Casillas : álmos volt
DL: Respect, hozta amit kell. Szépen védett bravúrokkal. Maradnia kell, de Casillasnak vissza kell adnia a helyét jövőre ez nem is kérdés. -------- 5
Conti : Szerintem amit kellett megtette, ment hajtott jó megoldásai is voltak. Maradása alapvető. Bevethető akár több poszton is meg merem kockáztatni, hogy többet ér mint Marcelo----4
Ramos: Hajtott, küzdött. Gólt lőtt... Játéka is rendben volt a védekező munkát is megoldotta. Alapkezdő jövőre is...-----5
Verane: Sok újat nem tudok mondani... egyelőre övé az egyik kvp. Megint jól teljesitett.---------5
Essien: Nagy kedvencem volt a Chelseaben... elfogult leszek... Szerintem viszonylag jól lehozta a meccset. De eléggé kiöregedett már. Ha 1 évig még kölcsönben meg tudnánk tartani én örülnék. ---------- 3/4
X.Alonso: Volt egy rossz meccse Dortmundban... és máris leírtátok. Szomorú... öregszik lassul a vak is látja. De még mindig durván pozitiv a mérlege egész szezont tekintve. Nálam jövőre is övé ez a poszt. Aztán elvileg úgyis menni akar...-------4
Modric: Nem néztem ki sokat belőle mikor idejött az első meccsei alapján... idő kellett neki , de tény. Ő kell nekünk. Alap kezdő jövőre remélem.------ 4
DM: Kevés...Kevés...Kevés...Kevés... Számomra nincs helye a kezdőben. ------ 2
Özil: Hihetetlen csalódás... amit művelt ma is... Nem szeretném jövőre itt látni párban DM-el mehetnek Londonba.------1/2
Ronaldo: lefelé nem lógott ki ezúttal felfelé sem... én ezt a sérülésének tudom be. Ahogy ezt már ma leírtam. Villámgyorsan 20 millás szerződést elé...------ ma csak 3/4 egyébként 5*
Higuain: Macskaköröm DM-es értékelés...-----2
Cserék_______________________________ Nem ma... hanem egész szezonban
Kaka: Nem is őt értékelem ezzel... de inkább ő maradjon mint Özil cserének...egész szezont tekintve --------3 jó indulattal
Benzin: Sokkal többet várok tőle... ahogy sokan közülünk. Ma megtette a magáét. Bízom benne, hogy más játékrendszerben jobb lehet-----3/4
Khedira: Nem ide való... de tényleg nem... menj innen!!!-------------1
Marcelo: Ez a legnagyobb kérdés számomra...Conti vagy ő... Talán inkább a portugál. De alapvetően szeretem az ő játékát is. ---- 3/4
Arbeloa: Maradj! Carvajal cseréjének...kiegészitő embernek-------3
Pepe: nekem egész szezont tekintve csalódás + elmebeteg nem pályára való mint tudjuk... játékát véve alapul amit erősen leront a múlt hét így csak 3-as... nem lennék szomorú ha kezdő közelébe nagyon nem kerülne..cserének OK--------3
Albiol: Csípem a játékát. Szerintem nem rossz játékos. Verane és Ramos jobb cserének perfekt....------ 3
Callejon-Morata-Carvalho OFF szót se érdemelnek ide vagy kevesek illetve az egyikük kiváló hátvéd volt de kiöregedett...
Ez kb. 120 millió euró tippre... költöttünk már ennél többet is...
Nagyon taktikákat nem vázolnék fel.. nem is értek hozzá a játékosok képességeit nézve egy ilyen kezdőt szívesen látnék...
Casillas-Carvajal-Ramos-Verane-Contreao-X.Alonso-Vidal-Modric-Aguero-Benzema-CR7
edzőként szemléletváltás kell ez kétségtelen... Wenger/Klopp/Del Bosque triónak örülnék. Amelyik hozható ismét...
Ennyi: Nem is annyira röviden...
Spanyol kupát be kell húzni...nagyon gyenge karcsú vígasz... de legalább valami