbbet kihozni belőle.
HozzászólásSzerző: babaking » 2019. július 10., szerda 10:49
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2019. július 10., szerda 10:33
Arpot is megvették, ha jól tudom, de ő nem szélső.Kerlon írta:MIlyen szélsőt vett a Bayern?Anthony írta: Idegállapotban vagyok, történjen már valamiiBayern igazolt valakit, nem tűnt fel. Oké, vettek egy túlárazott szélsőt, de ők is fél csapatot kéne igazoljanak kb
![]()
Csak védőt vettek, nem?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 10., szerda 10:26
MIlyen szélsőt vett a Bayern?Anthony írta:Idegállapotban vagyok, történjen már valamiiKerlon írta:Nem bírod a stresszt
Bayern igazolt valakit, nem tűnt fel. Oké, vettek egy túlárazott szélsőt, de ők is fél csapatot kéne igazoljanak kbRealista24 írta:Igazolt a Barca, a Bayern![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. július 10., szerda 10:05
Füst írta jól. Mehet a Castillába. Szeptem 1-ig megy a maradok, harcolok a helyemért szlogen, aztán, amint nem lehet igazolni/eladni, mehet is a telibeszarás.RealMadridFanatic írta:
Viszont lassan szoktatom magam a gondolathoz, hogy komolyan gondolja a maradást, ebben az esetben viszont meg kell próbálni a lehető legtöbbet kihozni belőle.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. július 10., szerda 9:57
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. július 10., szerda 9:44
Idegállapotban vagyok, történjen már valamiiKerlon írta:Nem bírod a stresszt
Bayern igazolt valakit, nem tűnt fel. Oké, vettek egy túlárazott szélsőt, de ők is fél csapatot kéne igazoljanak kbRealista24 írta:Igazolt a Barca, a Bayern
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. július 10., szerda 9:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 10., szerda 8:16
Igazolt a Barca, a Bayern, a PSG és a Juve is, utóbbi ugye több free agent-tet is behúzott és még a Milan is erősít, az Inter most fog, hogy kukázza a selejtet. Kit akarsz még hogy költsenek?Anthony írta: Megint ez a sok huzavona. Úgy látszik besokalltak a csapatok, eddig kb. mi költöttünk, az Atleti, és a City, a többieknél semmi sehol. Lehet félnek kiadni a nagy pénzt, vagy csak nincsen annyi lóvé?
De Light, Grízes, Neymar, Pogba, Milinkovic szappanoperák mennek hetek, hónapok óta. Aztán utolsó nap égnek a faxgépek...kiégek már ettől.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 10., szerda 8:14
Nem bírod a stressztAnthony írta: Megint ez a sok huzavona. Úgy látszik besokalltak a csapatok, eddig kb. mi költöttünk, az Atleti, és a City, a többieknél semmi sehol. Lehet félnek kiadni a nagy pénzt, vagy csak nincsen annyi lóvé?
De Light, Grízes, Neymar, Pogba, Milinkovic szappanoperák mennek hetek, hónapok óta. Aztán utolsó nap égnek a faxgépek...kiégek már ettől.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. július 10., szerda 8:08
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. július 10., szerda 7:44
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. július 10., szerda 7:10
Akkor az Atleticonak 60 millió. Kezd kicsit unalmas lenni, hogy mi mindenkivel jófejkedünk. Más top csapatnál nincs ennyi szívélyesség.BBeno írta: Cadena Ser: James’ Father: “Is he closer to joining Napoli or Atlético? He’s already familiar with Madrid and has a home in Spain.”
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 10., szerda 6:24
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. július 9., kedd 23:51
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. július 9., kedd 23:38
kölcsön + kötelező opció nem lenne olyan rosszFenoo írta: A Napoli még mindig ragaszkodik a kölcsön + opcióhoz
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. július 9., kedd 23:02
Most látom a fekete mezes képét, kicsi toka kis pocak, mint én a napon 5 sör után.Realista24 írta:Pedig még a Chelseas csapattarsak is ezzel szívtak a vérét, szóval lehet benne valami.Anthony írta: Egyszerű emberek, egyszerű következtetés: Hazard meghízott :DDD
LOL
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. július 9., kedd 22:53
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. július 9., kedd 22:38
komolytalan. 150 is sok. 120 max.BBeno írta:
[MARCA] : Manchester United wants €180 M for Pogba.
gyere eriksen - beek.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem