Na de, megvarom a nyar veget, aztan meglatjuk hogy megerte-e sopankodni.

HozzászólásSzerző: Faust » 2019. június 20., csütörtök 23:38
HozzászólásSzerző: Blanco26 » 2019. június 20., csütörtök 23:08
Ja, cserének sem voltak jók. Igazán jó szemed van ehhez a játékhoz...dzsi91 írta:Ezek nem voltak jók cserének sem szóval nem kár értük. Bármelyik Castillas tag lehozza Ceballos theo vagy llorrente itteni teljesítményét.Az meg,hogy majd máshol beválnak engem nem izgat.Anthony írta: Érdekes egyébként, hogy több helyen (bár lehet, hogy mindenki a spanyolokra hivatkozva, vagy az ő véleményük által befolyásolva) írják, hogy Llorentét nem kéne eladni, mert milyen jó játékos lehet belőle, ugyanígy dícsérik Ceballost is. Nem tudok állást foglalni, de annyi biztos hogy kellenek minőségi cserék is. Az is igaz, hogy a szakírók oda és vissza voltak, amikor pl. megvettük Theot is, na ahhoz képest sehol sincsen. Lehet arra kell fogadni, hogy bejön akit ócsárolnak![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. június 20., csütörtök 23:06
Nehéz bármit írni erre.dzsi91 írta:Ezek nem voltak jók cserének sem szóval nem kár értük. Bármelyik Castillas tag lehozza Ceballos theo vagy llorrente itteni teljesítményét.Anthony írta: Érdekes egyébként, hogy több helyen (bár lehet, hogy mindenki a spanyolokra hivatkozva, vagy az ő véleményük által befolyásolva) írják, hogy Llorentét nem kéne eladni, mert milyen jó játékos lehet belőle, ugyanígy dícsérik Ceballost is. Nem tudok állást foglalni, de annyi biztos hogy kellenek minőségi cserék is. Az is igaz, hogy a szakírók oda és vissza voltak, amikor pl. megvettük Theot is, na ahhoz képest sehol sincsen. Lehet arra kell fogadni, hogy bejön akit ócsárolnak![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. június 20., csütörtök 23:01
Cebát nem kedveli a mesterkodo írta: Erdekes ha Isco es Ceballos is tavozhat, Kovacicra meg gondolom meg annyira sem tartunk igényt mint a masik kettore.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. június 20., csütörtök 22:31
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. június 20., csütörtök 22:30
Ezek nem voltak jók cserének sem szóval nem kár értük. Bármelyik Castillas tag lehozza Ceballos theo vagy llorrente itteni teljesítményét.Az meg,hogy majd máshol beválnak engem nem izgat.Anthony írta: Érdekes egyébként, hogy több helyen (bár lehet, hogy mindenki a spanyolokra hivatkozva, vagy az ő véleményük által befolyásolva) írják, hogy Llorentét nem kéne eladni, mert milyen jó játékos lehet belőle, ugyanígy dícsérik Ceballost is. Nem tudok állást foglalni, de annyi biztos hogy kellenek minőségi cserék is. Az is igaz, hogy a szakírók oda és vissza voltak, amikor pl. megvettük Theot is, na ahhoz képest sehol sincsen. Lehet arra kell fogadni, hogy bejön akit ócsárolnak![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. június 20., csütörtök 21:31
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. június 20., csütörtök 20:34
Miről beszélsz, Bianchi celeste színűTottinho írta:
Ez szerintem is jól. Viszont a harmadik az a zöldes vagy milyen na az nálam kb. olyan mint a rózsaszín, botrány.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. június 20., csütörtök 20:33
Az igen. És CR-el mit fogsz csinálni a Juvénál, cigis?Hazard caused defensive issues for Chelsea - Sarri
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. június 20., csütörtök 20:14
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. június 20., csütörtök 19:39
Aaa ne viccelj. Az dobja fel. Nagyon fasza ez a mez is.pheco írta:HélóTottinho írta:
Ez szerintem is jól. Viszont a harmadik az a zöldes vagy milyen na az nálam kb. olyan mint a rózsaszín, botrány.Zseni lesz az a zold is
![]()
Ebbe a kekbe az a bisz-basz mintazat nem kene.
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. június 20., csütörtök 19:32
HélóTottinho írta:Ez szerintem is jól. Viszont a harmadik az a zöldes vagy milyen na az nálam kb. olyan mint a rózsaszín, botrány.sebydani írta: Piszkosul jól. Az idei összesből kéne egy egy darab.![]()
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. június 20., csütörtök 19:29
Ez szerintem is jól. Viszont a harmadik az a zöldes vagy milyen na az nálam kb. olyan mint a rózsaszín, botrány.sebydani írta: Piszkosul jól. Az idei összesből kéne egy egy darab.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. június 20., csütörtök 19:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. június 20., csütörtök 19:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. június 20., csütörtök 19:07
Casemiro nagyon lassú és darabos labdával, az összes letámadásánál görcsbe áll a gyomrom, hogy nehogy ebből kontrázzanak le minket.Fenoo írta: Casemiro hasznosságát sokan alábecsülik. Az előre játék tényleg nem az erőssége de nem is az ő feladata (+ szerintem túl van tolva, hogy ügyetlen lenne labdával). A játékával rengeteg terhet vesz le Modric és Kroos válláról akik így feljebb játszhatnak. Tipikusan az a játékos akinek a hiánya tűnik fel nagyon, és ez látszott ZZ 2,5 éve alatt is. Ha ő nem volt szinte átjáróház volt a középpálya. Tökéletesen kiegészítette Kroost és Modricot.
Az idei szezont kár nézni, mert 1-2 kivétellel mindenki 0 volt.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. június 20., csütörtök 18:22
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. június 20., csütörtök 18:04
Ndombele nálam zseniális lenne Case helyén. tud annyit védekezni amennyit kell ellenben meg is tud indulni ha úgy adódik és a labda sem zokog nála. van De Beek nekem kevés egy Real kp-ra.Dupla D írta:
Támogatnám ezt a duót. Ndombele stabilitást adhatna a középpályának, van de Beek meg dinamikát hozhatna, ami Modric visszaesésével kezd eltűnni. Valderdét meg küldhetnénk kölcsönbe. Ezt nagyon támogatnám.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. június 20., csütörtök 17:58
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. június 20., csütörtök 17:56
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem