Tudjuk Kerlon, hogy veled nem lehet vitázni, mert neked mindig igazad van (szerintedKerlon írta:Attól még nem fog jobb lenni a helyzet, ha youtubera összevágnak egy videót a 10 lövésből 1-szer jól eltalált lövéseiből. Nem hiába mondta valaki azt anno, hogy nagy gólt bárki tud lőni. Egyszer-egyszer bárkinek elsülhet a lába.kiserik írta:
Áthoztam ide.
Már régebben is írtam, hogy tessék nézni régebbi brazil videókat, ott még tudott kapura lőni. Kicsit lenyugszik és jó lesz. Én mindenképp találnék neki helyet a csapatban (én személy szerint a kezdőben).
https://www.youtube.com/watch?v=K_e9Zyt8Vas
Aranyat érhet egy ilyen játékos, aki simán megveri a védőket és rendszerint 3 embert leköt az ellenféltől emellett nézni is jobb a szememnek, mint a 100+1 visszapasszt.
Én nem mondom, hogy profi lövész és az a legerősebb fegyvere, mert ez hülyeség, mint ahogy az is hülyeség, hogy nem tud lőni, nem képes eltalálni a kaput. Érdekes párhuzamot lehetne vonni Karimmal, akinek tudjuk, hogy remek lövőkéje van, egy időben viszont 2 méterről is képes volt fölé durrantani a labdát és "elbenzemázni" az ajtó ablak ziccereket is.
Egyébként is sokkal többet nyerhetünk azzal, ha megver 1-2 védőt, leköt 2-3 ellenfelet egy időben és ezzel teret nyit a középen lévő társaknak. Nem véletlenül javult fel a támadó szekció idén a beállásával.