Aranylabda
Re: Aranylabda
Allisonnak adnam en is a bogyot, legkevesebb kapott gol a PL-ben, legtobb Clean Sheet, plusz minden sorozatban o lett a legjobb kapus iden ahol reszt vett. Ennel kiemelkedobb egyeni teljesitmenyt senki sem nyujtott iden.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Azt nem állítom de egyébként nem jellemző ráez a fajta kifakadás. Én ezt meg a felgyülemlett stressznek tudom be, illetve hogy nem igazán jogosan lett kiállítva.Realista24 írta:Most jó vesztes volt?DinhoL írta: Nem hiszem, h ne tudna veszíteni. Az más kérdés h ezt az évet lelkileg nehezen viseli ami sztem érthető.
A pénz a párhuzam ez egyszerű.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Most jó vesztes volt?DinhoL írta: Nem hiszem, h ne tudna veszíteni. Az más kérdés h ezt az évet lelkileg nehezen viseli ami sztem érthető.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mar nem azert, de ne mosdassatok mar könyörgöm.DinhoL írta: Nem hiszem, h ne tudna veszíteni. Az más kérdés h ezt az évet lelkileg nehezen viseli ami sztem érthető.

-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Akkor nem volt korrupció a világ futballban, amikor a bírók továbbtolták őket a Chelsea vagy a PSG ellen, amikor 2 évig vagy meddig nem fújtak ellnük büntetőt spanyolban, amikor minden Classico-t emberhátrányban fejeztünk be évekig? Csak most akar szólni, hogy itt baj van, amikor megint lebőgött a válogatottal, amúgy meg kussol.Én csak azt nem értem, h itt a fórumon is meg focis körökbe állandó téma, h tele van a profi foci korrupcióval. Fifa,Uefa tökmindegy. De ha ezt egy játékos kimondja az már fú mekkora gáz..
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez egy gyenge ev volt, ezert lehetett a pool bl gyoztes. Modric is megkapta, de ha nincs az eb biztos nem nyer.V. Mester 77 írta: Allison?
3x Aranykesztyű (BL, Pl, copa, )
Bl győztes.
Kapusként mi többet tehetne?
Azt is megértem, aki szerint voltak nála jobb kapusok is, akik nem kapták meg... de most ilyen év van.
- DinhoL
Nem hiszem, h ne tudna veszíteni. Az más kérdés h ezt az évet lelkileg nehezen viseli ami sztem érthető.
Som i Serem!
6oat
6oat
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
DinhoL írta: Én csak azt nem értem, h itt a fórumon is meg focis körökbe állandó téma, h tele van a profi foci korrupcióval. Fifa,Uefa tökmindegy. De ha ezt egy játékos kimondja az már fú mekkora gáz..
Na de várjunk már. Hogyan lehet egy kalap alá venni azt, hogy a fejesek dollármilliókért eladnak országoknak eseményeket, amiknek egyértelmű hogy nem szabadna semmit rendezni és mindneki számára egyértemű hogy csurran boldog boldogtalannak egy életre való csúszópénz , azzal hogy van egy játékos aki nem tud veszíteni ezért korrupciót kiált bele a sajtóba???
Hol a párhuzam?

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Mester77
Allison?
Bl győztes.
Azt is megértem, aki szerint voltak nála jobb kapusok is, akik nem kapták meg... de most ilyen év van.
Bl győztes.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Szintelen szagtalan ez a van Dijk gyerek is. Fasza vedo, de kozeleben sincs az aranylabdas teljesitmenynek.
- DinhoL
Én csak azt nem értem, h itt a fórumon is meg focis körökbe állandó téma, h tele van a profi foci korrupcióval. Fifa,Uefa tökmindegy. De ha ezt egy játékos kimondja az már fú mekkora gáz..
Mivel nem látom, h ki érdemelné meg jobban Messinél idén ezért én jelenleg neki adnám. De az ősz még közrejátszik majd.
Mivel nem látom, h ki érdemelné meg jobban Messinél idén ezért én jelenleg neki adnám. De az ősz még közrejátszik majd.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Ezért is nevetséges számomra, amikor a copát hasonlítják az EB-hez. Eleve ég és föld a különbség színvonalalban és presztízsben, mindennek tetejében szinte minden nyáron van egy copa, ne bohóckodjunk már.Sorrentino írta:KAG írta:
Egyebkent ha nem vagta volna be ezt a hisztit a vegere, szvsz meg lett vna ra eselye, hiaba 000 volt.
Ráfogtak vna h most melozott meg a csapat ala rendelte magat es o ezt is tudja stb. Kiszínezték volna neki.
Ezt nem tudjak viszont mar szepiteni.
Egyebkent most mi a makkomnak van megint kopa, jovore?
Most mi a hivatalos kommunikacio?![]()
Hivatalos verzió, h ez lesz az utolsó ilyen, aztán 4 évente lesz az EB évében csak.
A nem hivatalost pedig tudjuk, ráadásul Argentina is rendezi.
- Sorrentino
KAG írta:Egyebkent ha nem vagta volna be ezt a hisztit a vegere, szvsz meg lett vna ra eselye, hiaba 000 volt.Sorrentino írta: Hát ha a Messi ezzel a Copa teljesítménnyel és hozzá nem méltó vádaskodással megnyeri az Aranylabdát, akkor tényleg értéktelenné vált az egész.
Ráfogtak vna h most melozott meg a csapat ala rendelte magat es o ezt is tudja stb. Kiszínezték volna neki.
Most mi a hivatalos kommunikacio?![]()
Hivatalos verzió, h ez lesz az utolsó ilyen, aztán 4 évente lesz az EB évében csak.
A nem hivatalost pedig tudjuk, ráadásul Argentina is rendezi.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyebkent ha nem vagta volna be ezt a hisztit a vegere, szvsz meg lett vna ra eselye, hiaba 000 volt.Sorrentino írta: Hát ha a Messi ezzel a Copa teljesítménnyel és hozzá nem méltó vádaskodással megnyeri az Aranylabdát, akkor tényleg értéktelenné vált az egész.
Most mi a hivatalos kommunikacio?

ZIDANE
magyobb vicc lenne mint a 14es mvp je.Sorrentino írta: Hát ha a Messi ezzel a Copa teljesítménnyel és hozzá nem méltó vádaskodással megnyeri az Aranylabdát, akkor tényleg értéktelenné vált az egész.
van dijknak adnam meg mindig.
- Sorrentino
Hát ha a Messi ezzel a Copa teljesítménnyel és hozzá nem méltó vádaskodással megnyeri az Aranylabdát, akkor tényleg értéktelenné vált az egész.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egyszerűen nem értem mit tudtok ennyit stresszelni minden évben ezen a témán. 
Messi, Van Dijk a biztos résztvevők eddig, egy jó ősszel odaérhet a dobogóra Cé.
Addig meg ne feszüljetek be.

Messi, Van Dijk a biztos résztvevők eddig, egy jó ősszel odaérhet a dobogóra Cé.
Addig meg ne feszüljetek be.
Nem illik.
felőlem kaphatja mané is. afrikai játékos aranylabda szép leválása lenne a ronci-messi érának. de ha most megint visszaadják messinek azzal a tavalyit tennék komolytalanná. ott gyakorlatilag pontot tettek a végére azzal hogy nem az egyéni teljesítményt nézték.pl mane is nagyot ment, alisson vagy firmino konnyen copa gyoztes lehet a bl melle, vagy salah PL tarsgolkiraly, megis csak a van dijk folyik a csapbol is, ha poolrol van szo.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ellenfél nélkülBBeno írta:ha tavaly modric kaphatta akkor idén messi góljai ne számítsanak így kapja dijk. mert messi semmivel sem ért el többet sőt egy sima bajnokságot nyert ellenfél nélkül csak a góljai állnak mellette.Aranylabdát nem feltétlenül a legtöbb gólt szerző játékosnak kell kapnia, arra ott az aranycipő, pont az lenne a lényeg, hogy a kevésbé látványposztokon kiemelkedőt nyújtó játékosok is megkaphassák ezt.., lásd tavaly Modric

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
messi siman aranylabdas szezont hozott statokban es latvanyban, de ez a ket meccs a szezon vegen (valencia, pool elleni visszavago) plusz a varhato copa blama baromira bearnyekolja.
van dijk szerintem is kimaxolta magat, de picit igazsagtalannak ereznem ebbol a poolbol ilyen szinten kiemelni, hogy a csapattarsait kb top 5-be se nagyon varja senki, vele meg nyeretnek sokan.
pl mane is nagyot ment, alisson vagy firmino konnyen copa gyoztes lehet a bl melle, vagy salah PL tarsgolkiraly, megis csak a van dijk folyik a csapbol is, ha poolrol van szo.
persze ha mondanom kellene valakit onnan, en is ot mondanam, de szerintem tulsagosan is kiemelik ahhoz kepest, hogy mennyire csapatkent, gepezetkent mukodott a pool.
ez most kicsit kajli aranylabda lesz, oszthatnanak inkabb az idei helyett kettot jovore.
van dijk szerintem is kimaxolta magat, de picit igazsagtalannak ereznem ebbol a poolbol ilyen szinten kiemelni, hogy a csapattarsait kb top 5-be se nagyon varja senki, vele meg nyeretnek sokan.
pl mane is nagyot ment, alisson vagy firmino konnyen copa gyoztes lehet a bl melle, vagy salah PL tarsgolkiraly, megis csak a van dijk folyik a csapbol is, ha poolrol van szo.
persze ha mondanom kellene valakit onnan, en is ot mondanam, de szerintem tulsagosan is kiemelik ahhoz kepest, hogy mennyire csapatkent, gepezetkent mukodott a pool.
ez most kicsit kajli aranylabda lesz, oszthatnanak inkabb az idei helyett kettot jovore.