HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 12., szerda 15:13
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. június 12., szerda 11:31
Szerintem húzónevet akarnak, akiről biztosan tudják hogy klasszis szintet tud hozni. Így is már túl sok feltörekvő fiatalt igazoltunk (Rodrygo, Militao, Jovic, Mendy), akik még ilyen szinten nem fociztak. Szerintem Ndombele max ilyen augusztusban fog jönni, ha a Pogba dolog teljesen besül.reeed_ati írta:Ndombele+Odegaard és júliusra kész a keret.Kerlon írta:
Szerintem ZZ-nek el kéne engedni a Pogba dolgot, mint Pereznek a Neymar dolgot. NDombelet meg elhozni a középpályára.![]()
Egész nyáron lehetne takarítani.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. június 12., szerda 11:10
Ndombele+Odegaard és júliusra kész a keret.Kerlon írta:
Szerintem ZZ-nek el kéne engedni a Pogba dolgot, mint Pereznek a Neymar dolgot. NDombelet meg elhozni a középpályára.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. június 12., szerda 10:29
Szerintem ZZ-nek el kéne engedni a Pogba dolgot, mint Pereznek a Neymar dolgot. NDombelet meg elhozni a középpályára.Csabi írta: ha csöpp esze lenne, akkor a city-be menne (volt is róla szó), valószínűleg szarrá nyerné magát angol fronton a közeljövőben, és kompany helyére tökéletesen megfelelne. a mu-ba minek menne, se bl, se nagy győzelmi esélyek. max a pénzért. a psg-nek meg abból több van.
mendy fixálása után el kell adnunk. pogbát ráérünk hajkurászni a nyár fennmaradó részében. ha összejön, akkor fasza, ha nem akkor nem.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. június 12., szerda 8:20
kitudja a city lesz-e a BLben, hátha megbasszák őket, én ezt figyelembe venném. a MU az komolytalan, én ezért választanám a Barcát a helyében, fix helye lenne hosszú távon is. kíváncsi leszek.Csabi írta: ha csöpp esze lenne, akkor a city-be menne (volt is róla szó), valószínűleg szarrá nyerné magát angol fronton a közeljövőben, és kompany helyére tökéletesen megfelelne. a mu-ba minek menne, se bl, se nagy győzelmi esélyek. max a pénzért. a psg-nek meg abból több van.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. június 12., szerda 8:17
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. június 12., szerda 8:09
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. június 12., szerda 6:31
$$$$$$$$$$$$$$$sebydani írta:PSG are set to win the race to sign Matthijs De Ligt, reports Gianluca Di Marzio![]()
Érdekes. Én azt gondoltam fixen a Barca vagy a Mu játszik csak.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. június 12., szerda 0:30
PSG are set to win the race to sign Matthijs De Ligt, reports Gianluca Di Marzio
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. június 8., szombat 7:00
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. június 8., szombat 6:54
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. június 8., szombat 6:35
en is hoznam szo nelkul. alairasi penz 15 millio. fizu brutto 10. bukni sem lehet egy ilyen üzleten.Dupla D írta: Én ingyen továbbra is elhoznám. Nem várnám meg, hogy mi lesz a Pogba biznisszel.
HozzászólásSzerző: poronty » 2019. június 7., péntek 16:52
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. június 7., péntek 13:46
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. június 7., péntek 13:43
HozzászólásSzerző: Caraway » 2019. június 5., szerda 18:12
De Gea mehet a helyere?BBeno írta: buffon lelép. hivatalos.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. június 5., szerda 18:03
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. június 5., szerda 17:57
Navas helyett elhozzuk másodikszámúnak, hogy nyerjen egy BL-t.BBeno írta:buffon lelép. hivatalos.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. június 5., szerda 17:44
hát nem tudom, szerintem bőven megtudnánk oldani mindkettő leigazolását, adidas új szerződés, eladunk pár játékost, okosban könyveljük el az árát, én hiszem, ha a srác zöldutat kap a váltásra mi megoldjuk, hogy itt kössön ki.kiserik írta: Az anyagi okok miatt kizárhatják egymást bőven. Realitása nincs a kérdésemnek, az alap ötletem az volt, hogy mi lenne ha lehetőség nyílna Mbappe idei megvételére, ennek az ára viszont az, hogy Hazard már nem fér bele a keretbe (meg nagyon más se). Persze az egész csak egy fikció ami egy érdekes egybeesésre alapozott.
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. június 5., szerda 17:39
Jelenlévő fórumozók: 47 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem