Én is ezen agyaltam.Csabi írta:bassza meg. tudod mennyit kattogtam azon, hogy a német válogatott edző miért nyilatkozik úgy a psg-ről, mintha ő lenne az edzőjük???Realista24 írta: Löw.

HozzászólásSzerző: Remy » 2019. június 24., hétfő 18:33
Én is ezen agyaltam.Csabi írta:bassza meg. tudod mennyit kattogtam azon, hogy a német válogatott edző miért nyilatkozik úgy a psg-ről, mintha ő lenne az edzőjük???Realista24 írta: Löw.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. június 24., hétfő 18:20
Ne igyal melegbenCsabi írta:bassza meg. tudod mennyit kattogtam azon, hogy a német válogatott edző miért nyilatkozik úgy a psg-ről, mintha ő lenne az edzőjük???Realista24 írta: Löw.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 24., hétfő 17:29
Alattad néggyel kb.BBeno írta: sarabia elhagyná a sevillát. psg közel áll elvileg.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. június 24., hétfő 17:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 24., hétfő 17:10
Csabi írta:bassza meg. tudod mennyit kattogtam azon, hogy a német válogatott edző miért nyilatkozik úgy a psg-ről, mintha ő lenne az edzőjük???Realista24 írta: Löw.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. június 24., hétfő 16:55
bassza meg. tudod mennyit kattogtam azon, hogy a német válogatott edző miért nyilatkozik úgy a psg-ről, mintha ő lenne az edzőjük???Realista24 írta: Löw.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 24., hétfő 15:59
Sarabia refused Monchi's contract extension offer valued at €2.5m per season, PSG offer double. The player wants to join PSGToti írta:hát ez kurvajó, ez nagyon nagyRealista24 írta: A klub helyzete annyiban speciális, hogy nálunk a pénzügyi fair play szabályzatra is oda kell figyelni, nem költhetünk annyit, amennyit szeretnénk.![]()
![]()
![]()
![]()
mennyit szeretnének egyébként?
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. június 24., hétfő 14:52
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. június 24., hétfő 13:56
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. június 24., hétfő 13:38
hát ez kurvajó, ez nagyon nagyRealista24 írta: A klub helyzete annyiban speciális, hogy nálunk a pénzügyi fair play szabályzatra is oda kell figyelni, nem költhetünk annyit, amennyit szeretnénk.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. június 24., hétfő 13:36
Realista24 írta: A klub helyzete annyiban speciális, hogy nálunk a pénzügyi fair play szabályzatra is oda kell figyelni, nem költhetünk annyit, amennyit szeretnénk.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. június 24., hétfő 12:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. június 24., hétfő 12:30
Tuti távozik. Azt elszokták mondani, hogy marad. Remélem, hogy Perez véletlenül se akarja. Nyilván motiváltabb lesz, ha nem a francia ligában kell majd bohóckodnia -bár azt szeret-, de akkor is kivár tőle még akármit is?Realista24 írta: Löw.
– Július nyolcadikán Neymar is ott lesz az öltözőben?
– Biztos, hogy változik a keretünk. Sok távozó lesz, és alighanem legalább ennyien érkeznek. A klub helyzete annyiban speciális, hogy nálunk a pénzügyi fair play szabályzatra is oda kell figyelni, nem költhetünk annyit, amennyit szeretnénk. Ettől függetlenül alighanem jelentős változások lesznek a csapatban. A klub vezetői most talán végre belátták, min kell változtatni ahhoz, hogy igazi sikereket érjünk el. A szakmai stábbal gyökeres változtatásokat szeretnénk, Leonardo személyében új, határozottabb sportigazgatót kaptunk. Bízom benne, hogy ő át tudja verni a vezetőkön, amit elterveztünk.
– Szóval, Neymar megy vagy marad?
– Ha tudnám sem árulhatnám el. Tisztában vagyok az ő és a klub szándékaival is, nyilvánvalóan az álláspontoknak valahol találkozniuk kell. Neymarral a fedélzeten lényegesen nőne az esélyünk arra, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját, de... Azt neki is el kell fogadnia, hogy a sikerért melózni kell, ugyanolyan motivációval és elszántsággal kell belevágnia a felkészülésbe, mint tavaly. Mire elkezdjük a felkészülést, alighanem kiderül, hol folytatja pályafutását.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 24., hétfő 12:23
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. június 23., vasárnap 9:31
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. június 22., szombat 19:13
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. június 22., szombat 19:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. június 22., szombat 18:59
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. június 20., csütörtök 18:30
Már olvastam valahol korabban.Realista24 írta: Mbappé PS-en a Barcával volt.
24 órán belül ebből hír lesz more.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. június 20., csütörtök 17:42
Azt is nyilatkozta, hogyha fifaban nyero csapatot kene valasztania, akkor a Poollal lenne.Realista24 írta: Mbappé PS-en a Barcával volt.
24 órán belül ebből hír lesz more.![]()
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem