3 meccsre plusz egy ünneplős kapitányi beszédre. Unom már nagyon ezt az egészet a gyerekkel kapcsolatban.p.csabi1 írta: 12 milliós fizetés.Mire?
Nem normálisak.
Pedig tényleg kurva tehetséges. De már nagyon fárasztó.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. június 22., szombat 21:09
3 meccsre plusz egy ünneplős kapitányi beszédre. Unom már nagyon ezt az egészet a gyerekkel kapcsolatban.p.csabi1 írta: 12 milliós fizetés.Mire?
Nem normálisak.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. június 22., szombat 20:39
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. június 22., szombat 20:38
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. június 22., szombat 20:20
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. június 22., szombat 20:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 22., szombat 14:53
HozzászólásSzerző: BH710 » 2019. június 22., szombat 11:51
dzsi91 írta: Barcanak inkabb a gyenge kp ami a bl győzelmükbe kerül. Nincs nagyon se fizikum se sebesség azon a részlegen náluk. Busquets felett igencsak eljárt az idő, rakitic is túlvan már a legjobb évein stb. +1 neymarral nemoldodnak meg az olyan meccsek mint amik az anfielden vagy Romában történt velük.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. június 22., szombat 9:46
Arthur meg De Jong, azért ott komoly vérfrissítés lesz jövőre szerintem nekik. Igazából oda kéne melléjük beépíteni Coutinhot és kvázi a az Iniesta-Buskec-Csávi 3ast ki is válthatnák COutinho-De JOng-Arthurral.dzsi91 írta: Barcanak inkabb a gyenge kp ami a bl győzelmükbe kerül. Nincs nagyon se fizikum se sebesség azon a részlegen náluk. Busquets felett igencsak eljárt az idő, rakitic is túlvan már a legjobb évein stb. +1 neymarral nemoldodnak meg az olyan meccsek mint amik az anfielden vagy Romában történt velük.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. június 22., szombat 9:17
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. június 22., szombat 8:55
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. június 22., szombat 7:51
Barca szempontbol pont, hogy szakmai indokok vannak. Bal oldalra Neymarnal jobban oda illo jatekost nem nagyon fognak talalni. Utolso szezonjaban talan halovanyabb volt, de elotte azert boven huzta a Barcat. (Nyilvan nem Messi szinten, de azert sok meccsen villant)dzsi91 írta: Most ha teszem azt visszatér barszába tripláznak vagy 8szor akkor neymar azzal mit nyer? Messi zsebel majd be minden elismerést ugyanúgy mint 2015ben.
Semmi szakmai indok nincs erre a marketingen kívül. Barsza szemszögből nézve detto,főleg amennyibe ez fájni fog nekik anyagilag.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. június 22., szombat 0:11
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. június 21., péntek 16:09
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. június 21., péntek 16:03
Nem tudom ezt, hogy vetted ki a szavaimból. Én nem mondtam, hogy abban lenne. Csak ne írjon alá új szerződést, ha kínálnak neki. A mi szempontunkból ez a fontos. Ha nincs lejáró szerződése, akkor nem fogják elengedni.G. V.tinho írta:Ne csináljunk már úgy mintha rabigában lenne. Mbappé akart Párizsba menni. A szerződése elég hosszú távú., mindegy hogy aláír vagy nem egy emelést.Dupla D írta: Attól tartok még, hogyha véletlen Neymart sikerül elpasszolni, akkor Mbappé átveheti a a csapat alfája címet, ennek mérten a fizetését is megemelhetik egy szerződés-hosszabbítással. De ha van esze, akkor nem megy bele a PSG-ben egy hosszabbításba.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. június 21., péntek 16:01
Az inkább csak a stílus és azzal járó viselkedésre mutat, de amit Neymar szokott csinálni az az igazi senkiház szaréletű nyomorult fos viselkedés. Az ilyeneket szokták fél holtra verni az éjszakában, ha nincs náluk kés vagy nincs mellettük 10 másik.h3x0r írta:Mar hogyne lenne ra jobb szo: csövesbánatKerlon írta: Szerintem mostanra nott fel a Mbappe orulet. Neymar meg vagy serult, vagy szurkolot ver, vagy eroszakol. Annyira ostoba a brazil, echte bocsanat, de nincs jobb szora, cigany viselkedes, amit muvel.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. június 21., péntek 15:19
Mar hogyne lenne ra jobb szo: csövesbánatKerlon írta: Szerintem mostanra nott fel a Mbappe orulet. Neymar meg vagy serult, vagy szurkolot ver, vagy eroszakol. Annyira ostoba a brazil, echte bocsanat, de nincs jobb szora, cigany viselkedes, amit muvel.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. június 21., péntek 15:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. június 21., péntek 15:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 21., péntek 15:11
Nem megy ma senkinek a smilek nélküli hszek értelmezésedannen írta: szerintem arra celoz , hogy bappejeban nem volt es ez igaz is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 21., péntek 14:53
Nem volt Messi árnyékában?wxyz írta:Egy nem létező dolog nem lehet megalázóbb egy valósnál.Faust írta:
Bappe arnyeka sokkal megalazobb, mint Messie.![]()
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem