HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. június 26., szerda 21:00
Orulet azert nincs szerintem, a forumrol is 3-4 velemeny remlik (a sajatomat is ideertve) amely szerint meg lehetne probalni.
A kizarolag rendszerben mukodo jatekossal sem ertek egyet (egyebkent a foci ilyen sport, a jo csapat palastolja a jatekosok gyengesegeit es epit ez erossegeikre). Az azert az osszeollozott video alapjan is leszurheto, hogy gyors gondolkodasu, technikailag nagyon jol kepzett, nagy teherbirasu jatekos, es kepes megfelelo utemben odatenni a labdat, ahol res nyilik az ellenfel vedelmen. Ezek a tulajdonsagok rendszertol fuggetlenek es olyan kepessegek - a technikai felkeszultseget leszamitva - amik nem, vagy nehezen tanulhatoak, illetve inkabb adottsagok. A vedekezesbol is kiveszi a reszet, nem budos neki a munka.
A felhozott Dortmundnal sem erzem, hogy egyenileg gyenge jatekosok lettek volna. Nem remlik pontosan, hogy mikor kerult oda, majd hozzank, de Sahin volt aki megegett, de kepessegekre velem sem volt baj szerintem. Gundogant kicsit megettek a serulesek, de a Cityben is voltak emlekezetes pillanatai, Hummels es Lewandowski meg evekig meghatarozo jatekosai lettek egy meglehetosen eros Bayernnek. Mas hirtelen nem remlik, akit elvittek Dortmundbol es bukott, mert nem a megszokott rendszerben szerepelt.
Egyebkent a Marca cikk szavazasan Van de Beek 67%-al vezet, a kerdes, hogy O 60-70M-ert vagy Pogba 150-180-ert. Ezt is inkabb erzem a franciat ovezo ellenerzesnek, mint a holland hypejanak.
Tejerot olvastam, akkor meg 3M volt az ar. Sajnalom, annak idejen az eloszezonban jol mozgott tobbszor is, azt hittem tobb lesz benne.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)