egy khedirat folyamatosan a védelmedbe veszel, de ancelotti bármit csinál szar nálad
Khedirához 2 dolog:
- Mindig is leírtam, hogy szerintem kevés ide az emberünk, de amit a fórum ferdít vele kapcsolatban az nem igaz. Ezért védem. Én is ugyanúgy örülnék, ha végre eltakarodna innen. De fele annyira nem rossz, mint aminek itt be van állítva, és a szememet bántja a sok baromság, amit Khedirával kapcsolatban itt leírnak az emberek lb 5 évesek színvonalán.
- A másik dolog meg az, hogy lehet itt ugrálni, de nincs jobb emberünk Khediránál. Casemiro még gyengébb, Illara meg inkább Modric alternatívája. Persze én is megnéznék egy Modric Illara párost középen, és nem értem, hogy miért nem azt tolja Ancelotti, de tartok tőle, hogy védekezésben az sem lenne jobb a jelenleginél, sőt...
nem tudom sokan miért méltatlankodnak ancelotti miatt, rotál és kész. ezt kell tennie
Ma nem volt mire pihentetni. Jövő héten válogatott meccsek, úgyhogy most mehetett volna a legerősebb kezdő. Tartok tőle, hogy Ancelotti jelenleg ezt tarja a legerősebbnek. Én sem kedvelem Khedirát és Arbeloát, de az ő kezdésük még védhető valamilyen szinten, viszont Marcelo padra rakása már nem. Annyira egyértelmű, hogy Marcelo a játékunk egyik kulcsfigurája, és érthetetlen, hogy miért nem kezdett.
Bár az a Morata vs. Isco csere nálam is kiverte biztosítékot,
Alapesetben ez biztosítékot kiverő csere. De Isco ma gyenge volt. Megérdemelte a cserét. A szomorú az, hogy igazából tök mindegy, hogy Benzemát vagy Iscot cserélte le, mert mindkettő gyenge volt. Akkor már inkább egy feleannyira jó, de legalább hajtó Morata.
S mégis miben hibázott Ancelotti?
Ancelotti 4-4-2-je bántja a szemem. Az ötlettelenség teljes hiánya. Stabillá akarja tenni a védekezést, ezért Iscot kitolta a bal oldalra, Dm védekezik a jobb oldalon, CR meg középen sétálgat valahol, ahol teljesen hasztalan. Mourinho eldeformálta a szerkezetet hogy mindenki ott játsszon, ahol neki a legjobb, míg Ancelotti a szerkezeti egyensúlyért olyan posztra kényszerít embereket, ahol nem tudják az erősségüket kamatoztatni. Isconak csont középen kellene játszani, és neki kellene a két szél felé kimozognia. De sajnos nem ezt történik, és a játékunk ezért szenved. De ez csak egy kiragadott példa. Ha minden hibájét felsorolnám az elmúlt hetekből, reggelig gépelnék.
sőt, egyenesen szar edző, januárban jöhet helyette a nyilasitibi vagy a zomborisanyesz
Ugyanmár. Bognár Gyurinál vagy Tornyi Barninál lejjebb nem adjuk.