The presidents of the 3 largest Bulgarian clubs had a meeting and announced that there will be no more fixed games and bought referees

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 8., hétfő 14:20
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 8., hétfő 9:36
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. július 8., hétfő 9:15
Mégegy gyöngyszem kerül ki az aláírásból?BBeno írta: [Official] Stephan El Shaarawy has joined Chinese club Shanghai Shenghua earning €40 million over a 3-year contract
26 évesen megunta a focit.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 8., hétfő 7:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 8., hétfő 7:28
Neki is nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Az ilyeneket meglehet érteni, hogy elmennek haknizni egyet kínába, mert a tudásuk alapján soha nem fognak így meggazdagodni.BBeno írta: [Official] Stephan El Shaarawy has joined Chinese club Shanghai Shenghua earning €40 million over a 3-year contract
26 évesen megunta a focit.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 8., hétfő 6:28
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2019. július 4., csütörtök 9:32
Nem a PSG tulajé a Bein sports?Yazid írta: Ez a beinsports mennyire megbízható már kb tényként kezelik a coutinho psgt
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. július 4., csütörtök 9:21
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. július 4., csütörtök 8:15
Yaya Toure in 2017: “Me to China? No.... I always say that if I went to China I would end up feeling angry there. Do you play football because you love football - or do you play because you want to make money?"
Yaya Toure in 2019: Signs for Qingdao Huanghai in the Chinese league.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. július 3., szerda 22:14
Halfkey írta: Nemtudom mi nem világos ezen, de az FFP nem átigazolási díjat limitál, hanem a kiadásokat a bevételekhez képest. Nyilván ha valamit a játékosnak fizetsz bónusz/elõlegként hogy vásárolja ki magát, az ugyanúgy kiadás mintha átigazolási díj lenne, és természetesen beleszámít az FFPbe.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2019. július 3., szerda 22:05
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. július 3., szerda 21:51
Realista24 írta:Nem.Fenoo írta:
Nem minden klub mögött van egy milliárdos aki ész nélkél önti bele a pénzt a csapatba. Felixet az atma vásárolta ki, ott nyílván le fogják vonni.
Neymar esete teljesen más, ott Neymar vásárolta ki saját magát a szerződéséből aztán szabadon igazolhatóként aláírt a PSG-hez. Az más, hogy a PSG tulajdonosához köthető cégtől kapott pont akkor egy akkora reklámszerződést amivel ezt meg tudta tenni. Ez nyíltan az FFP kijátszása volt. Többek között Infantino adott nekik tanácsot, hogy lehet kijátszani a szabályokat.
Pont arról van szó, hogy spanyolban csak a játékos vasarolhatja ki magát.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 3., szerda 21:35
Nem.Fenoo írta:M1Ö írta:
Értem én, hogy Neymar vásárolta ki magát papíron. De nem hiszem, hogy ez így működik. Attól még felszámolhatják a vásárló klubnak, mint mínusz. Vagy akkor most az Atlético-nak sem fogja az FFP "levonni" Félix árát? Vagy a City-nek Rodrit? Ilyen alapon minden nagy csapat kivásárlási áron igazolna és akkor egy PSG-nek határ a csillagos ég, ha akarják évente új kezdő 11et vesznek.![]()
Nem minden klub mögött van egy milliárdos aki ész nélkél önti bele a pénzt a csapatba. Felixet az atma vásárolta ki, ott nyílván le fogják vonni.
Neymar esete teljesen más, ott Neymar vásárolta ki saját magát a szerződéséből aztán szabadon igazolhatóként aláírt a PSG-hez. Az más, hogy a PSG tulajdonosához köthető cégtől kapott pont akkor egy akkora reklámszerződést amivel ezt meg tudta tenni. Ez nyíltan az FFP kijátszása volt. Többek között Infantino adott nekik tanácsot, hogy lehet kijátszani a szabályokat.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. július 3., szerda 21:02
M1Ö írta:Értem én, hogy Neymar vásárolta ki magát papíron. De nem hiszem, hogy ez így működik. Attól még felszámolhatják a vásárló klubnak, mint mínusz. Vagy akkor most az Atlético-nak sem fogja az FFP "levonni" Félix árát? Vagy a City-nek Rodrit? Ilyen alapon minden nagy csapat kivásárlási áron igazolna és akkor egy PSG-nek határ a csillagos ég, ha akarják évente új kezdő 11et vesznek.Fenoo írta:Papíron Neymar ingyen ment a PSG-hez.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 3., szerda 19:39
Meglepne, ha nem es naluk nem lepett volna fel 222 millio hiany.BBeno írta: szerintem is a vevő klub számlájára írják...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 3., szerda 19:38
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. július 3., szerda 19:36
Értem én, hogy Neymar vásárolta ki magát papíron. De nem hiszem, hogy ez így működik. Attól még felszámolhatják a vásárló klubnak, mint mínusz. Vagy akkor most az Atlético-nak sem fogja az FFP "levonni" Félix árát? Vagy a City-nek Rodrit? Ilyen alapon minden nagy csapat kivásárlási áron igazolna és akkor egy PSG-nek határ a csillagos ég, ha akarják évente új kezdő 11et vesznek.Fenoo írta:Papíron Neymar ingyen ment a PSG-hez.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. július 3., szerda 17:55
Papíron Neymar ingyen ment a PSG-hez.KAG írta:Visszajott mar nekik egyaltalan az elso minus 220 milla erte?Realista24 írta:
Miért? Ha eladják Neymart 200 körül, akkor simán jók.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 3., szerda 17:50
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. július 3., szerda 17:37
Visszajott mar nekik egyaltalan az elso minus 220 milla erte?Realista24 írta:
Miért? Ha eladják Neymart 200 körül, akkor simán jók.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem