Én egy picit se sajnálom őket, bár ez valószínűleg az olasz foci iránti mérhetetlen utálatom miatt lehet főleg. A Juve persze behozhatatlan fölényre tett szert ezen a téren is, de én azért jól emlékszem Gallianiék fillérbaszására. Évről évre arról szólt az átigazolási szezonjuk hogy tudják a lehető legpofátlanabbul lehúzni a másikat, a selejteket drágán eladni, hogy cserébe a másik legértékesebbjeit szarért hugyért elvigyék. Az alattomos taktikai szabálytalanságok, a játék tördelése, a lesen született Pippo... és persze a BAJNOKOK, amit Gallianiék hetente hangoztattak a 40 éves kivénhedt apatestű öregekről, pfej de szerethetetlen csapat volt a Milan még a csúcson is.
Értem, hogy Perez miért tartotta fenn velük végig a jó viszonyt, értem, hogy az üzleti világban ez a legkifizetődőbb, de az életben nem lesz olyan helyzet, hogy Perez nagyvonalúsága megtérüljön, hogy ezek valaha is viszonozzák. Majd úgy mint Kakánál, ideadják sumákolva a félsérült játékost, pár év múlva meg visszaveszik fillérekért, ha besegíŧünk a fizetésébe.