Keresd a hibát

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 1., hétfő 12:00
HozzászólásSzerző: morientes » 2019. június 14., péntek 14:40
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. június 14., péntek 14:19
Attol meg kurva sokat dolgozott azon, hogy a loveseinek a pontossaga minel jobb legyen. Ahogy oregedett CR, ugy lett egyre kimeletlenebb. Akkor megis kell rutin hozza. Ne a tavoli loveseket hozd fel peldakent, mert Vini nem egy tavolrol is rabaszom tipusu jatekos. Egyelore kozelrol sem megy neki. Ezert mondom azt, hogy ido kell hozza, lenyugszik, es gyakorol. Maskepp nem fog menni, ezert hoztam fel CR-t peldanak. Edzes, edzes edzes.Hagyjad már. Pont az öregedésével kezdett el csökkenni a távoli lövéseinek a hatékonysága. Közelről bevert mindent régen is kapásból.
Amúgy meg ne hasonlítsd már Viniciust az egyik valaha volt legjobbhoz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. június 14., péntek 14:13
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. június 14., péntek 13:49
Tudjuk Kerlon, hogy veled nem lehet vitázni, mert neked mindig igazad van (szerintedKerlon írta:Attól még nem fog jobb lenni a helyzet, ha youtubera összevágnak egy videót a 10 lövésből 1-szer jól eltalált lövéseiből. Nem hiába mondta valaki azt anno, hogy nagy gólt bárki tud lőni. Egyszer-egyszer bárkinek elsülhet a lába.kiserik írta:
Áthoztam ide.
Már régebben is írtam, hogy tessék nézni régebbi brazil videókat, ott még tudott kapura lőni. Kicsit lenyugszik és jó lesz. Én mindenképp találnék neki helyet a csapatban (én személy szerint a kezdőben).
https://www.youtube.com/watch?v=K_e9Zyt8Vas
Aranyat érhet egy ilyen játékos, aki simán megveri a védőket és rendszerint 3 embert leköt az ellenféltől emellett nézni is jobb a szememnek, mint a 100+1 visszapasszt.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. június 14., péntek 13:30
Am a vege fele se lott igazan jol.RealAsensio írta: Kapura loni rutin kerdese IS. CR mennyit gyakorolt mire megtanult minden helyzetbol JOL loni, kulonbozo technikakkal? Kell a gyakorlat, kell a higgadtsag. Nem mindegy, hogy senkitol sem zavartatva kell loni, vagy ket vedovel a nyakadban, 3 sikeres cselt kovetoen, 30 meteres gyors futas utan celba venni a kaput.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. június 14., péntek 12:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. június 14., péntek 12:21
Attól még nem fog jobb lenni a helyzet, ha youtubera összevágnak egy videót a 10 lövésből 1-szer jól eltalált lövéseiből. Nem hiába mondta valaki azt anno, hogy nagy gólt bárki tud lőni. Egyszer-egyszer bárkinek elsülhet a lába.kiserik írta:Áthoztam ide.Kerlon írta:
Kapura lőni nem rutin kérdése, de nem is fejleszthetetlen téma.
Már régebben is írtam, hogy tessék nézni régebbi brazil videókat, ott még tudott kapura lőni. Kicsit lenyugszik és jó lesz. Én mindenképp találnék neki helyet a csapatban (én személy szerint a kezdőben).
https://www.youtube.com/watch?v=K_e9Zyt8Vas
Aranyat érhet egy ilyen játékos, aki simán megveri a védőket és rendszerint 3 embert leköt az ellenféltől emellett nézni is jobb a szememnek, mint a 100+1 visszapasszt.
Hagyjad már. Pont az öregedésével kezdett el csökkenni a távoli lövéseinek a hatékonysága. Közelről bevert mindent régen is kapásból.RealAsensio írta: Kapura loni rutin kerdese IS. CR mennyit gyakorolt mire megtanult minden helyzetbol JOL loni, kulonbozo technikakkal? Kell a gyakorlat, kell a higgadtsag. Nem mindegy, hogy senkitol sem zavartatva kell loni, vagy ket vedovel a nyakadban, 3 sikeres cselt kovetoen, 30 meteres gyors futas utan celba venni a kaput.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. június 14., péntek 11:10
HozzászólásSzerző: morientes » 2019. június 14., péntek 11:04
Vegyük csak pl a fiatal Hazard-t mikor a dinamóhoz került. Mennyi elkúrt ziccer, meg mikor a labda éppen csak elgurult a kapuig a "lövés" után. Aztán ugye hogy kinőtte magát.Áthoztam ide.
Hát valahogy így.Aranyat érhet egy ilyen játékos, aki simán megveri a védőket és rendszerint 3 embert leköt az ellenféltől emellett nézni is jobb a szememnek, mint a 100+1 visszapasszt.
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. június 14., péntek 10:48
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. június 14., péntek 10:45
Áthoztam ide.Kerlon írta:Kapura lőni nem rutin kérdése, de nem is fejleszthetetlen téma.morientes írta:
Nálam ez szimplán rutintalanság, amit lehet orvosolni.
Az a baj hogy pont a legrosszabbkor sérült meg a szezonban.
Na persze Zidane jövetelével akkor is kapott volna lehetőségeit ha ép, azt már sosem tudjuk meg.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. június 10., hétfő 21:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 10., hétfő 19:41
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. június 9., vasárnap 14:43
kodo írta:
Megdicserted?![]()
Annyit kéne tanulnom vizsgara, hogy inkább a topic elejét olvasgatom ki mit vart tőle amikor bemutattak.
Kivancsi vagyok velünk lesz e jovore. En mindenkepp itt tartanám, kérdés Zidane hogy gondolja.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. június 9., vasárnap 13:58
Ugyanez jutott nekem is eszembe róla. Még a neve is passzol a klubhozDupla D írta:Na az ilyen elszántságtól lesz valaki a kedvencem, mint amit a gólszerző gyerek nyomott a címercsókkal meg azzal a "mindenkitmegbaszok" nézéssel.![]()
A nevét megjegyzem, várom a felnőttek közé pár év múlva.![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. június 8., szombat 23:56
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. június 8., szombat 23:19
Na az ilyen elszántságtól lesz valaki a kedvencem, mint amit a gólszerző gyerek nyomott a címercsókkal meg azzal a "mindenkitmegbaszok" nézéssel.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. június 8., szombat 23:02
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. június 8., szombat 20:50
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem