akit nem is akarnak megvenni?A napokban olvastam, hogy a Barca ugyan erre kérte Neymart.

szerintem mindkettő koholmány. anno modricnál és garethnél sem érdekelt senkit hogy edzenek-e.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 7., vasárnap 10:10
akit nem is akarnak megvenni?A napokban olvastam, hogy a Barca ugyan erre kérte Neymart.
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. július 7., vasárnap 10:08
A napokban olvastam, hogy a Barca ugyan erre kérte Neymart.dzsi91 írta: AS: A Real Madrid arra kérte Pogbát, hogy ne tagadja meg az edzéseket, hanem tegye a dolgát és kezdje el az előszezont a Manchester Uniteddel. Az edzés megtagadása megrontaná a két klub közti jó kapcsolatot, és nehezítené az üzlet létrejöttét is.
Fú mekkora urak vagyunk.![]()
Apróságnak tűnik de pont az ilyenek miatt fog menni a barsza a süllyesztőbe messi után. Ők nem tudják,hogy kell évtizedeken át a világ tetején lavírozni. Már messivel is látszik,hogy simán jéghegynek vezették volna a hajót,nélküle majd faszán rombadönti valamelyik géniusz elnökük a klubot.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. július 7., vasárnap 9:59
HozzászólásSzerző: Kera » 2019. július 7., vasárnap 9:18
https://www.marca.com/en/football/real- ... b45ee.htmlZidane’98 írta: Valaki tud linkelni olyan cikket, ami már összegyűjtötte, hogy kiket mennyiért adtunk el idén, és kik mennyiért érkeztek idén? Valamint kik vannak még biztosan átadó listán?![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. július 7., vasárnap 8:57
TransfermarktZidane’98 írta: Valaki tud linkelni olyan cikket, ami már összegyűjtötte, hogy kiket mennyiért adtunk el idén, és kik mennyiért érkeztek idén? Valamint kik vannak még biztosan átadó listán?![]()
HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2019. július 7., vasárnap 8:18
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. július 6., szombat 22:29
Rubelben?Realista24 írta: Első ajánlatunk 80 millió Pogbaert![]()
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. július 6., szombat 22:16
Ahogy bántak vele a vezetőségben, illetve utána még hazugnak is nevezték amikor kiállt és elmondta a problémáit mert meg se hallgatták... Szerintem nem lenne a drukkerek részéről az mert világosan elmondta akkor, hogy ameddig a jelenlegi vezetőség van ő nem tér vissza.wZoLee7 írta:azért ez egy elég komoly mélyütés lenne a róma drukkereknek
Ezt és ez elég isRealista24 írta:Nekem nem kéne. Mit tud ő a Realrol?
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. július 6., szombat 22:15
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. július 6., szombat 22:14
Bale-t olyan kisbetűvel írtad, hogy nem látom? xDRealista24 írta: Első ajánlatunk 80 millió Pogbaert![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 6., szombat 22:06
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 6., szombat 22:02
azért ez egy elég komoly mélyütés lenne a róma drukkereknekTottinho írta: Eléggé viharos körülmények között távozott nemrég az AS Romától Francesco Totti, miután a klubnál nem tartottak igényt rá a továbbiakban a technikai igazgatói poszton.
A Gazzetta dello Sport arról cikkezett ma, hogy a Real Madrid szeretné alkalmazni az olaszok egykori klasszisát.
Az állítólag már fel is ajánlott állás egy klubnagyköveti poszt lenne Tottinak, akit még játékosként többször is szeretett volna megkaparintani a spanyol klub.
Hoppá![]()
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. július 6., szombat 21:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 6., szombat 21:41
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. július 6., szombat 20:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 6., szombat 20:26
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. július 6., szombat 20:23
Minek erősítsük őket?G. V.tinho írta: Neymar egy görény, de kreativitásban senki nem mérhető hozzá.
Amúgy lehet bappézni, de a faszi érinthetetlen, és jönni sem nagyon akar.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 6., szombat 20:21
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 6., szombat 19:38
azt ugye tudod, hogy leigazoltuk már Hazard-t? Melyikük lenne a kezdő a baloson, és melyikük padozna? Nekünk a brazil teljesen felesleges pénzkidobás lenne. Ha sérülékeny szélső kell, itt van Bale, ha öltözői balhéra vágynánk más csapatnak szurkolnánk, ha meg olyan kell aki dobálja magát meg feleslegesen bohóc cselekbe veszíti el a labdát, na akkor elhozzuk Neymart. Nekünk egyik sem kell.G. V.tinho írta: Ha igaz a Neymar sztori, akkor mégiscsak élni kéne a párizsiak ajánlatával. Oda kell érte adni a velszi golfbajnokot, meg LV-t, és Navast.
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. július 6., szombat 19:36
Hazard itt van a balosra, minek Neymar?G. V.tinho írta: Ha igaz a Neymar sztori, akkor mégiscsak élni kéne a párizsiak ajánlatával. Oda kell érte adni a velszi golfbajnokot, meg LV-t, és Navast.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem