Még csak most láttam ezt, de ez félelmetes bakker ...Babinho írta: https://www.instagram.com/p/BzQUFHCHivK ... og7fyl2kgw
Főnök focikázik.
Nem e világi az a labdakezelés. Mintha hegedűlne a lábával![]()
Élmény nézni még mindig
HozzászólásSzerző: ferni » 2019. július 6., szombat 12:13
Még csak most láttam ezt, de ez félelmetes bakker ...Babinho írta: https://www.instagram.com/p/BzQUFHCHivK ... og7fyl2kgw
Főnök focikázik.
Nem e világi az a labdakezelés. Mintha hegedűlne a lábával![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. július 6., szombat 9:39
HozzászólásSzerző: lestat » 2019. július 6., szombat 9:38
Sajnalom hogy lepett Pintus nagyon amugy. Szerintem ő volt az elso eronleti edzo akirol eleg komoly infok jottek ki a modszereirol meg a jatekosokkal valo kapcsolatarol. Valamit nagyon ertett hogy a vegere anno mindig tudtunk meg golt rugni meg felporogni.wZoLee7 írta: Dupont lett az eronleti edzo. Ujabb francia.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 6., szombat 9:24
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. június 29., szombat 8:24
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. június 28., péntek 23:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. június 20., csütörtök 19:03
Jó, de én bármivel bármikor fel tudok húzni bárkit.Tottinho írta:Engem amúgy nem, kár ilyenen idegeskedni. A célzást értem, de ugyanígy feltehetném neked időközönként ezt a kérdést ha idegesítene az ilyenKerlon írta:
Téged amúgy nem idegesít Jim spanyolozása...?![]()
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. június 20., csütörtök 18:53
Engem amúgy nem, kár ilyenen idegeskedni. A célzást értem, de ugyanígy feltehetném neked időközönként ezt a kérdést ha idegesítene az ilyenKerlon írta:Téged amúgy nem idegesít Jim spanyolozása...?Tottinho írta:
A Bosst gondolom Ramosra írod miután nem betartva a szabályokat kirúgta az öreget![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. június 20., csütörtök 17:37
Téged amúgy nem idegesít Jim spanyolozása...?Tottinho írta:A Bosst gondolom Ramosra írod miután nem betartva a szabályokat kirúgta az öregetRealista24 írta: Santi Cazorla on Ramos' wedding: "It was a good idea that mobile phones were banned because at the end people got loose but when there's a law, there's always someone who breaks it and this time it was Florentino. He had his phone to watch Real Madrid's basketball final."
Boss![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 20., csütörtök 16:28
Aha.Tottinho írta:A Bosst gondolom Ramosra írod miután nem betartva a szabályokat kirúgta az öregetRealista24 írta: Santi Cazorla on Ramos' wedding: "It was a good idea that mobile phones were banned because at the end people got loose but when there's a law, there's always someone who breaks it and this time it was Florentino. He had his phone to watch Real Madrid's basketball final."
Boss![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. június 20., csütörtök 16:25
A Bosst gondolom Ramosra írod miután nem betartva a szabályokat kirúgta az öregetRealista24 írta: Santi Cazorla on Ramos' wedding: "It was a good idea that mobile phones were banned because at the end people got loose but when there's a law, there's always someone who breaks it and this time it was Florentino. He had his phone to watch Real Madrid's basketball final."
Boss![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 20., csütörtök 16:18
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. június 15., szombat 20:30
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. június 15., szombat 20:13
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2019. június 15., szombat 19:56
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. június 13., csütörtök 8:30
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. június 12., szerda 21:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. június 8., szombat 11:33
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. június 8., szombat 11:11
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. június 8., szombat 9:37
Szálj le a hypevonatrólRealista24 írta: Egy nagy jövő előtt álló védő, 50 millió.
Egy hiányposztra érkező csatár 60 millió.
Egy világklasszis, világsztár 100 millió euró.
Egy brazil ígéret, 45 millió.
Június 8.
Mendy folyamatban.
Mbappé mozgolódik.
Neymar felejtős.
#Pereztakarodj
https://pbs.twimg.com/media/D8fDocOXUAADijw.png
![]()
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu